Çok yoruldum eşimin akrabaları

Eşimin telefonunu açmış, bir güzelde fırça yemiş, yanlış anlamışım demiş, bende mesaj attım, insan bir kusura bakma der ayıp valla ne biçim insansın, birde gülücük patlattım, ne halleri varsa görsünler, hiç birinin yüzüne bakmak istemiyorum
Bir de gülücük patlatınca laf sokmuş olmuyorsunuz, ciddiyetsiz oluyorsunuz.

Hiç samimi olmadım, sadece teyzem diye hitap ettiğim için yüz buluyorlar, beni sevdiği için kırılmışmış yalan, artık şöyle düşünüyorum, olmayan çocuğumu bile bunlardan ortamından korumam gerek, eşimde konuşma onlarla dedi, artık konuşmayacağım

Teyzem demeyin o zaman bundan sonra. Dediğim gibi mesafeyi siz çizememişsiniz.
"X teyze" diye hitap etmek, her zaman sizli bizli konuşmak iyidir. "Siz" sınırı aşılınca bi haller oluyor millete, direkt enseye tokat moduna geçiyorlar.

Bu eşlerin teyzelerinin genel durumu bu galiba bide kaynanayı gaza getirme konusunda çok başarılı oluyorlar uzak tutun ailenizden saygılıda hak etmek lazım saygı hak etmeyene gösterildiğinde hadsiz insanlara dönüşüyorlar eşinizle geçilebiliyorsanız hiç biri önemli değil fırsat vermeyin

kimdir bu eş teyzesi

neden telefonumda kayıtlıdır

hadi onu da geçtim ne haddinedir bana hesap sormak

kessen arayıp da bu kadar diyaloğa girmem, eşimle de gerilmem

engel mi istemiş engelleyin olsun bitsin

eşinizin sülalesi ile de bu tarz ilişkiyi azaltın, adama da söyleyin onların şikayetlerini size sizinkileri onlara telefonda bile dinlemesin

yani teyze onu aramış da siz kızınca teyzeyi aramış da şunu bunu demiş de ne gereksiz

erkeklerin yaşamı da zor arada kalıyorlar ama bana çok gereksiz geldi bu telefon trafiği

eşimi teyzesini geçtim ablasının arayıp da eşin beni engellemiş neden dediğini düşünemiyorum

bana ne der herhalde

Eş teyzesi neden bu kadar ciddiye alınır ki?
Hesap senin değil mi çıkar tüm sosyal medya hesaplarından daha çok kudursun. Göremesin.
Sorarsa "beni huzursuz etmene izin vermeyeceğim" de geç..

Ben eşimin kardeşiyle tartışmıştım. Gitmiş onlara daha yakın bir kuzenleri beni listesinden silmiş. Ben çok sonra farkettim.
Ben de kendimden sildim.

Bir kaç ay sonra eşimin kardeşiyle biz tekrar konuşunca baktım istek geldi bu kuzenden.
Kabul etmedim. Tekrar gönderdi. Yine etmedim. Öyleyse böyle :KK14:
Ne kafaya takacağım gereksiz insanları. Kalkıp bir de hesap sormuş..

O kadar yoruldum ki, bu insanlarla nişanlandığımdan beri anlaşamadık, gerek kültür farkı gerek uyuşmamak, akşam eşimin teyzesi mesaj atmış, sırf artık “durum paylaşmadığım” için beni sildin diyor, sebebide benim sevmediğim biriyle görüşmesi olarak gösteriyor, mesajda sen nasıl insansından girmiş kaybetmeye mahkumsundan çıkmış, bunu nerden çıkarıyorsun dediğimde kimin söylediği konusunda eşimi gösterdi, şok oldum, o öyle birşey demez dedim, güya o demiş o kişiyle görüşüyorsun diye kızdı ondan silmiştir demiş, eşime soracağım dedim sordum, bilemem ona sor demiş, eşim çıldırdı aradı açmadı 2 kez, kv zaten onlara tapıyor, beni gelininden saymıyor onu kardeş olarak çok iyi sayıyor, eşime güvenimde sarsıldı, bilemem demek yerine o kim oluyor onun yüzünden silsin diyebilirdi, o an aklıma gelmedi diyor, bu insanlarla ben ne yapacağım, yüzlerini görmek bile istemiyorum, o kadar soğudum ki, nasıl bir yol izlemeliyim :KK42:

Bence burada sizde de hata var. Sizi bu kadar rahatsız eden insanları halen hayatınıza dahil ediyorsunuz. MAdem böyle bir olay yaşandı, sizin huzurunuzu kaçırmaya çalışıyorlar bunu da biliyorsunuz o zaman çizginizi çekmelisiniz bence. Eşinize de durumu anlatabilir ve bundan sonra ne siz onlara gidersiniz ne de onlar size gelir. Eşiniz giderse gitsin. Sonuçta bu eşin teyzesi ya anası değil babası değil.

Bu eşlerin teyzelerinin genel durumu bu galiba bide kaynanayı gaza getirme konusunda çok başarılı oluyorlar uzak tutun ailenizden saygılıda hak etmek lazım saygı hak etmeyene gösterildiğinde hadsiz insanlara dönüşüyorlar eşinizle geçilebiliyorsanız hiç biri önemli değil fırsat vermeyin
Çok hadsizler çok yüzsüzler eşim kızınca yanlış anlamışım demiş, bana gelip kusura bakma bile demedi

Back
X