Çok yoruldum güçlü olmaya çalışmaktan.

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Nerden başlayayım bilmiyorum.
Karma karışık hissediyorum.

Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.
Belli etmemeye ve güçlü olmaya çalıştım.
Boşanmayi konuştuk mal paylaşımı vs.

Dün tayinlerin son günüydü. Tayin isteyeceğini biliyordum ama belki bir ihtimal istemez diye düşünmüşüm demek , bugün toplulukta başka birinden duydum o da istemiş tayin diye. Kaynar sular mi döküldü diyim , içimde bi vazo mu kırıldı, kaç parça oldum bilmiyorum. Sok oldum.
Ne diyeceğimi bilemedim kapattım konuyu.

Ailemden dolayı yıkıcı adımları atamiyorum. Terkedilmeyi bekliyorum. Resmen böyle hissediyorum...

Onun ailesinden zaten hiç ses yok. Dünden razilar. Ailesi ayrı bi konuyu oluşturur. Destan olur.

Berbat bi haldeyim. İyi olmaya çalışıyordum bugüne kadar.
Bugün ...
Hiç sevilmemisim. Hiç guvenilmeyecek biriymiş hayatımı paylaşmak istediğim adam.
Çok bencil mis.
Katı
İki gün önce ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye bosanmanin yükünü de bana atmaya çalıştı. Sen istiyor musun dedi.Bu saatten sonra bunca yaptıklarından sonra (avukatla bile konuşmuş, aylardır bana yasattiklari) belli Ne olacağı dedim . İstesem ne istemese ne dedim. Ben de zaten seninle ileriyi göremiyorum da yine de içimiz rahat olsun dedi! İlk yıldan beri sen istedin, kafamıza koyan sendin dedi. Suçladı .
Bugün tayin istediğini duydum.

Ailemin bugün farklı telaşlari var onlarin moralini bozmak istemedim anlatıp.

Bi yandan bakıyorum sosyal paylaşım hesaplarında resimlerimiz duruyor.

Hala aynı evde çıkıp gitmiyor.
Of...
Hayatımdaki en karmaşık zor dönemleri yaşıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama içimi dökmek istedim.
Okuduğunuz için sagolun.
Lütfen yıkıcı yorumları olanlar kendisine saklasin.

Allah kolaylık versin. Alışılmış düzeni bozmak elbette zor. İnsan bir evliliğe girince geleceğini hep bu birliktelik içinde hayal ediyor.
Lakin sizi mutlu eden bir yol arkadaşlığı olsa idi zaten ayrılmaya gitmezdi yollarınız. Sürekli mutsuz olup, acabalarla bir ömür çürütmektense, yeni bir hayata fırsat tanımak çok daha mantıklı. Bilinmeyenden korkuyorsunuzdur ama yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar, çok daha güzel günler sizin olabilir.

Allah kolaylık versin. Alışılmış düzeni bozmak elbette zor. İnsan bir evliliğe girince geleceğini hep bu birliktelik içinde hayal ediyor.
Lakin sizi mutlu eden bir yol arkadaşlığı olsa idi zaten ayrılmaya gitmezdi yollarınız. Sürekli mutsuz olup, acabalarla bir ömür çürütmektense, yeni bir hayata fırsat tanımak çok daha mantıklı. Bilinmeyenden korkuyorsunuzdur ama yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar, çok daha güzel günler sizin olabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Belki de her şeye rağmen sevdiğim için boyleyim.
Belki de ailem yıkan tarafın ben olmamam gerektiğini istediği için.terk edilmek bunun adı ve canımı yakıyor.
Haketmedigim halde çok ağır şeyler yaşattı bana.

hayatta güçlü olmaktan baska pek bı secenek yok aslında.. hakknzda hayrlısı neyse o olsun. dısardan atıp tutmakkolaydır her zaman ama yasayan bılır.

Teşekkür ederim yorumunuz için
Belki de her şeye rağmen sevdiğim için boyleyim.
Belki de ailem yıkan tarafın ben olmamam gerektiğini istediği için.terk edilmek bunun adı ve canımı yakıyor.
Haketmedigim halde çok ağır şeyler yaşattı bana.
Pislik! Sevmeyin n'olur. Sizi üzeni, kıranı, yakıp dökeni, söz verip yarı yolda bırakanı sevmeyin artık.
21f56s5767k771y95m.jpg

Gecmis olsun canim
Ne zaman bir bosanma hikayesi okusam ,icim burkuluyor
Eskileri tekrar yasiyorum
Nasil bir acidir bilirim ,biktigin ,huylarindan nefret ettigin esinden ayrilmak yinede zor gelir,aci verir
Siz neden konusmuyorsunuz?eski konularini pek bilmiyorum ama ,neden bu hale geldiniz?
Hic olur tarafi yokmu?

Sizin her konunuzu takip ediyorum.
Nedense sizin ayrılığınız bana da çok dokundu.
Sanırım uzun bir sürece yayıldığı için ve duygularınızı çok içten paylaştığınız için.

Keşke bütün yolları tüketmiş olmasaydınız.
Denemeye gücünüz olsaydı.
Böyle güçlü kalmanızı diliyorum hep.
Mutlaka bu da geçecek.
Zaman gerek.

Gecmis olsun canim
Ne zaman bir bosanma hikayesi okusam ,icim burkuluyor
Eskileri tekrar yasiyorum
Nasil bir acidir bilirim ,biktigin ,huylarindan nefret ettigin esinden ayrilmak yinede zor gelir,aci verir
Siz neden konusmuyorsunuz?eski konularini pek bilmiyorum ama ,neden bu hale geldiniz?
Hic olur tarafi yokmu?
Zamanında çok denedim , konuşmayı ,halletmeyı. O düzeltmek istemedi. Çok da sudan sebepten araya aylar girdi. Ve zaten tayin istemiş memleketine.
Onun aklını başına alıp adım atması gerekirken bu durumda ben onunla fedakarlık da değil enayilik yaparak memleketine gitsem benden daha değersizı de olmaz.
Ki içimden de gelmiyor zaten.

Karma karışık hissediyorum.

Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.

Bence senin de kafanda bitmiş ama yıkıcı olan sen olmak istemiyorsun gibi..
Terkedilmiş hissetmen bu yüzden..
Bence bu psikolojiden cikmalisiniz..
Nasılsa kararinizdan donsenizde mutlu olamayacaginiz bir ilişki haline gelmiş bence kendinize mutlu bir hayat kurmanin vaktidir. Biraz toparlayin kendinizi aynaya bakıp gulumseyin lütfen :KK25:

Sizin her konunuzu takip ediyorum.
Nedense sizin ayrılığınız bana da çok dokundu.
Sanırım uzun bir sürece yayıldığı için ve duygularınızı çok içten paylaştığınız için.

Keşke bütün yolları tüketmiş olmasaydınız.
Denemeye gücünüz olsaydı.
Böyle güçlü kalmanızı diliyorum hep.
Mutlaka bu da geçecek.
Zaman gerek.
Çok teşekkür ederim. Beni aglattiniz. Düğüm düğüm boğazımda bişey var.
Çok denedim inanın. Yazdiklarimdan çok daha fazla. Çok içten ona da ifade ettim.
Hep ters tepti. Benim daha çok üzülmemeye neden oldu.
Vicdanım rahat o konuda.
Onun bişeyler yapması gerekiyordu.
Demekki sevmemis, demekki onun için çok kolaymış.
İki yıl bile değilmiş inandığı evlilik.
Güvenimi kaybettim her şeye karşı.

ne diyecegimi bilemiyorum. Zaman verin kendinize. aglayin, gülün, arkadaslarla bol bol dertlesin, biliyorum insani böyle bi zamanda kimse anlayamaz fakat anlatin iciniz bosalsin.
eger isteseydi cabalardi emin olun ve sakin kendinizi suclamayin

Biz kadınlar hep güçlü olmak zorundayız,evet fiziki güç erkeklerde fazladır ama ruhen gerçekten biz daha sağlam yapıdayız :KK51:öyle olmak zorunda bırakıldık çünkü. hayat bize başka şans vermedi. ama kendimiz için ama çocuklarımız için ama anne babamız için hep sağlam basmak zorunda kaldık yere.
Allah yardımcın olsun. içini dökmüşsün ne güzel,duygu karmaşını bize kadar yansıtmışsın.
seni haketmeyen birini gerçekten ne olur lütfen sevmeee!! şu an sevgi zannediyosun ama o sevgi değil o alışkanlık. ve inan ilerde nasıl çekmişim katlanmışım bu adama diceksin.
hakkında herşeyin hayırlısı olması dileğiyle

Bence senin de kafanda bitmiş ama yıkıcı olan sen olmak istemiyorsun gibi..
Terkedilmiş hissetmen bu yüzden..
Bence bu psikolojiden cikmalisiniz..
Nasılsa kararinizdan donsenizde mutlu olamayacaginiz bir ilişki haline gelmiş bence kendinize mutlu bir hayat kurmanin vaktidir. Biraz toparlayin kendinizi aynaya bakıp gulumseyin lütfen :KK25:
İyiydim aslında tahmin ettiğimden cok daha güçlüydüm.
Ama bugün sarsıldım nedense.
Beni ne uğruna yarı yolda bıraktı?
Bu kadar mı değersiz gördü evliliği?
Ben bu kadar kötü bir eş miydim?
Çevremdeki herkesten daha mı beceriksizdim yurutemedim.
İnsanların açıklama bekleyisleri, kendi sorunlarını görmezden gelip senin zor anında karşına geçip mutlu aile izlenimi verip konunun üstüne gidişleri.
Bİ pankartlar gezmek istiyorum artık,
Evet sizin kocalarınız çok iyi.
Evet siz benden çok iyi eşlersiniz.
Evet demekki ben hakettim bunu baksanıza siz ne kadar Mutlusunuz.

Bunları baştan bildirmiş olurum en azından.

Çok teşekkür ederim. Beni aglattiniz. Düğüm düğüm boğazımda bişey var.
Çok denedim inanın. Yazdiklarimdan çok daha fazla. Çok içten ona da ifade ettim.
Hep ters tepti. Benim daha çok üzülmemeye neden oldu.
Vicdanım rahat o konuda.
Onun bişeyler yapması gerekiyordu.
Demekki sevmemis, demekki onun için çok kolaymış.
İki yıl bile değilmiş inandığı evlilik.
Güvenimi kaybettim her şeye karşı.
Çol normal güveninizi kaybetmeniz.
Ve çok iyi anladım karşı tarafın bencilliğini, sizin kadar yapıcı olmadığını.
Sizi hiç sevmemiş değil belmiyum belmiyum .
Sevmeyi hiç bilmiyor olabilir.
Böyle düşünün.
Hem böylesi daha kolay olur sizin için.
Hem de bence daha yüksek bir olasılık.

Pislik! Sevmeyin n'olur. Sizi üzeni, kıranı, yakıp dökeni, söz verip yarı yolda bırakanı sevmeyin artık.
21f56s5767k771y95m.jpg
Merhabalar neden Böyle şeyler diyorsunuz ??? Bu tür yazıların bu arkadaşımıza hic bir yararı yok malesef...bu arkadaşın güzel şeyler yaşamadığı saten belli ki geldikleri nokta saten fazla yorum yaptırmıyor..ben bu tür durumların cok hassas olduğunu düşünüyorum.anladıgıma göre arkadaşın eşi tayin istemiş boşanmak icin konuşmuş ama aynı Zaman'da karısını karşısına alıp konuşmuş sormuş etmiş.tabiki gurur kırıcı üzücü yakıcı kahredici....ama evi terketmemiş resimleri silmemiş belki de gerçekten Real bir adım bekliyor gerçekten.şimdi bu arkadaş boşansa belli ki üzülecek...şimdi dayak şiddet aldatma kumar alkol yoksa bence her evlilik bir şans daha hakediyor...

Back
X