- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Nerden başlayayım bilmiyorum.
Karma karışık hissediyorum.
Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.
Belli etmemeye ve güçlü olmaya çalıştım.
Boşanmayi konuştuk mal paylaşımı vs.
Dün tayinlerin son günüydü. Tayin isteyeceğini biliyordum ama belki bir ihtimal istemez diye düşünmüşüm demek , bugün toplulukta başka birinden duydum o da istemiş tayin diye. Kaynar sular mi döküldü diyim , içimde bi vazo mu kırıldı, kaç parça oldum bilmiyorum. Sok oldum.
Ne diyeceğimi bilemedim kapattım konuyu.
Ailemden dolayı yıkıcı adımları atamiyorum. Terkedilmeyi bekliyorum. Resmen böyle hissediyorum...
Onun ailesinden zaten hiç ses yok. Dünden razilar. Ailesi ayrı bi konuyu oluşturur. Destan olur.
Berbat bi haldeyim. İyi olmaya çalışıyordum bugüne kadar.
Bugün ...
Hiç sevilmemisim. Hiç guvenilmeyecek biriymiş hayatımı paylaşmak istediğim adam.
Çok bencil mis.
Katı
İki gün önce ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye bosanmanin yükünü de bana atmaya çalıştı. Sen istiyor musun dedi.Bu saatten sonra bunca yaptıklarından sonra (avukatla bile konuşmuş, aylardır bana yasattiklari) belli Ne olacağı dedim . İstesem ne istemese ne dedim. Ben de zaten seninle ileriyi göremiyorum da yine de içimiz rahat olsun dedi! İlk yıldan beri sen istedin, kafamıza koyan sendin dedi. Suçladı .
Bugün tayin istediğini duydum.
Ailemin bugün farklı telaşlari var onlarin moralini bozmak istemedim anlatıp.
Bi yandan bakıyorum sosyal paylaşım hesaplarında resimlerimiz duruyor.
Hala aynı evde çıkıp gitmiyor.
Of...
Hayatımdaki en karmaşık zor dönemleri yaşıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama içimi dökmek istedim.
Okuduğunuz için sagolun.
Lütfen yıkıcı yorumları olanlar kendisine saklasin.
Nerden başlayayım bilmiyorum.
Karma karışık hissediyorum.
Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.
Belli etmemeye ve güçlü olmaya çalıştım.
Boşanmayi konuştuk mal paylaşımı vs.
Dün tayinlerin son günüydü. Tayin isteyeceğini biliyordum ama belki bir ihtimal istemez diye düşünmüşüm demek , bugün toplulukta başka birinden duydum o da istemiş tayin diye. Kaynar sular mi döküldü diyim , içimde bi vazo mu kırıldı, kaç parça oldum bilmiyorum. Sok oldum.
Ne diyeceğimi bilemedim kapattım konuyu.
Ailemden dolayı yıkıcı adımları atamiyorum. Terkedilmeyi bekliyorum. Resmen böyle hissediyorum...
Onun ailesinden zaten hiç ses yok. Dünden razilar. Ailesi ayrı bi konuyu oluşturur. Destan olur.
Berbat bi haldeyim. İyi olmaya çalışıyordum bugüne kadar.
Bugün ...
Hiç sevilmemisim. Hiç guvenilmeyecek biriymiş hayatımı paylaşmak istediğim adam.
Çok bencil mis.
Katı
İki gün önce ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye bosanmanin yükünü de bana atmaya çalıştı. Sen istiyor musun dedi.Bu saatten sonra bunca yaptıklarından sonra (avukatla bile konuşmuş, aylardır bana yasattiklari) belli Ne olacağı dedim . İstesem ne istemese ne dedim. Ben de zaten seninle ileriyi göremiyorum da yine de içimiz rahat olsun dedi! İlk yıldan beri sen istedin, kafamıza koyan sendin dedi. Suçladı .
Bugün tayin istediğini duydum.
Ailemin bugün farklı telaşlari var onlarin moralini bozmak istemedim anlatıp.
Bi yandan bakıyorum sosyal paylaşım hesaplarında resimlerimiz duruyor.
Hala aynı evde çıkıp gitmiyor.
Of...
Hayatımdaki en karmaşık zor dönemleri yaşıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama içimi dökmek istedim.
Okuduğunuz için sagolun.
Lütfen yıkıcı yorumları olanlar kendisine saklasin.