Kuzenimin taciz olayını anlattım

Fakat konu ettiğim ilk mesajınız.
İkinci mesaj ilki ile çelişiyor, alacağınız tepki için tampon olarak kullanılmaya elverişsiz.

Mevcut durum sizinle beraber hemen her üyeninde tahmin alanındaydı. Bunu şuan haklılığınıza delil getiriyor olmanız ayrıca tuhaf duruyor çünkü sizde konu sahibinin hazır olması gereken suçlamaları yapanlarla aynı fikirdeydiniz.
Tampon mu?
Ya hu burada herkes bana tepki verse ne olur, vermese ne olur?
Sanal alemi bu kadar ciddiye alma, üzülürsün!

Sen iyi misin?
Ben de yapamadım, bana da sordular aynı şeyleri, ona da soracaklardı ki dolaylı da olsa sormuşlar, konu sahibini karşılaşacağı şeyler konsunda uyarmaya çalıştım diyorum, hala daha saçma sapan argumanlarla geliyorsun karşıma? Hayırdır, bir düşmanlığımız var da, benim mi haberim yok?
"Beni zorla ellemeye başlayınca onu ittirdim, ne demek? Ellemeye başlamasa ittirmeyecek miydin? Diğer kuzenin sizi gördüğünde neden tepki vermedin, neden o sapığa bir tokat yapıştırıp, abi yardım et demedin?" diye sormazlar mı adama?

Neyse ki okuduğumu anlayabiliyorum,
bu arada sizin KARŞINIZa mı geliyorum aahahahaha
ayrıca ilk yazışımdı, belli ki fazla hırpalamışlar sizi burada kafanız karışmış.

Kızlar hatırlarsanız 2 gün önce kuzenimin beni nasıl taciz ettiğini anlatmıştım. Sizinle konuştuktan sonra çok düşündüm ve sadece babamla konuşmaya karar verdim dün. Bir gün içinde olanları anlatacağım.

Babama olayı tek tek tüm ayrıntıları ile anlattım ama beklediğim gibi bir tepki vermedi. Emin misin, yanlış anlamış olmayasın vs. dedi. Hatta belki seni yanlışlıkla öpmüştür eli filan yanlışlıkla dokunmuştur gibi şeyler bile söyledi. Ben de salak olmadığımı ve tacizle onun arasındaki farkı anlarım herhalde vs. diye tepki verdim. Nasıl bu şekilde tepkisiz kaldı anlayamadım. Babam bana her zaman destek çıkmıştır ve daha önce üniversite beni rahatsız eden bir çocuğu dövdüğü bile olmuştur. O yüzden bu tepkisine çok şaşırdım. Ne kadar net anlatsam da bana tam olarak inanmadı. Yine de kendi gidip amcamla ve kuzenimle konuştu ama beni yanlarına götürmedi. Ben konuşurum dedi. Benimle konuşmalarına izin vermedi.

Sonra gelip bana şöyle dedi. Amcan çok şaşırmış benim oğlum böyle bir şey yapmaz demiş. Kuzenim de (taciz eden) Ben bir şey yapmadım iftira ediyor bana eşimden kıskanıyor vs. bir şeyler demiş. Diğer kuzenim ise Ben hiçbir şey görmedim uyuyordum içeride demiş. Yani herkes olayı ya inkar etmiş kısacası.

Babam da onların bu tepkisinden sonra daha da kararsız kaldı. Ne beni açık açık savundu ne de onlara gerçekten tepki gösterdi. Olayı daha çok kapatmak istedi gibiydi. Arada kalmış gibiydi ama bu benim için daha kötüydü. Çünkü yine yalnız kaldım.

Sonra olay kuzenimin eşinin kulağına gitmiş. Bugün sabahın köründe arayıp konuşalım dedi (1 saat önce konuştum, hazır her şey aklımdayken buraya yazayım dedim) Gittim ama baştan sinirliydi değişik değişik konuştu benimle. Ne anlatmışsın sen herkese, kocam sana ne yapmış olabilir ki diye başladı. Ben olayı düzgünce anlatmaya çalıştım ama sözümü bile kesmeden bağırmaya başladı. Direkt bana saldırdı. Sen kocamı tavlamaya mı çalışıyorsun, öğrendim ki küçüklükten beri ona aşıkmışsın (öyle bir şey yok) bizim evliliğimizde sıkıntı var diye sen ona yanaşıp fırsat mı buldun, senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor diye bağırmaya başladı. Kuzenim olayları çok farklı anlatmış. Konuşmaya çalıştım ama dinlemedi bile. Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi), sonra eşi sen olayı çarpıyorsun uydurma mesajlar yapmışsın vs. diye saçmalamaya başladı. En son dayanamayıp ben de bağırdım ve gittim.

Babam bunları duydu ama hala sessiz. Bir şey demedi. Arkamda durduğunu hissettirmedi. Herkesin üstünü kapatmaya çalıştığı, kimsenin açıkça konuşmadığı bir ortam var şu an. Ben de en son babama inanmazsan inanma ama artık ben onlarla rn azından aynı ortamda bulunmayacağım vs. dedim. Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve kuzenime iftira atmayı kesmemi söyledi. Resmen kendimi aptal yerine koyulan küçük bir kız çocuğu gibi hissettim.

Kısacası kızlar olay hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ve biliyorsunuz bayram yaklaşıyor ve babaanneme uğrayan çok oluyor yaşlı büyük diye. O kuzenlerimde uğrayacak ve dip dibe olacağız. Ben evime dönmeye karar verdim. Burada daha fazla bulunmayacağım. Ama artık bundan sonra neler olacak bilmiyorum henüz. Polise de gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz genelde bu tip şeylerden hiçbir şey çıkmıyor. Yani kızlar ben oldukça kötüyüm.

Ama yine de önerileriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Artık bekleyip göreceğim.
önceki konunu okudum ama yorum yazmak istememiştim. tam olarak böyle olacağını biliyordum ve söylersem susmana vesile olacaktım belki. belki kendini suçlayacaktın. böyle olacağı o kadar açıktı ki kimse düzeni bozulsun istemez. kadın iftira atmıştır der geçerler. babanın pasif kalması da kardeşiyle arasının bozulmasını istemediğinden. o mükemmel karakter de evli olduğu için boşanmasının önüne geçmeye çalışmışlar. bu durumda ben sanırım polise şikayet ederdim, hiçbir şey olmasa huzurları kaçsın diye. böyle iğrençlikleri duruma göre ortalığı ayağa kaldırıp işlerine gelmiyorsa üstünü örtmek iğrençlik

Tampon mu?
Ya hu burada herkes bana tepki verse ne olur, vermese ne olur?
Sanal alemi bu kadar ciddiye alma, üzülürsün!
Bu durumda masumiyetinizi, haksız yere yargılandığınızı ve yanlış anlaşildığızı ifade etmek için yaptığınız girişimi açıklamanız oldukça zor görünüyor.

Yazıldı mı bilmiyorum ama hani attığı mesajlar, aramaları vs duruyordu hep??? Neden inanmayan babanıza, kuzenin eşine göstermediniz??? Bende de konunun inandırıcılığı zayıfladı açıkçası. Herkes sizi suçlayacak ama siz mesajları vs göstermeyeceksiniz...

Yazıldı mı bilmiyorum ama hani attığı mesajlar, aramaları vs duruyordu hep??? Neden inanmayan babanıza, kuzenin eşine göstermediniz??? Bende de konunun inandırıcılığı zayıfladı açıkçası. Herkes sizi suçlayacak ama siz mesajları vs göstermeyeceksiniz...

Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi),
Konu içinde beşinci paragrafta yazıyor.

Back
X