Çok yoruldum güçlü olmaya çalışmaktan.

valla insanları dövecek gibi yazıyorsun şu mubarek günde. biz senin gözünü açmaya çalışıyoruz diyoruz ki ADAM SENİ ÇOKTAAN SİLMİŞ. yok üzgün yok pişman deme artık. erkekler böyledir diyoruz işte sana. sevse hiç bu işlere kalkışır mı? sevse sarılmadan onca zaman gecirir miydi ? adam resmen aylaarca evi otel yerine kullandı. pislik herif.

Sinirlenme canim, evet esin cok cocuksu ve simarik. Su an yeni oldugun icin cok uzgunsun, toparlanacaksin.
Sanki benden iyi tanıyorlar ya ne acayip insanlar var.
Neyse onu anlatıyorum. Ve bunu ben Yaşıyorum yazdıklarım kadar değil yaşadıklarım.
Benim karşımdaki insan böyle bi insan.
Annesi de ablası da cok bunalıma girip pişman olacağını söylüyor zaten. Kendi de söyledi .
Ama bu arkadaşlar daha iyi bilir dimi?

Teşekkürler canim

ha burada bişeyleri senin gözünü açman için dobra dobra yazıyoruz hem de seni önemsediğimiz için daha çok üzülme ,değmez diye. anlaşmalı boşanma bence. yüklü miktarda tazminat iste

ha burada bişeyleri senin gözünü açman için dobra dobra yazıyoruz hem de seni önemsediğimiz için daha çok üzülme ,değmez diye. anlaşmalı boşanma bence. yüklü miktarda tazminat iste
Arkadas yorumlarimizla sarsilan egosunu duzeltmekle mesgul, at gözlükleriyle bize bir seyler kanitlama cabasinda oldugu icin bunları dusunecek vakti yok bence

Hala yok anasi yok susu pisman olacak dedi diye avutuyor kendini gülünç cidden. Adam bosandiktan sonra pisman olsa ne olmasa ne zaten biliyor kadinin donmeyecegini

Arkadas yorumlarimizla sarsilan egosunu duzeltmekle mesgul, at gözlükleriyle bize bir seyler kanitlama cabasinda oldugu icin bunları dusunecek vakti yok bence
ben dışardan bakan bir gözün dobra dobra ne gördüyse söylemesini isterdim bu durumda. ama arkadaş istemiyor bzie ayar vermeye çlışıyor şunu yazın bunu yazmayın diye. neyse hakkını helal et konu sahibi bi daha da yazmam

ben dışardan bakan bir gözün dobra dobra ne gördüyse söylemesini isterdim bu durumda. ama arkadaş istemiyor bzie ayar vermeye çlışıyor şunu yazın bunu yazmayın diye. neyse hakkını helal et konu sahibi bi daha da yazmam
Aynen adam ölüyor ondan boşandı
Egonuzdan af diliyorum at gözlükleriyle mutluluklar. belmiyum belmiyum

Üzüntünü tahmin edebiliyorum. Ama bu da bir imtihan. Önemli olan bu imtihanı güzel bir şekilde en önemlisi güçlü bir şekilde atlatabilmen.. Seviyor olabilirsin hala, çünkü acın ve üzüntün daha taze. Elbet geçecek. Belki devam etseydi öyle kötü şeyler olacaktı ki, tümden yıkılacaktın. Kendini yıpratma lütfen. Her şeyin güzel olacağına inanarak dua et. Allah yardımcın olsun.

Ya size he he diyorum.
Evet beni seviyor. Adam beni sevmediğini söylemiyor ki :) ayrıca kendisi pişman olucam biliyorum dedi.
Keyfinize bakın siz. Ben her seyin farkindayim Benim gözümü açacak en son kişiler sizsiniz bu üslup fukaraliginda.

Üzüntünü tahmin edebiliyorum. Ama bu da bir imtihan. Önemli olan bu imtihanı güzel bir şekilde en önemlisi güçlü bir şekilde atlatabilmen.. Seviyor olabilirsin hala, çünkü acın ve üzüntün daha taze. Elbet geçecek. Belki devam etseydi öyle kötü şeyler olacaktı ki, tümden yıkılacaktın. Kendini yıpratma lütfen. Her şeyin güzel olacağına inanarak dua et. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederım.
Üzgün değilim hiç.
Allah güç veriyor.
Bir de uzun süredir bu durumda olduğumuz için etkilemedi beni çok.
Ailem de yanımda zaten.
Vicdanım rahat evliligim için elimden geleni yaptim.
O yüzden önüme bakıyorum.
En hayırlısı için dua ettik böylesi Hayırlıymış demek. Sagolasin

Ya size he he diyorum.
Evet beni seviyor. Adam beni sevmediğini söylemiyor ki :) ayrıca kendisi pişman olucam biliyorum dedi.
Keyfinize bakın siz. Ben her seyin farkindayim Benim gözümü açacak en son kişiler sizsiniz bu üslup fukaraliginda.

Buraya yazan insanlar dertlerle dolup taşmışken bir de kırıcı yorumları görmenin nasıl kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Üslup farkı işte.. Dobra dobra söylemek demek, üslubu yerle yeksan edip söylemek demek değildir. Sen takma kafana, ancak yaşayan anlar. Tekrar Allah yardımcın olsun.

Ya size he he diyorum.
bu şekilde çirkinleşmene gerek yoktu biz sana düşüncemizi söyledik. neyse ben bişey yazmıyorum şu mubarek günde

valla insanları dövecek gibi yazıyorsun şu mubarek günde. biz senin gözünü açmaya çalışıyoruz diyoruz ki ADAM SENİ ÇOKTAAN SİLMİŞ. yok üzgün yok pişman deme artık. erkekler böyledir diyoruz işte sana. sevse hiç bu işlere kalkışır mı? sevse sarılmadan onca zaman gecirir miydi ? adam resmen aylaarca evi otel yerine kullandı. pislik herif.

bu şekilde çirkinleşmene gerek yoktu biz sana düşüncemizi söyledik. neyse ben bişey yazmıyorum şu mubarek günde
Az önce de yazmıyorum demiştin YAZMA.
Mübarek gün diyip duruyorsun ama yazdıklarını okuyan mübarek günü ne kadar anladığını görür.
Bir oraya bi buraya oynuyorsun.
Ama unutma ki insan kınadıklarını yaşamadan ölmezmiş.
Lütfen yazma.

Buraya yazan insanlar dertlerle dolup taşmışken bir de kırıcı yorumları görmenin nasıl kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Üslup farkı işte.. Dobra dobra söylemek demek, üslubu yerle yeksan edip söylemek demek değildir. Sen takma kafana, ancak yaşayan anlar. Tekrar Allah yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim canım.
"Ne gelir ki elimizden insan olmaktan başka?
Sahi ne gelir elimizden insan olmaktan başka?"

Her mesajin ego kokmasaymis
Yani az biraz zorlasan adam beni hala seviyor diyeceksin
Neyin pismanligi allasen?
Ben ortada pismanlik goremiyorum
Burnu yere dusse almayacak insan gururludur
Bosanmanin gururu mu olurmus
Sevdigi kadini kaybeden erkek gurur murur dinler mi
Bunu kabullenin yok pisman yok donse ben istemem falan güldürmeyin

Derdi olmayan insan mi var
Bunu dusunup mutlu olabilirsin cunku o kapasitedesin
Gercekler tokat gibi dimi
Egonuz sarsiliyor uzgunum ama bence yeterli oldu

Ne kadar ilgincsiniz, kadin hayatinin en kotu zamanlarini yasiyor yok egolusun yok kocan seni silmis kabullen vs. Konu sahibinin yazdigi gibi cidden sorunlariniz var

Bu insanlardan rahatsizlik duyup yazmaktan kacinma, bildigim kadariyla profillerine giderek gozardi et secenegi ile engelleyebiliyorsun.
Bide biz senin iyiliğini istiyoruz edebiyatı yaptı birisi.
Senin gördüğünü ben göremiyorum sanki.
Çok teşekkürler kızlar ben de mi bi sorun var dedim organize gelince.
Sanırım istedikleri ezik takılmam onlar da teselli vercekler egolari iyice tavan yapıcak.
Konumda da dediğim gibi ben güçlü olmaktan yoruldum. Ama rabbim hep gücümü yeniliyor.
Benim iyiliğime gelişti bu olaylar böyle. Bunu da görüp şükrediyorum. Çünkü ben hayırlı bir yol cizmesini istemiştim rabbimden.

Ne kadar ilgincsiniz, kadin hayatinin en kotu zamanlarini yasiyor yok egolusun yok kocan seni silmis kabullen vs. Konu sahibinin yazdigi gibi cidden sorunlariniz var
Size ne yahu?
Evet cidden gülünç bi egosu var
Buraya konu actiysa elestiriye gelecek
Okuduklari isine gelmeyince, gururuna dokununca sen haksizsin diye kukreyip insanlara saldirmayacak. Oyle ah etmeyle ego tazelenmiyor. Kendisine hayati zindan ettigini soyleyen insani hala beni seviyor timammiiaa diye savunmasi psikolojisinin ciddi yara aldigini alenen gosteriyor. Sevdiginden emin olsa aylardir sabreden kisi gurur da dinlemez. Isinize bakin lütfen.

Benim eski erkek arkadaşım da cok sevdigini söylüyordu, o da bir gün pisman olucam biliyorum diyordu... sonuc olarak bugün ayrılığın 2.ayı ve ben artık eminim ki seven adam ama gercekten aşkın sevginin ne demek olduğunu bilen adam böyle ayrılmayı, sevdiği kadını kaybetmeyi göze alamaz. Bu gurur vs bisey degil, söyledikleri kadar sevmiyorlar sadece.

Siz simdiden esinizin hayatına bosandıktan sonra birilerinin girme ihtimaline hazırlayın kendinizi..

Umarım cok sarsılmadan atlatabilirsiniz bu süreci.

Size ne yahu?
Evet cidden gülünç bi egosu var
Buraya konu actiysa elestiriye gelecek
Okuduklari isine gelmeyince, gururuna dokununca sen haksizsin diye kukreyip insanlara saldirmayacak. Oyle ah etmeyle ego tazelenmiyor. Kendisine hayati zindan ettigini soyleyen insani hala beni seviyor timammiiaa diye savunmasi psikolojisinin ciddi yara aldigini alenen gosteriyor. Sevdiginden emin olsa aylardir sabreden kisi gurur da dinlemez. Isinize bakin lütfen.
Ya ne diyor bu insan?
Hasta mısın ben nerede beni seviyoor diye dolandım.
Bi çok yerde hiç sevmemis dedim de ben kime ne anlatıyorum.
Hadi canım hastalığını da al bu konudan uzaklas

Back
X