Çok yoruldum güçlü olmaya çalışmaktan.

Ağlayın gerekirse dibine kadar.. Günlerce yatağınızdan çıkmayın.. Bağırın bağırabilidiğiniz kadar.. Bir kac gun cok az yemek yeyın yada aksine sizi mutlu edecek seyleri .. Kısacası duygularınızı dibine kadar yaşayın.. Kimseden saklamayın.. Bizler insanız Robot değiliz ki!! Duygularınızı saklamayın.. Başkaları için de yaşamayın...

Duygularınızı sindirip yaşarsanız içinizde bir sızı kalır.. Cok kısa bir zaman sonra düştüğünüz yerden kalkıp yürümeye başlayın.. Üzerinizdeki tozları silkeleyin, tüm acılarınızı göz yaşlarınızla birlikte akıtın..

Canim avukatlar bu isi yaptiklari icin pek duyarli olmayabiliyorlar, senin herhangi bir yara gorunce dehsete dusmen ama doktorun duyarsiz olmasi gibi.

Cok gecmis olsun.
Yeni hayatiniz size mutluluk, huzur getirsin insallah.

Esiniz kotu biri.
Evet, kotu.
Ayni evin icinde yasamis, ayni yastiga bas koymus insanlarsiniz.
Bir vedayi cok gormus de gitmis gizli gizli tayin istemis.
Yedi kat yabanci olsa insan bir haber verir, helallik alinir vedalasilir.
Ayrilmanin da bir adabi var yani.

Bir de kalkip size bir daha mi dusunseydin, bir daha mi konussaydin denmesi hic hos degil.
Su veda(sızlık) bile insanin butun iyi gunlerini sildirir.

Ben cok sinirlendim ama siz bu kadar sinir olmayin.
Tecrube kazandiniz ve tecrubeler kolay kazanilmiyor maalesef.
Hayatima bir seyler katti, diye dusunun mesela.
Zira kotuye denk gelmeden iyinin kiymeti bilinmez.

Allah yardimciniz olsun.
Aileniz haberdar oldu mu artik, kacirdim mi orayi?

Cok gecmis olsun.
Yeni hayatiniz size mutluluk, huzur getirsin insallah.

Esiniz kotu biri.
Evet, kotu.
Ayni evin icinde yasamis, ayni yastiga bas koymus insanlarsiniz.
Bir vedayi cok gormus de gitmis gizli gizli tayin istemis.
Yedi kat yabanci olsa insan bir haber verir, helallik alinir vedalasilir.
Ayrilmanin da bir adabi var yani.

Bir de kalkip size bir daha mi dusunseydin, bir daha mi konussaydin denmesi hic hos degil.
Su veda(sızlık) bile insanin butun iyi gunlerini sildirir.

Ben cok sinirlendim ama siz bu kadar sinir olmayin.
Tecrube kazandiniz ve tecrubeler kolay kazanilmiyor maalesef.
Hayatima bir seyler katti, diye dusunun mesela.
Zira kotuye denk gelmeden iyinin kiymeti bilinmez.

Allah yardimciniz olsun.
Aileniz haberdar oldu mu artik, kacirdim mi orayi?
Evet ailem yanımda şu an. Yarın anlaşmalı olarak biticek.
Tayin isteyeceğini söylemişti. Ben de hayırlı olsun şimdiden demiştim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Umarım öyle olur.

tam olarak aklından hayatından çıkaramamış zaar, sana iki çok önemli tavsiye:1) mutlaka profesyonel yardım al psikiyatrist ve avukat anlamında.. Doktorun ne ilaç yazıyorsa korkmadan kullan....

2) topla kendini tatlım kendine gel, kalk ayağa saçını başını düzelt, işin yoksa hemen bir iş bul, maddi bir alt yapı oluşturmak için ve haklarını korumak için gerekirse de bir avukat tut. ama bir para kazan...

Kalk ayağa karun kadar zengin bişr adamı yaratan bir Rabbin kulusun sen... en büyük torpilin o zenginliğinde ne gönlü güzeller vardır seni bekleyen....

Kalk kalk kalk karış bakiym hayata

tam olarak aklından hayatından çıkaramamış zaar, sana iki çok önemli tavsiye:1) mutlaka profesyonel yardım al psikiyatrist ve avukat anlamında.. Doktorun ne ilaç yazıyorsa korkmadan kullan....

2) topla kendini tatlım kendine gel, kalk ayağa saçını başını düzelt, işin yoksa hemen bir iş bul, maddi bir alt yapı oluşturmak için ve haklarını korumak için gerekirse de bir avukat tut. ama bir para kazan...

Kalk ayağa karun kadar zengin bişr adamı yaratan bir Rabbin kulusun sen... en büyük torpilin o zenginliğinde ne gönlü güzeller vardır seni bekleyen....

Kalk kalk kalk karış bakiym hayata
Teşekkür ederim yorumun icin.
Çok şükür bi mesleğim var öğretmenim.
Ama diğer söylediklerinde almam gerekenleri aldım.
Dalgalı bi ruh Halim var. Şu An fena sayılmam. Yarın nasıl olurum bilinmez ya da birkaç saat sonra.
Yarın bitiyor anlaşmalı olarak.
Psikolog ariycam gideceğim şehirde.

Canım ben birsey merak ediyorum aynı okuldasiniz ve karsilasiyorsunuz değil mi?nerde kalmış sen evden gönderice?okuldakilere cutlattin mi yoksa adam tayin isteyince millet anladı mi bir terslik olduğu nu .Hakkında en hayırlısı neyse o olsun en ufak pismanligin olmasın çok mutlu ol güzel haberlerini bekliyorum bunu yürekten diliyorum

Canım ben birsey merak ediyorum aynı okuldasiniz ve karsilasiyorsunuz değil mi?nerde kalmış sen evden gönderice?okuldakilere cutlattin mi yoksa adam tayin isteyince millet anladı mi bir terslik olduğu nu .Hakkında en hayırlısı neyse o olsun en ufak pismanligin olmasın çok mutlu ol güzel haberlerini bekliyorum bunu yürekten diliyorum
Aynı okulda değiliz yakın okullar. Bugün 3 gün rapor aldım gitmiycem okula yarın zaten dava var. Sonra da cikariz yola.
Sormadım bilmiyorum nerde kaldığını.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.

Benden evliliği çok daha kötü durumda olan insanların ay canım çok üzüldüm mesajları. . Acınmak çok can yakıcı biseymis.
O beni dosta da düşmana da güldürdü.
Gercekten ben nasıl güveneceğim bundan sonra insanlara?

Hiç öyle düşünme canım k senin durumuna gülüyor sa merak etme daha beteri yaşar bırak milleti kendini mutlu etmeye çalış şu zamanı en rahat atlatmaya çalış .Sana birsey diyeyim mi bu yaşadığın şey devam etseydi saygısız olan adamın hepten umurunda olmazdı n aldatma olayı bile olurdu her iddasina girerim çünkü adamda sınır yok o zaman daha başka bir yıkım olurdu kim bilir Rabbim seni nelerden korudu lütfen bunu bir düşün .Bizim elimizde olmayan şeyler ve senin sınavın Bu !!!bırak kim ne söylüyor ne düşünüyor senin hayatın kimseyi ilgilendirmez

Hiç öyle düşünme canım k senin durumuna gülüyor sa merak etme daha beteri yaşar bırak milleti kendini mutlu etmeye çalış şu zamanı en rahat atlatmaya çalış .Sana birsey diyeyim mi bu yaşadığın şey devam etseydi saygısız olan adamın hepten umurunda olmazdı n aldatma olayı bile olurdu her iddasina girerim çünkü adamda sınır yok o zaman daha başka bir yıkım olurdu kim bilir Rabbim seni nelerden korudu lütfen bunu bir düşün .Bizim elimizde olmayan şeyler ve senin sınavın Bu !!!bırak kim ne söylüyor ne düşünüyor senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
Gülen de çıkabilir de güldürdü derken direk onu kastetmedim. Yani bana üzülüyor acıyorlar.
Oysaki karşımdaki insan aklı başında davrandığında çevremizdeki bircok çiftten daha iyi bi evliligimiz vardı.
Ben de elimden geleni yapan fedakarlıktan kacinmayan bi eştim. O da bu huyları zaman zaman yoklamasà iyi bir esti.
Yani bakıyorum da bana uzulenler tam anlatamiycam şu an düşüncelerimi. Yanlış anlamanı da istemiyorum ama yine de ona yöneltiyorum öfkemi işte.
Yapmiycakti bunu.

Haklısın canım dost var düşman var gerçekten kötü bir evlilik olsaydı zaten umurunda olmazdı neler çektiğimi ben bilirim der umursamazdin ama boşanmaya getiren sebeplere bakınca değer verilmemesi ni hissetmeniz en çok canını yakan kısım bence yine başa dönüyoruz canım nelerden korunuyorsun bilmiyoruz Allah büyük

Canim rabbim yardimcin olsun...
Dik dur asla üzülme bir kapıyı kapayan mevla diğerini açar....
Güzel günler bekliyor inşallah seni...

Amin arkadaşlar dualarınızı istiyorum.
Bugün bitiyor...

Canım güçlü durmanı ve kolay atlatmanı diliyorum..
Bittikten sonra çık ve kendin için bir şeyler yap tüm gün..
Eve kapatma kendini sakın.
Çevrende de kimse olmasın bence.
Birilerini dinlemek isteyeceğini sanmıyorum.

Canım güçlü durmanı ve kolay atlatmanı diliyorum..
Bittikten sonra çık ve kendin için bir şeyler yap tüm gün..
Eve kapatma kendini sakın.
Çevrende de kimse olmasın bence.
Birilerini dinlemek isteyeceğini sanmıyorum.
İnşallah canım.
Annemle babam var.
Benim icin geldiler.
Sonrasında belki cikariz yola.
Bilmiyorum

Back
X