- 16 Haziran 2016
- 49
- 36
- 3
- 37
Tam üstünü bastın canım bende onu düşünüyordumilk yıldan beri sen istedin derken ne demek istedi eşiniz?
boşanmaktan çok mu bahsediyordunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam üstünü bastın canım bende onu düşünüyordumilk yıldan beri sen istedin derken ne demek istedi eşiniz?
Evet zaman zaman boşanmayi ağzıma alıyordum. Kendisinin ve ailesinin yasattiklarindan buhranlara girdiğimde. Onun günlerce aylarca küsme lerinden. Çaresiz kalisimdan. Ama hiç keyfimden değil.ilk yıldan beri sen istedin derken ne demek istedi eşiniz?
Siz arkadaşın yazdıklarını okumadınız galiba. Ben elimden gelen herşeyi yaptım ama eşim hiç yapıcı olmadı diyor. Yoksa şans vermemek gibi bir durum yok.Merhabalar neden Böyle şeyler diyorsunuz ??? Bu tür yazıların bu arkadaşımıza hic bir yararı yok malesef...bu arkadaşın güzel şeyler yaşamadığı saten belli ki geldikleri nokta saten fazla yorum yaptırmıyor..ben bu tür durumların cok hassas olduğunu düşünüyorum.anladıgıma göre arkadaşın eşi tayin istemiş boşanmak icin konuşmuş ama aynı Zaman'da karısını karşısına alıp konuşmuş sormuş etmiş.tabiki gurur kırıcı üzücü yakıcı kahredici....ama evi terketmemiş resimleri silmemiş belki de gerçekten Real bir adım bekliyor gerçekten.şimdi bu arkadaş boşansa belli ki üzülecek...şimdi dayak şiddet aldatma kumar alkol yoksa bence her evlilik bir şans daha hakediyor...
Evliliğe şans vermeyen o.Merhabalar neden Böyle şeyler diyorsunuz ??? Bu tür yazıların bu arkadaşımıza hic bir yararı yok malesef...bu arkadaşın güzel şeyler yaşamadığı saten belli ki geldikleri nokta saten fazla yorum yaptırmıyor..ben bu tür durumların cok hassas olduğunu düşünüyorum.anladıgıma göre arkadaşın eşi tayin istemiş boşanmak icin konuşmuş ama aynı Zaman'da karısını karşısına alıp konuşmuş sormuş etmiş.tabiki gurur kırıcı üzücü yakıcı kahredici....ama evi terketmemiş resimleri silmemiş belki de gerçekten Real bir adım bekliyor gerçekten.şimdi bu arkadaş boşansa belli ki üzülecek...şimdi dayak şiddet aldatma kumar alkol yoksa bence her evlilik bir şans daha hakediyor...
Benim keşke faydam dokunsa canım ama belli ki senin de faydan dokunmaz...ben okudum ancak arkadaşın yorgun olduğunu anladığım gibi boşanmaktan üzülecegini de anladım...kendisi daha önce boşanmayı dile getirdiği icin belki de eşi bunu yapıyor ve adım bekliyor olabilir.saydıklarım eger yoksa neden bir evlilik devam etmesin şans verilmesin karşılıklı...Siz arkadaşın yazdıklarını okumadınız galiba. Ben elimden gelen herşeyi yaptım ama eşim hiç yapıcı olmadı diyor. Yoksa şans vermemek gibi bir durum yok.
Bu evliliği kurtarmak için varsa bir tavsiyeniz buyrun verin. İnşallah faydanız dokunur.
Peki ne zamandır evlisiniz? çocuğunuz var mı ? Bu noktaya karşıki gelmiş olabilirmisiniz ? Boşanma kelimesini senin ağzına Almanı gerektirecek kadar seni Nasıl yıprattı ?Evliliğe şans vermeyen o.
Vicdanını rahatlatıyor.
Biliyorum üzülmem de geçecek. Ama böyle yarı yolda değmeyecek nedenlerle bırakılmayı haketmedim.
Hic bir şekilde katılmak zorunda değilsin duruşmaya.ama madem bu yola çıkıyorsunuz geri dönüşü olmayan senin yerinde olsam giderim kendimle onunla olan geçmişimle yüzleşirim metanetli soğukkanlı bir şekilde dimdik çıkarım ve atlatman daha kısa sürer.ben yaşadım buna benzerAnlaşmalı bosanmada duruşmaya katılmak zorunda mıyım?
O gitmiyor evden ben artık gitmek istiyorum ailemin yanına.
2 yıl olacak. Çocuk yok.Peki ne zamandır evlisiniz? çocuğunuz var mı ? Bu noktaya karşıki gelmiş olabilirmisiniz ? Boşanma kelimesini senin ağzına Almanı gerektirecek kadar seni Nasıl yıprattı ?
Ben o noktaya kolay kolay gelmedim. Beni delirtecek kadar psikolojimle oynadı.Sevgilibelmiyum sana sağlıklı bir yorum yapmak için diğer konularını da okudum.
Boşanmanızı gerektirecek bir konu görmedim.Hatta kavga sebeplerinizi tam anlamış değilim.Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama ikinizde çocukça davranmışsınız.
Sen mizaç olarak anladığım kadarıyla çabuk parlayan ama çabuk sönüp pişman olansın.Eşin de kindar ve inatçı.
Yalnız hatalar tek taraflı değil.Boşanmayı çok dile getirmişsin,o boşanmaya karar verdiğinde geri adım atmış ayrılmamak için çırpınmışsın.Kavgalarınızda hakaretamiz konuşmuşsun sonra pişmanlıkla adım atmış ondan red cevabı almışsın.İnsanlar ben adım attım diyor bir ilişkide ama,bazen adım atmak,aslında adım atmak olmuyor.Bi taraf çabuk unuturken bi taraf kolay kabullenemeyebiliyor ve daha fazla kırılabiliyor.Yataktan gitmiş.Sonra yatağa dönmüş (bu da bir adımdır) ama ilk kavganızda bunu yüzüne vurmuşsun.
Evliliklerde kavgalardan sonra barışılsa bile,o kavgalar evliliği törpüleyip inceltiyor.Bir de sen çevre ne der o ne der,ailem o terketsin....çok bakıyorsun böyle şeylere.
Yeni evli sayılırsınız. Toylukla,yeni düzene alışamamakla ve dış etkenlerin katkısıyla da bazı evlilikler İlk yıllarda sancılı geçebiliyor.Aynı çatı içinde evliliği sürdürmek gerçekten zor zanaattir.İki tarafta sivri huylarını tolere etmeli,her lafa verecek bir cevabı,her harekete verecek bir tavrı olmamalı.İkiniz bunu aşamamışsınız.
Eşin blöf mü yapıyor gerçekten birikim yaptı ve kararlı mı bilmiyorum.Belki de her seferinde senin adım atmana alıştığı için öz güven patlaması yaşıyor.Ya da zora gelemeyen bir insan.Bu süreç onu bunalttı yol yakınken dönme aşamasında.Fakat sen bu kadar üzülüyor.boşanmayı pek istemiyor ve hala onu seviyorsan,demek ki aslında seni çok yıkacak kıracak bir davranışı olmamış diye düşünüyorum.
Sana tavsiyem,öfkeni dindir.Duygusal olmamaya çalış ve adım da atma.Suçlama vicdan yaptırmaya çalışma.(erkekler vicdani olaylarda kaçarlar daha çok yıkılırsın)sükunetle bekle.Onun yaptığı hareketlere göre yol al.Gerçekten sendne tepki almayınca ne yapacak.Boşanmada ciddi kararlıysa medenice boşanırsınız.İkinizde yıpranmayın.
Peki sana bişey sorucam bu soruyu bana cevaplamak zorunda değilsin kendi kendine bak ve kendine cevapla,gerçekten boşanmak istiyormusun ? Kendince bunu gel çare olarak mı görüyorsun ? Bu noktaya gelmemesi icin gerçekten elimden geleni yaptın mı ?2 yıl olacak. Çocuk yok.
Geldik işte. Ben de anlamadım.
Ailesi çok yıpratti temeline dinamiti yerleştiren annesi ve ablası.
Ama Son olay sıradan bir olaydı. Herkesin yaşayıp tatlıya baglayabilecegi.
Uzattikca büyüdü.
Ve bu noktadayız.
Sevgilibelmiyum sana sağlıklı bir yorum yapmak için diğer konularını da okudum.
Boşanmanızı gerektirecek bir konu görmedim.Hatta kavga sebeplerinizi tam anlamış değilim.Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama ikinizde çocukça davranmışsınız.
Sen mizaç olarak anladığım kadarıyla çabuk parlayan ama çabuk sönüp pişman olansın.Eşin de kindar ve inatçı.
Yalnız hatalar tek taraflı değil.Boşanmayı çok dile getirmişsin,o boşanmaya karar verdiğinde geri adım atmış ayrılmamak için çırpınmışsın.Kavgalarınızda hakaretamiz konuşmuşsun sonra pişmanlıkla adım atmış ondan red cevabı almışsın.İnsanlar ben adım attım diyor bir ilişkide ama,bazen adım atmak,aslında adım atmak olmuyor.Bi taraf çabuk unuturken bi taraf kolay kabullenemeyebiliyor ve daha fazla kırılabiliyor.Yataktan gitmiş.Sonra yatağa dönmüş (bu da bir adımdır) ama ilk kavganızda bunu yüzüne vurmuşsun.
Evliliklerde kavgalardan sonra barışılsa bile,o kavgalar evliliği törpüleyip inceltiyor.Bir de sen çevre ne der o ne der,ailem o terketsin....çok bakıyorsun böyle şeylere.
Yeni evli sayılırsınız. Toylukla,yeni düzene alışamamakla ve dış etkenlerin katkısıyla da bazı evlilikler İlk yıllarda sancılı geçebiliyor.Aynı çatı içinde evliliği sürdürmek gerçekten zor zanaattir.İki tarafta sivri huylarını tolere etmeli,her lafa verecek bir cevabı,her harekete verecek bir tavrı olmamalı.İkiniz bunu aşamamışsınız.
Eşin blöf mü yapıyor gerçekten birikim yaptı ve kararlı mı bilmiyorum.Belki de her seferinde senin adım atmana alıştığı için öz güven patlaması yaşıyor.Ya da zora gelemeyen bir insan.Bu süreç onu bunalttı yol yakınken dönme aşamasında.Fakat sen bu kadar üzülüyor.boşanmayı pek istemiyor ve hala onu seviyorsan,demek ki aslında seni çok yıkacak kıracak bir davranışı olmamış diye düşünüyorum.
Sana tavsiyem,öfkeni dindir.Duygusal olmamaya çalış ve adım da atma.Suçlama vicdan yaptırmaya çalışma.(erkekler vicdani olaylarda kaçarlar daha çok yıkılırsın)sükunetle bekle.Onun yaptığı hareketlere göre yol al.Gerçekten sendne tepki almayınca ne yapacak.Boşanmada ciddi kararlıysa medenice boşanırsınız.İkinizde yıpranmayın.
Kendini savunmanı gerektirecek bişey yok canım dök tabiki içini ama buradaki insanların hemcinslerimizin benim kim olursa olsun yazdıklarına bakaraktan insanlar sana sadece manevi anlamda destek olmak istiyor.bu sadece senin hangi yönde destek almak istediğine bağlı...ben ki bugüne kadar ta ki gece. Haftaya kadar evlendiğime pişmanım diye söyleyen bir insan olarak sana git boşan diyemem.böyle şeyler zordur.ama geri dönüşü yoksa en azından çocuk olmadan bu evliliği bitirmelisiniz.cocuk olmaması en azından avantajBen o noktaya kolay kolay gelmedim. Beni delirtecek kadar psikolojimle oynadı.
Her şeyi ince ince anlatamam değil mi?
Her şey o kadar değil, ya da benim Size hissettirdiğim kadar değil.
Böyle biriyle yaşamadığıniz için tahmin edememenizı anlıyorum da keşke kendimi savunmak zorunda kalmasaydim. Çünkü gerçekten halim yok.
Ben boşanmak istemiyorum filan demedim. Onunla bu kadar yasattiklari ndan sonra zaten olamam. Ama canım acıyor dedim içimi dökmek istedim işte.
Herkesin hataları var. Ama bunlardan dolayı hop kestik bitti diyemez kimse. Onun adı evlilik olmuyor.
Konunda ne yazıyorsan ona cevap veriyoruz.Ben o noktaya kolay kolay gelmedim. Beni delirtecek kadar psikolojimle oynadı.
Her şeyi ince ince anlatamam değil mi?
Her şey o kadar değil, ya da benim Size hissettirdiğim kadar değil.
Böyle biriyle yaşamadığıniz için tahmin edememenizı anlıyorum da keşke kendimi savunmak zorunda kalmasaydim. Çünkü gerçekten halim yok.
Ben boşanmak istemiyorum filan demedim. Onunla bu kadar yasattiklari ndan sonra zaten olamam. Ama canım acıyor dedim içimi dökmek istedim işte.
Herkesin hataları var. Ama bunlardan dolayı hop kestik bitti diyemez kimse. Onun adı evlilik olmuyor.
Bi dakika ben ağladım filan demedim ki yanlış anlamış gibisin yazının geneline bakınca.nazlideniz e tamamen katılmakla birlikte bence kocan blöf yapıyor olmakla birlikte kararı ve sorumluluğu sana yıkıyor evet rahata alışmış ve şımarık olduğu için bir de çok çocuksu oldupu için yapıyor bunu. Bir kavgadan sonra hatalıysan gidip peşi sıra yalvar yakar özür dilemek çözüm olmuyor belmiyum yanlış anlama lütfen ama herşeyin bir usulü var öyle yapmayınca çözüm getirmiyor yaptığın şey. Elalemi boşver dediğin gibi davranan insanlar çok da gerekli değillerdir sana zaten. O giderse memleketine sakın arkasından tayin isteyip gitme bence afedersin iyice süpürge muamelesi görürsün ve ömrünün geri kalanında bütün kararları sen verirsin en ufak şeyde bile. Sonra bi bakmışsın kocan küser barışır küser barışır, kararlılık ve sorumluluk adına hiçbişey yapmaz sen de çabucak yaşlanır hep yüzde 30 gibi bir enerjiyle sürdürürsün hayatını. İlişkiye dair fikrin, duygun neyse samimi bir şekilde dile getir ve kenara çekil. Bırak kararı o versin. Fazlasıyla kendini daha da değersizleştirirsin. Konuştuk önemsemedi gibi bişey yazmışın üstte, yorumsuz burası gerçekten. Hem gelip sana sen al yükü diyor napalım gibisinden hem de o esnada seni hiç önemsemiyor. Hiç eğilip bi içerlemedi mi ya da bir burkulmadı mı? İnsanın kalbi parçalanır hakkaten karşısında sevdiği ağlarken? Nasıl tepki verdi gerçekten merak ediyorum, açabilir misin biraz? Bu arada hırpalama lütfen kendini, dua et Allah büyük
Belmiyum ben de dahil insanlar burda sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen hıncını bizden çıkarmaya çalışıyorsun sanki! Benim ne zamandan beri sana ne kadar içten destek olmaya çalıştığımı anlamış olman gerekirdi şu ana kadar. Allah yardımcın olsunBi dakika ben ağladım filan demedim ki yanlış anlamış gibisin yazının geneline bakınca.
Yalvarmiyorum da uzunca bir süredir hiçbir adımım da yok.
Pişman olduğunu biliyorum ve konuşurken bu belliydi bana bi pas attı. Yani hala benden bekliyordu . Benim de bi gururum var. Tabiki gitmem arkasından gitmeyeceğimi yazdım zaten.
Mağduru oynamıyorum, yazdıklarını okuyunca böyle hissettim kusura bakma.
Benim kimseden bi hınç çıkardığım yok.Belmiyum ben de dahil insanlar burda sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen hıncını bizden çıkarmaya çalışıyorsun sanki! Benim ne zamandan beri sana ne kadar içten destek olmaya çalıştığımı anlamış olman gerekirdi şu ana kadar. Allah yardımcın olsun