çok yoruldum her hafta farklı bır şeyle çabalıyorum:(( çocuguma babasının adını koyma

Bir sorunu çözmeye çalışırken diğeri çıkıyor. Aileye çok sık gitme konusunu aştım şimdı başka şeyler çıkıyor. Benim ömrüm boyle mucadele vermekle mı gececek:(((

Arkadaşlar çok kötüyum şu an ağlıyorum artık engel olamıyorum kendıme. Nerden geldım bu şehre nerden güvendım de cıktım yola. Halbukı benı cezbeden çok belırgın bır ozellıgı de yok aşık edecegı bır tarafı da yok ben ondan daha ıyı konumdayım bile. Ama onun ısrarları peşimi bıakmaması sonucu bu aşamaya kadar suruklendım nasıl oldugunu ben bıle bılmıyorum:(

Eşim dıyorum ama bız sadece nıkah yaptık o da tayın ıstemek amaclıydı. Düğünümüz daha olmadı evımızı kuruyoruz yavas yavas. Benımle kendı evımızde kalıyoruz beraber 1 bucuk aydır ama karı koca gıbı yaşamıyoruz hala dugunumuz olmadıgı ıcın.

İlerde çocuk olunca muhabbetı açıldıgında eşim benım çocuklugumdan berı hevesım var oglum olursa babamın adını koyacagım dıye dıretıyor. Ama ben bunu ıstemıyorum kı. Neden çocugumuzu boyle seylere alet edıyoruz neden kendımız belırleyıp bır ısım koymuyoruz. İki isimlı olsun bırı babamın adı olsun dıyor. Ben de benım de babam var ikisi olsun o zaman dıyorum. Tamam ama benım babamın adı başa gelecek ozaman dıyor. KAfayı yemek uzereyım ben hiç ama hiç istemıyorum. Evlılıkte ıkı kısılık kararlar alacaksın bencıl olma dıyorum, daha onceden de kızlık soyadımı kullanmamı sorun yaptı ve ben cok buyutmeden sadece onun soyadını aldım. Onu da ornek verıyorum boyle olmaz artık bencıllıge gırıyor bu kadarı yeter dıye haykırıyorum bakışlarımla ama hala zıtlasıyoruz. Çok buyudu artık:(

Benım normalde yarın aılemın yanına bıletım vardı bu konu yuzunden bugun erkene cekıp bır an once aılemın yanına gıtmek ıstıyorum. Ona da soyledım başta kabul etmedı bugun oyle olmayacagız yemekte konuşalım dedı bıraz once ogle yemegıne beraber gıttık ısyerınden geldı benım ısyerımden benı aldı. Yemekte duzelecek sandım ama aynı inat ıkımızde de. O da ınat edıyor ben de ınat edıyorum. Ortada çocuk falan da yok ama sımdıden konuşup ılerde başıma geleceklerı bıleyım dıye konuyu kapatmıyorum uzattıkca uzatıyorum.

Bazen düşünüyorum daha düğün de olmadı karı koca da olmadık. Bu sorunlar omur boyu boyle gıtmez dugun olmadan vazmı gecsem dıye. Ama esyaları ıkımız aldık taksıt vs. kartlarla aldık ıkımız 1 yıl boyunca odeyecektık. Ailelerden kuruş destek almıyoruz. Bu kadar sorumluluk almışken vazgecmek çok zor gelıyor. Aileme hıc yansıtmıyorum onlar uzaktalar bılseler çok uzulurler benım boyle seylerle bogustugumu. Hatta tamam kızım dugun olmasın bıle derler benden once arkamda olurlar. Ama hala düşünüyorum ben mı abartıyorum her konuyu yoksa gerçekten benım hayatım boyle işkence gıbı mı gececek:((
Kız olursa sende benim annemin adı olacak ve o başta olacak dee işine gelirse

bende kızımın ısmını degıstırmek ıstıyorum nasıl degıstırdınız acaba belınay 222 ? daha dogrusu bı tanesını sıldırmek ıstıyorum kızım 9 aylık

Bu bir fantazi sanırım.. eski konuları hortlatma fantazisi:KK53:
Konu açılış tarihi: 23 Ekim 2012

bnm nişanlımın ismi dedesinin ismi o da oğlumuz olursa babasının ismini koymak istiyor. Benim için mahsuru yok aslında ama babasının ismi pek hoşuma gitmiyor ilk başlarda bende koymucam beraber isim buluruz diyordum. Ama düşündüm çok da kötü bi durum değil aslında. bnm ablam bi oğluna kayınpederinin bi oğluna da bizim babamizin ismini koydu babam nasıl da memnun oldu. Haklısınız bu durum hoşunuza gitmiyor olabilir ama eşinizin isim takıntısı vardır sizinde onun istemediği başka bi takıntınız olabilir. Bunlar ayrılma derecesindeki sorun değil bence. Halledilebilir şeyler

Bir sorunu çözmeye çalışırken diğeri çıkıyor. Aileye çok sık gitme konusunu aştım şimdı başka şeyler çıkıyor. Benim ömrüm boyle mucadele vermekle mı gececek:(((

Arkadaşlar çok kötüyum şu an ağlıyorum artık engel olamıyorum kendıme. Nerden geldım bu şehre nerden güvendım de cıktım yola. Halbukı benı cezbeden çok belırgın bır ozellıgı de yok aşık edecegı bır tarafı da yok ben ondan daha ıyı konumdayım bile. Ama onun ısrarları peşimi bıakmaması sonucu bu aşamaya kadar suruklendım nasıl oldugunu ben bıle bılmıyorum:(

Eşim dıyorum ama bız sadece nıkah yaptık o da tayın ıstemek amaclıydı. Düğünümüz daha olmadı evımızı kuruyoruz yavas yavas. Benımle kendı evımızde kalıyoruz beraber 1 bucuk aydır ama karı koca gıbı yaşamıyoruz hala dugunumuz olmadıgı ıcın.

İlerde çocuk olunca muhabbetı açıldıgında eşim benım çocuklugumdan berı hevesım var oglum olursa babamın adını koyacagım dıye dıretıyor. Ama ben bunu ıstemıyorum kı. Neden çocugumuzu boyle seylere alet edıyoruz neden kendımız belırleyıp bır ısım koymuyoruz. İki isimlı olsun bırı babamın adı olsun dıyor. Ben de benım de babam var ikisi olsun o zaman dıyorum. Tamam ama benım babamın adı başa gelecek ozaman dıyor. KAfayı yemek uzereyım ben hiç ama hiç istemıyorum. Evlılıkte ıkı kısılık kararlar alacaksın bencıl olma dıyorum, daha onceden de kızlık soyadımı kullanmamı sorun yaptı ve ben cok buyutmeden sadece onun soyadını aldım. Onu da ornek verıyorum boyle olmaz artık bencıllıge gırıyor bu kadarı yeter dıye haykırıyorum bakışlarımla ama hala zıtlasıyoruz. Çok buyudu artık:(

Benım normalde yarın aılemın yanına bıletım vardı bu konu yuzunden bugun erkene cekıp bır an once aılemın yanına gıtmek ıstıyorum. Ona da soyledım başta kabul etmedı bugun oyle olmayacagız yemekte konuşalım dedı bıraz once ogle yemegıne beraber gıttık ısyerınden geldı benım ısyerımden benı aldı. Yemekte duzelecek sandım ama aynı inat ıkımızde de. O da ınat edıyor ben de ınat edıyorum. Ortada çocuk falan da yok ama sımdıden konuşup ılerde başıma geleceklerı bıleyım dıye konuyu kapatmıyorum uzattıkca uzatıyorum.

Bazen düşünüyorum daha düğün de olmadı karı koca da olmadık. Bu sorunlar omur boyu boyle gıtmez dugun olmadan vazmı gecsem dıye. Ama esyaları ıkımız aldık taksıt vs. kartlarla aldık ıkımız 1 yıl boyunca odeyecektık. Ailelerden kuruş destek almıyoruz. Bu kadar sorumluluk almışken vazgecmek çok zor gelıyor. Aileme hıc yansıtmıyorum onlar uzaktalar bılseler çok uzulurler benım boyle seylerle bogustugumu. Hatta tamam kızım dugun olmasın bıle derler benden once arkamda olurlar. Ama hala düşünüyorum ben mı abartıyorum her konuyu yoksa gerçekten benım hayatım boyle işkence gıbı mı gececek:((
esyayi aldin diye evlenmeye mecbur degilsin, bu 1.. bosaninca da o esyalar havaya gidiyor zira.. bunlar onemli degil..
ikincisi de, bu tarz surtusmeler basit gorunse de karsidaki kisinin karakteri hakkinda epey bilgi verir.. bencil midir, kompleksli midir, empati kuramayan biri midir, hepsinin sinyalidir az cok.. o yuzden tum olaylari iyi tartmak lazim.. evet, isim meselesi yuzunden ayrilinmaz belki ama adam bencilse, kompleksliyle, dedigim dedikse ayrilik dusunulebilir.. bunu anlamak gerek.. cunku adam bencilse, bugun isim mevzusu yarin cisim derken her seyde bezdirircesine sergiler karakterini..
dugun olmadan da ayni evde yasamaniz olmamis.. bu tarz seylere ehemmiyet veren birisin gibi hissettim.. evlenmeye mecbur hissetmen biraz da bu yuzden..

Anneme üzüldüğümü hiç bellı edemıyorum:KK43: Kıyamıyorum ona benım uzuldugumu boyle mutsuz oldugumu gorurse o da dayanamaz:KK43: Hep içimde tutmak zorundayım.

Evlenınce degısmeyecek bılıyorum ya ınatlaşıp devam edıp ılerde daha buyuk kavga yaşayacagız. Ya da şimdiden vazgeçecegim.

Bazen dusunuyorum bu yuzen devam etmıyor olsam acaba bu düşüncesınden vazgeçıp tamam ayrılmayalım adını koymayacagım der mı? Yoksa gidersen gıt benım bu gelenegım senın benımle kalmandan daha onemlı mı der? BU sorunun cevabını aslında bılmek ıstıyorum.

İkincisi ise cevap zaten onunla hayat bırlestırmem zaten çok yanlış olur.
Ama bırıncı cevap olsa belkı de ben ılerde dıyecegım sen bu dusuncenden benım ıcın vazgectın sımdı oglumuz olacak adını babanın adı koyacagız dıye.

Onun ısrarı ile ilişkiniz başlamış onun ısrarı ile istemediğin halde aynı evdesiniz şimdi de başka bir şey için ısrar ediyor ve yukardakileri kabul ettirdi ise bunu da ettirir. Sadece çocuk adı olarak düşünme konu birlikte almanız gereken her karar olabilir. Senin isteklerin neden önemli değil. Ya o çok baskın bir karakter ya sen biraz kabullenicisin. Bence olaya bir de böyle bak.

Back
X