İlki benimde oyke zatenHazır bebek konusu açılmış iken anlatiym, umutsuz olanların içine su serpeyim.
Kapı komşumuz 8 seneden sonra hamile kalmış ve yeni doğum yaptı.
Çok güzel bi kızı oldu .
Dediğine göre hiç beklemediği bir zamanda olmuş.
Anlamak zor bende hep sabrettim,simdi istiyor da ben yine güvenmiyorum gelir mi diyeEşigüvenmiyorum devamı gelir Nasıl umursamıyor anlamadım evliliğinizden eminseniz neden tüp bebeğe yönelmiyorsunuz bu Ada'mın keyfiyle zor gozukuyor
Bu da cok fazla istek gerektiriyor,bu da zorOnun Nazıyla oynarsan daha çok beklersin gibi geliyor bence tüp bebek yapın
bende yeni evliyim 1.5 aylık 3-5 sene çocuk düşünmüyoruz çok mu acaba bu kadar sene diye aklımdan geçmiyor değil böyle sorunlar yaşamak istemem.Umarım hayırlı bir evlada sahip olursunuz.İki yıl önceydi sekiz sene sonra normal yoldan hamile kaldığımı öğrendim. Tabiki dünyalar benim oldu. Fakat sekiz haftalıkken kaybettim. Sonra esimin umursamaz tavrı beni kahretti. Tek bir gün bebek mevzusunu açmadı. Ama ben her ay bat ı bekledim,olmayacak diye umutlandim,sonuc yine hüsran. Bu ay da esimle ortak karar alıp denedik,o da istedi. Fakat sanki adet olcakmisim gibi geliyo. Biktim usandim artık herşey yolunda hayatımda ama çocuk olmayınca eksik. Kararlı bi eşe sahip olsam dert değil bu ay olmadı bi daha ki ay tekrar deneyin ama biliyorum çok defada yaşadım salacak yine,umarim bu ay mucizemi Rabbim verir.......
Bekleyin. Çocuksuz hayat eksik değil. Çocuk olunca bütün hayat değişiyor. Zaten evlilik çok yeni. Biraz birbirinize alışın. Burada yazıyorlar bir yıllık evliyiz bebeğimiz var mutsuzuz. Olmayın.bende yeni evliyim 1.5 aylık 3-5 sene çocuk düşünmüyoruz çok mu acaba bu kadar sene diye aklımdan geçmiyor değil böyle sorunlar yaşamak istemem.Umarım hayırlı bir evlada sahip olursunuz.
Yine olmadı,adet oldum hem de bir gün önce....
[Qnkpin, post: 47953483, member: 366231"]Doktora gittiniz mi? Herhangi bir sebep var mı hamile kalamamanızda? Kan pıhtılaşması, rahim iltihabı vb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?