O kadar hayattan yoruldum bıktım ki aylardır ölmek istiyorum, sebebi ise eşim lütfen yadirgamayin çok geçimsiz kavgacı alkolik ağzı bozuk ve hakaretleri bitmiyor ne yapsam yaranamiyorum bana ayrıl diyenler olacaktır ama maddi imkanım el vermiyor ailem bana sahip çıkacak aile değil artık ölümü göze aldım
O kadar hayattan yoruldum bıktım ki aylardır ölmek istiyorum, sebebi ise eşim lütfen yadirgamayin çok geçimsiz kavgacı alkolik ağzı bozuk ve hakaretleri bitmiyor ne yapsam yaranamiyorum bana ayrıl diyenler olacaktır ama maddi imkanım el vermiyor ailem bana sahip çıkacak aile değil artık ölümü göze aldım
Mesajlarınıza baktım. İş ariyorsunuz kilolusunuz ama cabalamiyorsunuz. Kilonuz için yapacağınız tek şey kan tahlili verip zayıflamanızda bir engel var mı? Yoksa imkan yoksa bile evde bol spor dans etmek hamur işi tatlı paketli gıda tüketmemek.
İş için bir şeyler düşünün ayaklarınızın üstünde durmak icn ne yapabilirsiniz biraz cabalayin lütfen.
Yani ne istiyorsunuz ölün dememizi mi? Eşinizi şöyle düzeltebilirsiniz dememizi mi?
Ayrıca vajinusmussunuz bunun sebebi eşinize karşı bir şey hissetmiyor oluşunuz olabilir mi? Bir erkeğe cinsel çekim hissetmeden islanamazsiniz ve ilişkiye giremezsiniz. Ya da asiksaniz cinsel çekim hissediyorsanız da kafanızı toplayamitosaniz eşiniz iyi hazirlamiyosa gibi sebeplwri var kilomla alakli olabilir mi demissiniz çünkü