Çok yoruldum 😔

Elizz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
34
48
3
33
O kadar hayattan yoruldum bıktım ki aylardır ölmek istiyorum, sebebi ise eşim lütfen yadirgamayin çok geçimsiz kavgacı alkolik ağzı bozuk ve hakaretleri bitmiyor ne yapsam yaranamiyorum bana ayrıl diyenler olacaktır ama maddi imkanım el vermiyor ailem bana sahip çıkacak aile değil artık ölümü göze aldım 😔😔

O kadar hayattan yoruldum bıktım ki aylardır ölmek istiyorum, sebebi ise eşim lütfen yadirgamayin çok geçimsiz kavgacı alkolik ağzı bozuk ve hakaretleri bitmiyor ne yapsam yaranamiyorum bana ayrıl diyenler olacaktır ama maddi imkanım el vermiyor ailem bana sahip çıkacak aile değil artık ölümü göze aldım 😔😔
Tabi çalışıp hayatını kurmaktansa ölmek çok daha mantıklı bir tercih. Ne yapalım peki, intihar yöntemlerini mi konuşalım?

Kadin siginma evine gidebilirsiniz ilk ayaklarinizin üzerinde durana kadar. Bildigim kadariyla destek veriliyor orda.

Her sıkınti da olan ölmek istiyorum diyor ya valla
Cidden kızıyorum
Ne.oluyr ölünce hayır yani
Öldün ruhuna fatiha
Valeddalin amin

Ölmek yerine başka çare bulsan olmuyormu

Kocaya kız aileye kız çocuklara kız patrona kız sevgiliye kız haydi ben ölücem

Lânet olsun o kocana böyle olan adamlara
Onla yasamak zorunda değilsin

Yaşın kaç kocaman bir ömür var önünde
Boşan demeyin olmaz ailem istemez ben yapamam
O zaman ne yapalım ne diyelim
Çek dur kocayı bunu mu diyelim

Sabah ta konu vardı Aden aynen ya belki de o senmisin bilemedim

Mesajlarınıza baktım. İş ariyorsunuz kilolusunuz ama cabalamiyorsunuz. Kilonuz için yapacağınız tek şey kan tahlili verip zayıflamanızda bir engel var mı? Yoksa imkan yoksa bile evde bol spor dans etmek hamur işi tatlı paketli gıda tüketmemek.
İş için bir şeyler düşünün ayaklarınızın üstünde durmak icn ne yapabilirsiniz biraz cabalayin lütfen.
Yani ne istiyorsunuz ölün dememizi mi? Eşinizi şöyle düzeltebilirsiniz dememizi mi?
Ayrıca vajinusmussunuz bunun sebebi eşinize karşı bir şey hissetmiyor oluşunuz olabilir mi? Bir erkeğe cinsel çekim hissetmeden islanamazsiniz ve ilişkiye giremezsiniz. Ya da asiksaniz cinsel çekim hissediyorsanız da kafanızı toplayamitosaniz eşiniz iyi hazirlamiyosa gibi sebeplwri var kilomla alakli olabilir mi demissiniz çünkü

Back
X