Cok yoruldum.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Artik hayata tutunacak gucum kalmadi.calistigim yerlerde dul olmam nedeniyle sarkan patronlar.ben ekmegimi kazanmak istyrm.kizim unuversite kazandi.gitti.ona bakmak zorundayim.en son ki isimde orda yonetitici pozisyonundaki kadin ve patronun iliskisini sezdim.ve dogruymus...kadin beni kiskandi...patronda beni mesailere birakiyordu bilerek.bense mesai sattinde idari bolumdeki odam yerine uretime inip orda kadinlarin icinde duruyordum...bu seferde patron niye orda duruyorsun.senin isin ordami....yukari ciksam kadin sekretere soruyormus ne yaptilar.ne konustular...patron bana durmadan sen. Aklini calistirmiyorsun...herkez jiple gezerken sen otobuslerde gidersin.artik son gun gelmisti benim icin.o aksam patron beni mesaiye birakti...o kadinda ofkeyle cikti..sabah ise geldigimde kadin gelmemisti.patron gitti onu almaya ki beraber geldiler....kadinin yuzu darmadagin mos mor.gozu kan canagi...kahvaltiya gectik...sonra odama gectigimde bu geldi yanima.dun gece eve gitmedinmi dedi.neden dedim.ayni kiyafetlesin dedi....gecen gunde iki gun ayni giysiyle geldim.hem ne alaka dedim.senin suratina ne oldu dedim.torunum bebek 1 yasinda bile degil o minciklamis....aslaaaaa bebek yapamaz ....arkadaslar 40 yil gecse aklima gelmezki. Iki gun ayni giysiyi giyen evine gitmeyip baska yerde kalmistir.....kendi demek oyleymis.bende o aksami cikisimi verdim...bu entrikali ortamda calisamiyacagimi...sizin beni yoldan cikarmaniza daha fazla tahammul edemem ben jiple de otobuslede degil yalin ayak gitmeyi tercih ediyorm dedim ve ciktim.kadin icinde her keze ahlak dersi vermesin once kendi ahlakli olsun diyip ayrildim.....ama simdi ben ne yapcam...is bulusam bir dert bulmasam bir dert...pislik eski koca kizima sadece nafaka 150 tl veriyo.zirnik vermem demis ogluma.yeni birini bulmus...onunla gezip tozuyo....biz cefa cekiyorz.o mutlu.evi arabasi maasi sevgilisi ailesi var.benim hic bir seyim yok.ben ne yaptim...aldatan yuvami yikan karektersiz adam mutlu.bunu yediremiyorm....basima ne geliyosa vebali onun olsun.

Ya boylelerine soylenecek cok sey varda en iyisi susayim ben. Allah yardimciniz olsun bir an once duzgun bir is bulursunuz insAllah.

ya ben sizi hatırlıyorum, 2 yıl önceki konularınızı, hatta geçenlerde aklıma geldiniz ama nickinizi tam hatırlayamadığımdan bakamamıştım.

boşanmanıza sevindimden ziyade, öyle bir adamdan kendinizi ve çocuklarınızı koruduğunuz için sevindim. doğru yolda ilerlemek adına verdiğiniz çaba eninde sonunda sizi o yola ulaştıracak, tüm kalbimde hissediyorum bunu. Hayat karşınıza çok çok iyi insanlar çıkarsın inşallah, bu yaşadıklarınız sadece ufak engeller olsun yolunuzda.

Ya boylelerine soylenecek cok sey varda en iyisi susayim ben. Allah yardimciniz olsun bir an once duzgun bir is bulursunuz insAllah.
Ben insanlari tanimaktan yoruldum...her basima gelen pislik kocamin sucu...o bizi bu durumlara dusurdu.
Tek tek ama tek derdim duzgun bir is bulmak.tskederim.

Pislik herifler.:sinirli:
Bizim iş yerinde de eşinden boşanmış oğluyla yaşayan bir bayan var.
Hiç kimsenin art niyetli yaklaştığını görmedim, duymadım, sezmedim.
Allah ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.
Üniversite öğrencisi bir çocuğa 150 TL nafaka verilmesi az değil mi?

ya ben sizi hatırlıyorum 2 yıl önceki konularınızı, hatta geçenlerde aklıma geldiniz ama nickinizi tam hatırlayamadığımdan bakamamıştım.
Evt cnm ben burdayim.ama bitkin durumda.artk gucum yok.disaridan guclu gorunsemde yokkkkk.yok.ne yapacagimi sasirmis durumdayim.dun bir is grsmesi yaptim adam burcuma kdr sordu...nasil insan olduk biz.nasil.

Pislik herifler.:sinirli:
Bizim iş yerinde de eşinden boşanmış oğluyla yaşayan bir bayan var.
Hiç kimsenin art niyetli yaklaştığını görmedim, duymadım, sezmedim.
Allah ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.
Üniversite öğrencisi bir çocuğa 150 TL nafaka verilmesi az değil mi?
150 tl evt arkadasim.devlet belirledi..benim pislik koca isinden tazminatini alip tekrar giris yapti...maasini az gosterip nafakayi az versin diye...evladina ya.ama baska kadinla her hafta sonu tatillerde.dilerim cok mutsuz olur.ölsun istiyorm yaaaaaaa.ölsun.olurse maasi bana kalir.calismam.pislik insanlarla karsilasmam.cocuklarimla yasar giderim.

Dogru olani yaptın,herseyden önce çocugun icin umudunu yitirme...Dilerim en kisa surede iyi bir iş bulur çalisirsin,Allah iyi insanlarla karsilastirsin bir kez daha bu duanin ne kadar onemli oldugunu anladim..
Kesinlkle rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.bir donem cok dindar birinin yaninda ise basladim.5 vakt namazini kiliyordu.ondan zarar gelmz cok sukur dedim.kurtuldum dedim.adam namazini kilip yanima gelip oflarsin tabi sex yapamiyorsunya ondan demezmiiiiiiiiiii....ben şok......ben kime nasil guvenicm.nasl.

Kesinlkle rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.bir donem cok dindar birinin yaninda ise basladim.5 vakt namazini kiliyordu.ondan zarar gelmz cok sukur dedim.kurtuldum dedim.adam namazini kilip yanima gelip oflarsin tabi sex yapamiyorsunya ondan demezmiiiiiiiiiii....ben şok......ben kime nasil guvenicm.nasl.

:oha::oha:

150 tl evt arkadasim.devlet belirledi..benim pislik koca isinden tazminatini alip tekrar giris yapti...maasini az gosterip nafakayi az versin diye...evladina ya.ama baska kadinla her hafta sonu tatillerde.dilerim cok mutsuz olur.ölsun istiyorm yaaaaaaa.ölsun.olurse maasi bana kalir.calismam.pislik insanlarla karsilasmam.cocuklarimla yasar giderim.

Tahmin etmiştim, peki evi var demişsiniz sonra mı aldı?
Kızınız için dik durun, Allah unutmaz merak etmeyin.

Tahmin etmiştim, peki evi var demişsiniz sonra mı aldı?
Kızınız için dik durun, Allah unutmaz merak etmeyin.
Evi var derken ailesinin yaninda kaliyor.ama isterse teras kati var orayi kullanabilir.ayrica su anda benim oturdgm ev ortak.mal paylsm davasi acildi.satilip ikiye paylasilacak.bazen isyan edyrm.o pisligi yapti.yuvami yikti.cocuklarimi darmadagin etti.ama o mukafatlandirildi ben ise cezalandirildim sanki...artik ne dusunecegimi bilemiyorm.

Bana eskiyi hatirlattiniz,3 yil boyunca baska sehirlerde subesi bulunan bir isyerinde sozlü tacize ugradim tam da anlattiginiz profilde bir ahlaksiz tarafindan!calistigim ve yasadigim sehir is olanaklari cok az ve cok dusuk maasla isci calistiran bir memleketti ,altımda araba ve yöneticilik vasfıyla didiniyordum neden 3 yil cektim cunku oglum kanserdi ve yakin bir baska sehirde tedavi goruyordu ve sirf bu yuzden 3 yil boyunca 2 cocuklu evli ayrica 2 sevgilisi olan bir pisligin 10 gunde bir de olsa sozlu tacizine ugruyordum...Kaslarimi o yasta catmaktan kırışık bir alnım oldu,cocugumun tedavisi bitmek uzereydi ki isten baska bir nedenle ayrildim..Simdi o gunleri dusunup bazen hayıflaniyorum keske farkli bir is bulup çikma firsatim olsaydi diye!ama hayat bazen burnunu sürte sürte bazi kosullari insana dayatiyor...Hicbir zaman yüz bulamasada acaba bir daha ki gelisinde nasil iltifat eder ve ben bu durumu nasil gecistiririm diye düşünürdüm...Tabi bu uzun sure dayanma gucumun nedeni sık gormememden dolayı sineye cektim ve evladım için ...Sizde durum daha farkli o yuzden umarim iyi insanlar etrafinizda fazla olur ve hersey yoluna girer...Bu dunya bosanmis ve cocuklu bir kadinin hayata tutunma mucadelesine bir kez daha tanık olsun siz erdemli bir insansiniz ve kosullariniz en iyisini yasamak icin daha elverislidir umarim hersey gonlunuzce olsun...

Son düzenleme:
Siz ne iş yapıyorsunuz yani mesleğiniz nedir?
Ben evliligim suresince hic calismadim.kocam aldatinca onu affetmedim.ve is aradim.yasimi hic gostermeyisim hatta beni uni ogrencisi zannederlerdi...direk dis hekim asistani olarak ise basladm.1 yil orda calistim.ama ordada dr taciz ve karekter bozukluguyla karsilastim.sonra sekreterlik.. Fabrikada satis pazarlama da...bir fabrikada kayit islemlerinde...vs..kantinde dahi calistim.ama yer edinemedim bir yerde.

Zaten kadin olmak basli basina zor evli de olsaniz bekar da olsaniz bosanmis da olsaniz malesef kadin olmak zor. Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah her daim iyi insanlar cikarsin karsiniza. Her inisin bir de cikisi vardir unutmayin.

Back
X