- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Artik hayata tutunacak gucum kalmadi.calistigim yerlerde dul olmam nedeniyle sarkan patronlar.ben ekmegimi kazanmak istyrm.kizim unuversite kazandi.gitti.ona bakmak zorundayim.en son ki isimde orda yonetitici pozisyonundaki kadin ve patronun iliskisini sezdim.ve dogruymus...kadin beni kiskandi...patronda beni mesailere birakiyordu bilerek.bense mesai sattinde idari bolumdeki odam yerine uretime inip orda kadinlarin icinde duruyordum...bu seferde patron niye orda duruyorsun.senin isin ordami....yukari ciksam kadin sekretere soruyormus ne yaptilar.ne konustular...patron bana durmadan sen. Aklini calistirmiyorsun...herkez jiple gezerken sen otobuslerde gidersin.artik son gun gelmisti benim icin.o aksam patron beni mesaiye birakti...o kadinda ofkeyle cikti..sabah ise geldigimde kadin gelmemisti.patron gitti onu almaya ki beraber geldiler....kadinin yuzu darmadagin mos mor.gozu kan canagi...kahvaltiya gectik...sonra odama gectigimde bu geldi yanima.dun gece eve gitmedinmi dedi.neden dedim.ayni kiyafetlesin dedi....gecen gunde iki gun ayni giysiyle geldim.hem ne alaka dedim.senin suratina ne oldu dedim.torunum bebek 1 yasinda bile degil o minciklamis....aslaaaaa bebek yapamaz ....arkadaslar 40 yil gecse aklima gelmezki. Iki gun ayni giysiyi giyen evine gitmeyip baska yerde kalmistir.....kendi demek oyleymis.bende o aksami cikisimi verdim...bu entrikali ortamda calisamiyacagimi...sizin beni yoldan cikarmaniza daha fazla tahammul edemem ben jiple de otobuslede degil yalin ayak gitmeyi tercih ediyorm dedim ve ciktim.kadin icinde her keze ahlak dersi vermesin once kendi ahlakli olsun diyip ayrildim.....ama simdi ben ne yapcam...is bulusam bir dert bulmasam bir dert...pislik eski koca kizima sadece nafaka 150 tl veriyo.zirnik vermem demis ogluma.yeni birini bulmus...onunla gezip tozuyo....biz cefa cekiyorz.o mutlu.evi arabasi maasi sevgilisi ailesi var.benim hic bir seyim yok.ben ne yaptim...aldatan yuvami yikan karektersiz adam mutlu.bunu yediremiyorm....basima ne geliyosa vebali onun olsun.