- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Offffff.okuyunca sukr ettim.cocugum saglikli en azindan benimmmm.cok uzuldum.nasil simdi sagligi.canim benim.kiyamam.Bana eskiyi hatirlattiniz,3 yil boyunca baska sehirlerde subesi bulunan bir isyerinde sozlü tacize ugradim tam da anlattiginiz profilde bir ahlaksiz tarafindan!calistigim ve yasadigim sehir is olanaklari cok az ve cok dusuk maasla isci calistiran bir memleketti ,altımda araba ve yöneticilik vasfıyla didiniyordum neden 3 yil cektim cunku oglum kanserdi ve yakin bir baska sehirde tedavi goruyordu ve sirf bu yuzden 3 yil boyunca 2 cocuklu evli ayrica 2 sevgilisi olan bir pisligin 10 gunde bir de olsa sozlu tacizine ugruyordum...Kaslarimi o yasta catmaktan kırışık bir alnım oldu,cocugumun tedavisi bitmek uzereydi ki isten baska bir nedenle ayrildim..Simdi o gunleri dusunup bazen hayıflaniyorum keske farkli bir is bulup çikma firsatim olsaydi diye!ama hayat bazen burnunu sürte sürte bazi kosullari insana dayatiyor...Hicbir zaman yüz bulamasada acaba bir daha ki gelisinde nasil iltifat eder ve ben bu durumu nasil gecistiririm diye düşünürdüm...Tabi bu uzun sure dayanma gucumun nedeni sık gormememden dolayı sineye cektim ve evladım için ...Sizde durum daha farkli o yuzden umarim iyi insanlar etrafinizda fazla olur ve hersey yoluna girer...Bu dunya bosanmis ve cocuklu bir kadinin hayata tutunma mucadelesine bir kez daha tanık olsun siz erdemli bir insansiniz ve kosullariniz en iyisini yasamak icin daha elverisli umarim hersey gonlunuzce olur....
Bende gecen arkadasimla konusuyorm.asik suratli gezmekten basim agriyor.bu ne allah askina.niye bizi bu durumlara sokuyolar.neden.beni birde işimle tehdit ediyordu...sen aklini calistirmazsan yapamazsin.basaramazsin.yani cikarsin demeye getiriyordu..ama sen her seyi yapabileck birisin.aklini kullanirsan.gibi of of.onunda kanser olan evladi vardi.evladi icin her seyini kaybetmisti...neden bana merhamet etmedi.bende evladi icin calisip kazanmaya hayatta durmaya calisan biriyim.devamli altinda ki arabanin bu sehrin bir bolgesi var orda tek onda oldugunu soylerdi...1 tirilyonmus...o kdr paran varsa istedigin kadinlarla birlikte olma imkaninda var.niye beni bu hayat mucadelemde yipratiyorsun.niye.