Cok yoruldum.

Bana eskiyi hatirlattiniz,3 yil boyunca baska sehirlerde subesi bulunan bir isyerinde sozlü tacize ugradim tam da anlattiginiz profilde bir ahlaksiz tarafindan!calistigim ve yasadigim sehir is olanaklari cok az ve cok dusuk maasla isci calistiran bir memleketti ,altımda araba ve yöneticilik vasfıyla didiniyordum neden 3 yil cektim cunku oglum kanserdi ve yakin bir baska sehirde tedavi goruyordu ve sirf bu yuzden 3 yil boyunca 2 cocuklu evli ayrica 2 sevgilisi olan bir pisligin 10 gunde bir de olsa sozlu tacizine ugruyordum...Kaslarimi o yasta catmaktan kırışık bir alnım oldu,cocugumun tedavisi bitmek uzereydi ki isten baska bir nedenle ayrildim..Simdi o gunleri dusunup bazen hayıflaniyorum keske farkli bir is bulup çikma firsatim olsaydi diye!ama hayat bazen burnunu sürte sürte bazi kosullari insana dayatiyor...Hicbir zaman yüz bulamasada acaba bir daha ki gelisinde nasil iltifat eder ve ben bu durumu nasil gecistiririm diye düşünürdüm...Tabi bu uzun sure dayanma gucumun nedeni sık gormememden dolayı sineye cektim ve evladım için ...Sizde durum daha farkli o yuzden umarim iyi insanlar etrafinizda fazla olur ve hersey yoluna girer...Bu dunya bosanmis ve cocuklu bir kadinin hayata tutunma mucadelesine bir kez daha tanık olsun siz erdemli bir insansiniz ve kosullariniz en iyisini yasamak icin daha elverisli umarim hersey gonlunuzce olur....
Offffff.okuyunca sukr ettim.cocugum saglikli en azindan benimmmm.cok uzuldum.nasil simdi sagligi.canim benim.kiyamam.
Bende gecen arkadasimla konusuyorm.asik suratli gezmekten basim agriyor.bu ne allah askina.niye bizi bu durumlara sokuyolar.neden.beni birde işimle tehdit ediyordu...sen aklini calistirmazsan yapamazsin.basaramazsin.yani cikarsin demeye getiriyordu..ama sen her seyi yapabileck birisin.aklini kullanirsan.gibi of of.onunda kanser olan evladi vardi.evladi icin her seyini kaybetmisti...neden bana merhamet etmedi.bende evladi icin calisip kazanmaya hayatta durmaya calisan biriyim.devamli altinda ki arabanin bu sehrin bir bolgesi var orda tek onda oldugunu soylerdi...1 tirilyonmus...o kdr paran varsa istedigin kadinlarla birlikte olma imkaninda var.niye beni bu hayat mucadelemde yipratiyorsun.niye.

Bu son işte herhangi bir taciz olayı yok sanırım dimi? Sadece kadının cahilce akıl vermesi var ...

Bu son işte herhangi bir taciz olayı yok sanırım dimi? Sadece kadının cahilce akıl vermesi var ...
kadin adamin hareketlerinden iskillendi.cunku hep beni mesaiye birakiyor..diger kiza gidebilirsin diyor.ve adamin sozlu tacizi vardi.devamli aklimi calistirmam gerektigini..hayatima kolaylik saglamami...cok gzl oldugumu o hanim efendinin beni kiskandigini.onun yerini alabilecegimi hata bu laf cok dikjatimi cekti...xxxx yani patronun hayatina girebilecegimden korktugunu soyledi....ben şok oldm.offff bir suru entrika.birincisi benim sizin hayatiniza girmem ne munasebet.siz evli ve benim bu tur konularda adimin gecmesinin cok yanlis oldugunu ayrica o hanimin boyle bir korkusunun da anlamsiz oldugunu sonucta o da evli sizde evlisiniz bu nasl bir muhabbet dedim.aslinda salaga yatiyordm....cunku anladim ikisinin iliskisi oldugunu.

kadin adamin hareketlerinden iskillendi.cunku hep beni mesaiye birakiyor..diger kiza gidebilirsin diyor.ve adamin sozlu tacizi vardi.devamli aklimi calistirmam gerektigini..hayatima kolaylik saglamami...cok gzl oldugumu o hanim efendinin beni kiskandigini.onun yerini alabilecegimi hata bu laf cok dikjatimi cekti...xxxx yani patronun hayatina girebilecegimden korktugunu soyledi....ben şok oldm.offff bir suru entrika.birincisi benim sizin hayatiniza girmem ne munasebet.siz evli ve benim bu tur konularda adimin gecmesinin cok yanlis oldugunu ayrica o hanimin boyle bir korkusunun da anlamsiz oldugunu sonucta o da evli sizde evlisiniz bu nasl bir muhabbet dedim.aslinda salaga yatiyordm....cunku anladim ikisinin iliskisi oldugunu.
anladım... nasıl kafalar
İş yeri mi baska bir sey mi belli değil
Dilerim en yakin zamanda cok düzgün bir yer bulursunuz...

Acayip sinirlendim yemin ederim . Demin başka bir konuda alyans mevzusu vardı ve ben yüzüğün bir nebze de olsa sarkmaları engellediğini savundum maalesef. Ama bu toplum böyle kadın eşinden ayrılmış diye yapılan tavra bak. Allah hepsinin cezasını versin. Söyleyecek söz bulamadım!:sinirli:

Siz aldatılmıştınız. Çekişmeli boşanmadınız mı? Aldatıldığınızı kanıtlayıp yüklü bir manevi tazminat almadınız mı? 2 çocuğa 150 tl nafaka ne demek, hangi hakim buna hükmeder? Şartlar değişti adam tekrar ise girmiş, mahkemeye gidip nafakanın artırılmasını talep edeceksiniz ama önce iyi bir avukata danışın da adamın çalıştığını belgeleyin, sonra işsiz olduğunuzu belirtin. 150 tl ne demek ya, kendi çocuklarından para kaçırmak ne demek. Anlaşmalı boşansanız bile şartlar bu kadar kötü olamazdı, çok şaşırdım.

150 tl evt arkadasim.devlet belirledi..benim pislik koca isinden tazminatini alip tekrar giris yapti...maasini az gosterip nafakayi az versin diye...evladina ya.ama baska kadinla her hafta sonu tatillerde.dilerim cok mutsuz olur.ölsun istiyorm yaaaaaaa.ölsun.olurse maasi bana kalir.calismam.pislik insanlarla karsilasmam.cocuklarimla yasar giderim.
Nafaka tutarının maaşla ilgisi yok ki ,asgarisi neyse o bağlanır.Yasa çocuk yaptınsa bakacaksın diyor,benim eski eşim işsizken 7 yıl önce 300 bağladı hakim ..Bu işte bir tuhaflık var..

Siz aldatılmıştınız. Çekişmeli boşanmadınız mı? Aldatıldığınızı kanıtlayıp yüklü bir manevi tazminat almadınız mı? 2 çocuğa 150 tl nafaka ne demek, hangi hakim buna hükmeder? Şartlar değişti adam tekrar ise girmiş, mahkemeye gidip nafakanın artırılmasını talep edeceksiniz ama önce iyi bir avukata danışın da adamın çalıştığını belgeleyin, sonra işsiz olduğunuzu belirtin. 150 tl ne demek ya, kendi çocuklarından para kaçırmak ne demek. Anlaşmalı boşansanız bile şartlar bu kadar kötü olamazdı, çok şaşırdım.
Gecenlerde davam vardi.hakim evliligin yurumeyecegine kanat getirip 300 bana 250 kizima nafaka belirledi.tazminat yok.ama bunlar bosanma gerceklesince verilecek.su anda ben sigortali calistigimdan dolayi bana nafaka yok.kizimada 150 tl.devlete soruyormmmmm sanki calissam ne aliyorm ki asgari ucret.bunu aldgm icin benden nafakayi esirgeyen devlet o su anda gezdigi kadinlara yedirmesini saglayan devlet.ah ah.benim kizim uni kazandi zirnik vermem diyen adama 150 tl mukafat veren devlet.yuvami yikanin haklarini koruyan devlet...beni adamlarin sozlerine pesges cektirmeye iten devlet....hakkimi helal etmiyorm ..
Aldatma olayi ile dava acamadim.cunku zmn asimina ugradi...ben simdi tazminat alamadgm icin itiraz dilekcemi sunucam ama emin olun o karli cikacak.cunku bu ulkede magdur hep magdur.

Nafaka tutarının maaşla ilgisi yok ki ,asgarisi neyse o bağlanır.Yasa çocuk yaptınsa bakacaksın diyor,benim eski eşim işsizken 7 yıl önce 300 bağladı hakim ..Bu işte bir tuhaflık var..
Malesef bizde durum bu sekilde.bir kac ay once kizim 150 yetmiyor diye msj yazdi babasina...ama vermedi.

Keşke iş bulmadan cıkmasaydınız. Ben bosandıgımdan berı aynı yerde calısıyorum, sanırım buradan cıkarsam veya cıkarılırsam asla baska bır yerde calısamam gozum korkuyor.
Şimdi ne olacak peki nasıl gecineceksiniz, zaten piyasa cok kötü

öncelikle Allah yardımcınız olsun ama Rabbim bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar, her zaman daha güzel bir yol vardır umutsuzluğa kapılmayın.

Keşke iş bulmadan cıkmasaydınız. Ben bosandıgımdan berı aynı yerde calısıyorum, sanırım buradan cıkarsam veya cıkarılırsam asla baska bır yerde calısamam gozum korkuyor.
Şimdi ne olacak peki nasıl gecineceksiniz, zaten piyasa cok kötü
Nasil. Gecinecgm bilemiyorm.su anda halen yataktayim.uyanip disari cikmk istemyrm.boylece kalip her sey cozulsun istyrm.bu sekilde olurmu diyeceksiniz...olmaz biliyorm.ama yorldm.kac kez is buldum kac kez sonu husranla bitti....simdi bulurum mutlaka ama yine ayni seylerle karsilasmk istmyrm.yada m is grsmlrinde bir akrabam erkele gidip esim diye tanistrcm.

Artik hayata tutunacak gucum kalmadi.calistigim yerlerde dul olmam nedeniyle sarkan patronlar.ben ekmegimi kazanmak istyrm.kizim unuversite kazandi.gitti.ona bakmak zorundayim.en son ki isimde orda yonetitici pozisyonundaki kadin ve patronun iliskisini sezdim.ve dogruymus...kadin beni kiskandi...patronda beni mesailere birakiyordu bilerek.bense mesai sattinde idari bolumdeki odam yerine uretime inip orda kadinlarin icinde duruyordum...bu seferde patron niye orda duruyorsun.senin isin ordami....yukari ciksam kadin sekretere soruyormus ne yaptilar.ne konustular...patron bana durmadan sen. Aklini calistirmiyorsun...herkez jiple gezerken sen otobuslerde gidersin.artik son gun gelmisti benim icin.o aksam patron beni mesaiye birakti...o kadinda ofkeyle cikti..sabah ise geldigimde kadin gelmemisti.patron gitti onu almaya ki beraber geldiler....kadinin yuzu darmadagin mos mor.gozu kan canagi...kahvaltiya gectik...sonra odama gectigimde bu geldi yanima.dun gece eve gitmedinmi dedi.neden dedim.ayni kiyafetlesin dedi....gecen gunde iki gun ayni giysiyle geldim.hem ne alaka dedim.senin suratina ne oldu dedim.torunum bebek 1 yasinda bile degil o minciklamis....aslaaaaa bebek yapamaz ....arkadaslar 40 yil gecse aklima gelmezki. Iki gun ayni giysiyi giyen evine gitmeyip baska yerde kalmistir.....kendi demek oyleymis.bende o aksami cikisimi verdim...bu entrikali ortamda calisamiyacagimi...sizin beni yoldan cikarmaniza daha fazla tahammul edemem ben jiple de otobuslede degil yalin ayak gitmeyi tercih ediyorm dedim ve ciktim.kadin icinde her keze ahlak dersi vermesin once kendi ahlakli olsun diyip ayrildim.....ama simdi ben ne yapcam...is bulusam bir dert bulmasam bir dert...pislik eski koca kizima sadece nafaka 150 tl veriyo.zirnik vermem demis ogluma.yeni birini bulmus...onunla gezip tozuyo....biz cefa cekiyorz.o mutlu.evi arabasi maasi sevgilisi ailesi var.benim hic bir seyim yok.ben ne yaptim...aldatan yuvami yikan karektersiz adam mutlu.bunu yediremiyorm....basima ne geliyosa vebali onun olsun.
Çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun. İş görüşmelerinde boşanmış olduğunu söylemek zorunda değilsin. Çocuklarında var evliyim de geç ... Çok şükür boşandım diye şu ana kadar bir terbiyesizlik yapana rastlamadım ne iş ortamımda ne de farklı bir ortamda ama hala bile boşandığımı bilmeyen bir dünya insan var. Hangi şehirdesin ?

Kizinla araniz nasil? Halloldu mu problemler?
Kizimla aram bozuk.ben sadece ona parasini yolayan bir anneyim.nedeninide onceden anlattigim gibi annemmmmmm...son olayi anlatmk istyrm.
Annemden daha onceden bahsetmistim.kizim istedigi arkadasina gider kalir ....seni ne ilgilendirir...istedigi saate gelir...bu tur konusmlri kizima cesaret verince ben zivanadan ciktim.ve o zmn alin siz bakin dedim.gece 12 de geliyor ben 19 yasindayim karisamazsin...arkadasinin 4 abisi olan evde kaliyor ben evde tek o orda annem ve kardeslrm ne var bunda ...oylemi alin o zmn dedim.verdm onlara...yani bir sureligine.o sirada da ailemle grsmeyi kestim.bayramda annem aradi gel ozldm seni diye....neyse gittim.aradan bir sure gectikten sonra uni sonclari aciklandi...ve bende aradm annemi konustuk.ben yurt ayarliyacagimi soyldm.okutacagimi...bana demezmi hyr iki arkadasi daha kazanmis ev tutacaklar.kim dedim.biri normal erkekarkadasibiridekiz 3 kisi ev tutacaklrmis.ne erkegi ya dedim.ben izin vermiyorm.size ne oldu boyle nasil insan oldunuz dedim.sanane dedi annem.nasil banane....nasil.ve kardesimi aradim.ne yapmaya calisiyorsunyz dedim.ne varmis bunda.yurtlar kotu nasl okuycakmis orda....benim gucum buna yetiyorrrrne yapayim okumaksa amaci benim durumumuda goruyor okur o zmn dedim.ama amac farkliysa ne hali varsa gorsun.sizde gorun dedim.
Aksm msj attim kardesime eger senin esin kuzina bu sekilde izin verirse soz bende izin vercm sorbir dedim.ama aksi sekilde gider bu sekilde erkekle ev tutarsa ben 1 tl dahi vermem dedim.cvp yok.hic biri aramadi.onu gondermisler ve o sekilde ev tutulmus.gecen babam aradi ....kira 300 tl de olan bir evim var.onunla dersanesini oduyordum.simdi onu istedilr.babamida yola getirmisler.ben size artk bir sey demiyorm demim.yolluycam tm dedim.ve oylece allakpullagim.
Oglum babasinda ve bende kaliyor.babasi yeni sevgilisiyle gezmkten ogluma bakmaz oldu.burda bir sokak ust tarafta parkta saat 12 yekdr duruyor.ariyorm dk soluk.evde her gun yemegini hazirlyrm.isten ztn 8 de anca evde olyrm.ve eroin kullanan genclr var o parkda.gecen o cocuklardan biriyle samimi oldu.bunu babasina yazdm.ve bir insan cekmezmi cocugunu ordan...o gunde yusuf 11 de eve gitti...halende oyle....ben kizsam babam var o izin veriyor der gibi demiyor ama o rahatlikla beni dinlemiyor...carsida arkadasimla yuruyordk..bankda bir cocuk bacak bacak ustune elinde sigara hyr olamz benim oglum...yuvam darmadagin oldu...

Çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun. İş görüşmelerinde boşanmış olduğunu söylemek zorunda değilsin. Çocuklarında var evliyim de geç ... Çok şükür boşandım diye şu ana kadar bir terbiyesizlik yapana rastlamadım ne iş ortamımda ne de farklı bir ortamda ama hala bile boşandığımı bilmeyen bir dünya insan var. Hangi şehirdesin ?
Ortak tanidiklar oldugundan biliyor bazilari bosandigimi.kocaelideyim.

Kizimla aram bozuk.ben sadece ona parasini yolayan bir anneyim.nedeninide onceden anlattigim gibi annemmmmmm...son olayi anlatmk istyrm.
Annemden daha onceden bahsetmistim.kizim istedigi arkadasina gider kalir ....seni ne ilgilendirir...istedigi saate gelir...bu tur konusmlri kizima cesaret verince ben zivanadan ciktim.ve o zmn alin siz bakin dedim.gece 12 de geliyor ben 19 yasindayim karisamazsin...arkadasinin 4 abisi olan evde kaliyor ben evde tek o orda annem ve kardeslrm ne var bunda ...oylemi alin o zmn dedim.verdm onlara...yani bir sureligine.o sirada da ailemle grsmeyi kestim.bayramda annem aradi gel ozldm seni diye....neyse gittim.aradan bir sure gectikten sonra uni sonclari aciklandi...ve bende aradm annemi konustuk.ben yurt ayarliyacagimi soyldm.okutacagimi...bana demezmi hyr iki arkadasi daha kazanmis ev tutacaklar.kim dedim.biri normal erkekarkadasibiridekiz 3 kisi ev tutacaklrmis.ne erkegi ya dedim.ben izin vermiyorm.size ne oldu boyle nasil insan oldunuz dedim.sanane dedi annem.nasil banane....nasil.ve kardesimi aradim.ne yapmaya calisiyorsunyz dedim.ne varmis bunda.yurtlar kotu nasl okuycakmis orda....benim gucum buna yetiyorrrrne yapayim okumaksa amaci benim durumumuda goruyor okur o zmn dedim.ama amac farkliysa ne hali varsa gorsun.sizde gorun dedim.
Aksm msj attim kardesime eger senin esin kuzina bu sekilde izin verirse soz bende izin vercm sorbir dedim.ama aksi sekilde gider bu sekilde erkekle ev tutarsa ben 1 tl dahi vermem dedim.cvp yok.hic biri aramadi.onu gondermisler ve o sekilde ev tutulmus.gecen babam aradi ....kira 300 tl de olan bir evim var.onunla dersanesini oduyordum.simdi onu istedilr.babamida yola getirmisler.ben size artk bir sey demiyorm demim.yolluycam tm dedim.ve oylece allakpullagim.
Oglum babasinda ve bende kaliyor.babasi yeni sevgilisiyle gezmkten ogluma bakmaz oldu.burda bir sokak ust tarafta parkta saat 12 yekdr duruyor.ariyorm dk soluk.evde her gun yemegini hazirlyrm.isten ztn 8 de anca evde olyrm.ve eroin kullanan genclr var o parkda.gecen o cocuklardan biriyle samimi oldu.bunu babasina yazdm.ve bir insan cekmezmi cocugunu ordan...o gunde yusuf 11 de eve gitti...halende oyle....ben kizsam babam var o izin veriyor der gibi demiyor ama o rahatlikla beni dinlemiyor...carsida arkadasimla yuruyordk..bankda bir cocuk bacak bacak ustune elinde sigara hyr olamz benim oglum...yuvam darmadagin oldu...
Kizini ailenin eline birakma.. Ne munasebet ya?! Gerekirse gonderme de okumaya akli basina gelene kadar.. Okurken daraldim, bu ne boyle..

benım de boyle bır arkadasım vardı , ve kımsenın ahı kımsede kalmadı , ıkı tane cocugu ıle baba evıne dondu , işe gırdı , aynı ısyerındeydık asılmayan kalmıyordu arkadasıma , patronu (patronlarımız farklıydı) kadın olmasına ragmen her gelene arkadasımı met edıp bırde ustune dul oldugunu soyluyordu. ben bu durumdan cok rahatsız olmustum , arkadasıma durumu anlattım ve hoslanmadıgımı soyledım , ama o da caresızdı . herneyse , sonunda arkadasımın o evı arabası olup kızlarla fink atan kocası battı , sadece bır evı degıl bı kac evı kacırdılar ellerınden.
arkadasım daha temız bır yere ıse gırdı. bence sızın gıbı ınsanların yapabılecegı ısler , gercı ben bıle boyle ayırmak zorunda kalıyorum lanet olsun kı , ama malesef dullara cok asılıyorlar sankı bekarların yemedıgı halt kalmıyormus gıbı. dullara nasıl bır mantıkla zıhnıyetle baktıklarını halen anlamıs degılım . ben bekardım o zamanlar ve bekar olan yemedıgı halt kalmayan bı yıgın arkadasım vardı ama benım dul arkadasım daha temızdı sadece üstüne o kadar gelınıyordu kı bazen kafası karısıyordu ıster ıstemez. sızın gıbı ınsanların yapabıelcegı seyler kadın doktor vs gıbı meslek sahıplerının yanına yardımcı olarak gırmek , ya da evlere ama kendı sectıgınız ayırt ettıgınız temız evlere yardımcı eleman olarak gırmek , ya da kurumsal sırketlere gırıp ozel asıstan olmamak. ama normal calısan olmak.hatta uretımde calısın . yeterkı sızın gıbı pıslık zıhnıyetlı seref yoksunu "patron" erkek musvettelerınden uzak kalın
patronun uzak mesafede olacagı ısyerlerınde calısmak..

Rabbım yar ve yardımcınız olsun .

olanla olmuşa çare yok malesef anladığım kadarıyla hem güzel hem minyon hemde fiziği dikkat çeken bi bayansınız keinlikle alyans takmalı iş başvurularında evli olduğunuzu söylemelisiniz kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş bu düşüsün çıkışıda olur Allahın izniyle inancınızı kaybetmeyin buda sizin sınavınız üzüldüğüm tek konu çocuklarınızla kenetlenip destek olacağınıza dahada kopmuşsunuz bu çocuklarınızın yaşlarıylada alakalı kızınızla alakalı olan olmuş artık iyi taraf olup kızınızı kendinize çekin tabiki haklısınız ama bide şöyle düşünün yurtta kaldığını söyleyip erkek arkadaşıyla ev tutan okadar çok genç varki normal karşılar olduk üni okuyup diplomasını alsın buna odaklanın artık hatalarıyla öğrenecek yaşta boşuna kızınızla aranızı bozmayın , oğlunuz için tek çözüm başka şehire taşınmka olur o kötü çevreden uzaklaştırmanız nerdeyse imkansız başı boş gençlerle takıldığı sürece kötü alışkanlıkları olmaması şaşırtıcı olur
Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin Rabbim rızkınızı tez zmanda versin inşallah pes etmeyin bu yaşadıklarınızı yaşamayan çok nadir kadın vardır

Back
X