- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
Kizimla aram bozuk.ben sadece ona parasini yolayan bir anneyim.nedeninide onceden anlattigim gibi annemmmmmm...son olayi anlatmk istyrm.
Annemden daha onceden bahsetmistim.kizim istedigi arkadasina gider kalir ....seni ne ilgilendirir...istedigi saate gelir...bu tur konusmlri kizima cesaret verince ben zivanadan ciktim.ve o zmn alin siz bakin dedim.gece 12 de geliyor ben 19 yasindayim karisamazsin...arkadasinin 4 abisi olan evde kaliyor ben evde tek o orda annem ve kardeslrm ne var bunda ...oylemi alin o zmn dedim.verdm onlara...yani bir sureligine.o sirada da ailemle grsmeyi kestim.bayramda annem aradi gel ozldm seni diye....neyse gittim.aradan bir sure gectikten sonra uni sonclari aciklandi...ve bende aradm annemi konustuk.ben yurt ayarliyacagimi soyldm.okutacagimi...bana demezmi hyr iki arkadasi daha kazanmis ev tutacaklar.kim dedim.biri normal erkekarkadasibiridekiz 3 kisi ev tutacaklrmis.ne erkegi ya dedim.ben izin vermiyorm.size ne oldu boyle nasil insan oldunuz dedim.sanane dedi annem.nasil banane....nasil.ve kardesimi aradim.ne yapmaya calisiyorsunyz dedim.ne varmis bunda.yurtlar kotu nasl okuycakmis orda....benim gucum buna yetiyorrrrne yapayim okumaksa amaci benim durumumuda goruyor okur o zmn dedim.ama amac farkliysa ne hali varsa gorsun.sizde gorun dedim.
Aksm msj attim kardesime eger senin esin kuzina bu sekilde izin verirse soz bende izin vercm sorbir dedim.ama aksi sekilde gider bu sekilde erkekle ev tutarsa ben 1 tl dahi vermem dedim.cvp yok.hic biri aramadi.onu gondermisler ve o sekilde ev tutulmus.gecen babam aradi ....kira 300 tl de olan bir evim var.onunla dersanesini oduyordum.simdi onu istedilr.babamida yola getirmisler.ben size artk bir sey demiyorm demim.yolluycam tm dedim.ve oylece allakpullagim.
Oglum babasinda ve bende kaliyor.babasi yeni sevgilisiyle gezmkten ogluma bakmaz oldu.burda bir sokak ust tarafta parkta saat 12 yekdr duruyor.ariyorm dk soluk.evde her gun yemegini hazirlyrm.isten ztn 8 de anca evde olyrm.ve eroin kullanan genclr var o parkda.gecen o cocuklardan biriyle samimi oldu.bunu babasina yazdm.ve bir insan cekmezmi cocugunu ordan...o gunde yusuf 11 de eve gitti...halende oyle....ben kizsam babam var o izin veriyor der gibi demiyor ama o rahatlikla beni dinlemiyor...carsida arkadasimla yuruyordk..bankda bir cocuk bacak bacak ustune elinde sigara hyr olamz benim oglum...yuvam darmadagin oldu...
Ailenizin bu rahatlığı nereden geliyor peki? Neden sizin onay vermediğiniz konularda çocuklarınızı destekliyorlar? Çocuklar tam ergenlik çağında, sizi anlayabiliyorum. Oğlunuzla konuşun, anlayacaktır diye düşünüyorum. Kendinizi güçsüz hissetmeyin, Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlara da katılıyorum lütfen ayrıldığınızı söylemeyin, evliyim deyin hatta yüzük takın kimseye bir şey söylemek zorunda kalmazsınız. Ülkece hala ne kadar geri de olduğumuzu fark ettim yalnız, hala aşmamız gereken bir çok şey var. İş yerinde de medeni halinizi de hiç bir çalışma arkadaşınızla paylaşmayın ama..