Cok yoruldum.

Kizimla aram bozuk.ben sadece ona parasini yolayan bir anneyim.nedeninide onceden anlattigim gibi annemmmmmm...son olayi anlatmk istyrm.
Annemden daha onceden bahsetmistim.kizim istedigi arkadasina gider kalir ....seni ne ilgilendirir...istedigi saate gelir...bu tur konusmlri kizima cesaret verince ben zivanadan ciktim.ve o zmn alin siz bakin dedim.gece 12 de geliyor ben 19 yasindayim karisamazsin...arkadasinin 4 abisi olan evde kaliyor ben evde tek o orda annem ve kardeslrm ne var bunda ...oylemi alin o zmn dedim.verdm onlara...yani bir sureligine.o sirada da ailemle grsmeyi kestim.bayramda annem aradi gel ozldm seni diye....neyse gittim.aradan bir sure gectikten sonra uni sonclari aciklandi...ve bende aradm annemi konustuk.ben yurt ayarliyacagimi soyldm.okutacagimi...bana demezmi hyr iki arkadasi daha kazanmis ev tutacaklar.kim dedim.biri normal erkekarkadasibiridekiz 3 kisi ev tutacaklrmis.ne erkegi ya dedim.ben izin vermiyorm.size ne oldu boyle nasil insan oldunuz dedim.sanane dedi annem.nasil banane....nasil.ve kardesimi aradim.ne yapmaya calisiyorsunyz dedim.ne varmis bunda.yurtlar kotu nasl okuycakmis orda....benim gucum buna yetiyorrrrne yapayim okumaksa amaci benim durumumuda goruyor okur o zmn dedim.ama amac farkliysa ne hali varsa gorsun.sizde gorun dedim.
Aksm msj attim kardesime eger senin esin kuzina bu sekilde izin verirse soz bende izin vercm sorbir dedim.ama aksi sekilde gider bu sekilde erkekle ev tutarsa ben 1 tl dahi vermem dedim.cvp yok.hic biri aramadi.onu gondermisler ve o sekilde ev tutulmus.gecen babam aradi ....kira 300 tl de olan bir evim var.onunla dersanesini oduyordum.simdi onu istedilr.babamida yola getirmisler.ben size artk bir sey demiyorm demim.yolluycam tm dedim.ve oylece allakpullagim.
Oglum babasinda ve bende kaliyor.babasi yeni sevgilisiyle gezmkten ogluma bakmaz oldu.burda bir sokak ust tarafta parkta saat 12 yekdr duruyor.ariyorm dk soluk.evde her gun yemegini hazirlyrm.isten ztn 8 de anca evde olyrm.ve eroin kullanan genclr var o parkda.gecen o cocuklardan biriyle samimi oldu.bunu babasina yazdm.ve bir insan cekmezmi cocugunu ordan...o gunde yusuf 11 de eve gitti...halende oyle....ben kizsam babam var o izin veriyor der gibi demiyor ama o rahatlikla beni dinlemiyor...carsida arkadasimla yuruyordk..bankda bir cocuk bacak bacak ustune elinde sigara hyr olamz benim oglum...yuvam darmadagin oldu...

Ailenizin bu rahatlığı nereden geliyor peki? Neden sizin onay vermediğiniz konularda çocuklarınızı destekliyorlar? Çocuklar tam ergenlik çağında, sizi anlayabiliyorum. Oğlunuzla konuşun, anlayacaktır diye düşünüyorum. Kendinizi güçsüz hissetmeyin, Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlara da katılıyorum lütfen ayrıldığınızı söylemeyin, evliyim deyin hatta yüzük takın kimseye bir şey söylemek zorunda kalmazsınız. Ülkece hala ne kadar geri de olduğumuzu fark ettim yalnız, hala aşmamız gereken bir çok şey var. İş yerinde de medeni halinizi de hiç bir çalışma arkadaşınızla paylaşmayın ama..

İyi yapmışsınız Allah çok daha iyi bir iş nasip eder. Bu heriflerde de hiç vicdan yok insan çocuğunun annesini çocuğunu nasıl bu kadar umursamaz

Evlere yemek yapan çoğunlukla kadınların çalıştığı yerler var ya oralardan is bakın bence.Hani kiloyla mantı,sarma yaparlar ya da kadınların gününe pastalar falan yapan ufak yerler.Bizim burda yufkacı diye açıldı sonra pasta poğaça,ev yemeği falan diye yürüdü gitti bir çok dükkan var ve cayir cayir da para kazanıyorlar.Yufka falan yapabiliyorsanız böyle yerlere bir bakın derim ben.Allah kolaylık versin insallah tez zamanda hayırlı bir is kapısı açılır.(Bu arada ben de işsizim her yere başvurdum bol bol dua ediyorum:()

Kizini ailenin eline birakma.. Ne munasebet ya?! Gerekirse gonderme de okumaya akli basina gelene kadar.. Okurken daraldim, bu ne boyle..
Malesef artik her sey cok gec.ahhh daha neler var neler.benim ailem boyle degildi.kocam boyke degildi.hepsinin gercek yuzu meydana cikti....simdi bir adamla dost hayati yasasam ne var derler vallahi...ben artik taniyamiyorm....

Ailenizin bu rahatlığı nereden geliyor peki? Neden sizin onay vermediğiniz konularda çocuklarınızı destekliyorlar? Çocuklar tam ergenlik çağında, sizi anlayabiliyorum. Oğlunuzla konuşun, anlayacaktır diye düşünüyorum. Kendinizi güçsüz hissetmeyin, Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlara da katılıyorum lütfen ayrıldığınızı söylemeyin, evliyim deyin hatta yüzük takın kimseye bir şey söylemek zorunda kalmazsınız. Ülkece hala ne kadar geri de olduğumuzu fark ettim yalnız, hala aşmamız gereken bir çok şey var. İş yerinde de medeni halinizi de hiç bir çalışma arkadaşınızla paylaşmayın ama..

Evli oldugunu soylese bile insanlar o kadar kurnazlar ki anlarlar hatta cok isteyen arastirir yine ogrenirler bir de is icin gerekli belgelerde de ne yazikki medeni durum yaziyor..

Evlere yemek yapan çoğunlukla kadınların çalıştığı yerler var ya oralardan is bakın bence.Hani kiloyla mantı,sarma yaparlar ya da kadınların gününe pastalar falan yapan ufak yerler.Bizim burda yufkacı diye açıldı sonra pasta poğaça,ev yemeği falan diye yürüdü gitti bir çok dükkan var ve cayir cayir da para kazanıyorlar.Yufka falan yapabiliyorsanız böyle yerlere bir bakın derim ben.Allah kolaylık versin insallah tez zamanda hayırlı bir is kapısı açılır.(Bu arada ben de işsizim her yere başvurdum bol bol dua ediyorum:KK43:)
Ins rabbim ikimizede ve tum ihtiyac sahiplerine hayirli bir kapi acar.

Evli oldugunu soylese bile insanlar o kadar kurnazlar ki anlarlar hatta cok isteyen arastirir yine ogrenirler bir de is icin gerekli belgelerde de ne yazikki medeni durum yaziyor..
Simdi ben yazacaktim siz yazdiniz.bazi resmi belgeler istiyorlar..ki orda her sey cikiyor....

İyi yapmışsınız Allah çok daha iyi bir iş nasip eder. Bu heriflerde de hiç vicdan yok insan çocuğunun annesini çocuğunu nasıl bu kadar umursamaz
Eski konukarimda her sey var....ben bu adami hic tanimamisim.

olanla olmuşa çare yok malesef anladığım kadarıyla hem güzel hem minyon hemde fiziği dikkat çeken bi bayansınız keinlikle alyans takmalı iş başvurularında evli olduğunuzu söylemelisiniz kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş bu düşüsün çıkışıda olur Allahın izniyle inancınızı kaybetmeyin buda sizin sınavınız üzüldüğüm tek konu çocuklarınızla kenetlenip destek olacağınıza dahada kopmuşsunuz bu çocuklarınızın yaşlarıylada alakalı kızınızla alakalı olan olmuş artık iyi taraf olup kızınızı kendinize çekin tabiki haklısınız ama bide şöyle düşünün yurtta kaldığını söyleyip erkek arkadaşıyla ev tutan okadar çok genç varki normal karşılar olduk üni okuyup diplomasını alsın buna odaklanın artık hatalarıyla öğrenecek yaşta boşuna kızınızla aranızı bozmayın , oğlunuz için tek çözüm başka şehire taşınmka olur o kötü çevreden uzaklaştırmanız nerdeyse imkansız başı boş gençlerle takıldığı sürece kötü alışkanlıkları olmaması şaşırtıcı olur
Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin Rabbim rızkınızı tez zmanda versin inşallah pes etmeyin bu yaşadıklarınızı yaşamayan çok nadir kadın vardır
Ben 1 70 zayif ve yasini hic gostermeyen hatta bekar 29 yasinda zannedilen biriyim.cocuklarimi yigenim zannediolr....ama ben anneyimmmmm....anne...bu adamlar neden bu kdr igrenc.fabrikada okdr agir islr yapiyordumki bana gelip siz cok modern ve manken gibisiniz buraya yakismiyorsunuz derlerdi.ama ben mecburum.aci insana yol gosterirmis....9 ay calistim fabrikada.yemekhaneye girdigimde tum gozler bende o kdr dikkat cekici biriyim.ama ben bu surecte iki kez bahceye cikip kadinlarla oturdum.her kez servise binmeden muhabet ederdi erkekkadin ben direk yerime gecip arabanin hareket etmesini beklerdim.bir gun bir abla geldi ve dediki seni tebrik ederim bir kezde sen su insanlarla ha ha hihi yap yabir gunnnnn.....masallah sana ....esimde dedimki arkadasimi tebrik edicm.ettide...her kez beni cok sevdi.bende onlari...bir erkege slm vermedim ki benimle muhabbet etmesin.....isten ciktim bir pislik evli adam fabrikadn yazdi....bende haddini bildirdim ve kapandi konu.....

Anladım tanıdık vasıtası ile iş bulma o zaman , İstanbulda olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım :KK43:[/QUOTE
Canim cok tsk ederim...bu gun bir bebek giyim magazasinda is ilani gordum.butik tarzi bir yer.pasajda.yarin grusecegim.bakalim hayirliysa olsun.ins.

Back
X