• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum. ..

Öncelikle iyiki varsınız .Her Üzgün olduğumda burda rahatlıyorum. 2 senelik bir ilişkim var ama sürekli tartışma .Beni çok seviyor biliyorum .Ama sürekli mutsuzluk yeni baristik sayılır ve söz vermişti anlayışlı olucam diye küfür yok artık diye .Dün çok kotuydum ama o yoktu yanımda onun için çok kirgindim bugunde goruntulu konuşuyorduk bulunduğum yerde internet çekmiyor kesiliyor dinlemeden senin yapacağın işi s... diye küfür etti .Aradım bir ton laf saydim o her hatayi yapar ve sus der bana ama ben birsey yapmasamda bu olur .Söz verir sonra sen delirtin der .Bu sene üniversite sınavı var hazırlık falan anlicam seni kavga yok demişti ama her olayda böyle ıyiken bi anda kotuyuz ne yapıcam ben

Alışkanlıkları yıkmak zordur..
Bence sevgiliniz isteyerek değil de, refleks olarak küfre başvuruyor.
Onunla daha ciddi konuşmalısınız, küfür kadar sinir bozucu bir şey yok

Ve
bende bir kaç dakika önce ''öküz masalı'' başlığını açmıştım ne kadar seversen sev sana değer vermiyorsa yapılacak fazla bir şey yoktur benimki 3 yılda değişmedi ne zaman bitti desem ağlıyor göz yaşı döküyor ama sonra yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyor
ve birde küfürü değere bağlama diyor hep haklı heppp

Doğru bende böyle düşünüyorum daha geçen ayrıldım 2 hafta Özür diledi barışmak istedi
yaşın daha çok genç belliki canım.sen sınavına odaklan.yaşadığını büyük aşk sanıp geleceğini riske atma.küçük yaşlarda bi ilişkinin başlayıp ilerde evliliğe gidebilmesi için saygı,sevgi,sadakat şart.saygı yok gibi görünüyor.daha şimdiden böyleyse ilerisini sen düşün.

yaşın daha çok genç belliki canım.sen sınavına odaklan.yaşadığını büyük aşk sanıp geleceğini riske atma.küçük yaşlarda bi ilişkinin başlayıp ilerde evliliğe gidebilmesi için saygı,sevgi,sadakat şart.saygı yok gibi görünüyor.daha şimdiden böyleyse ilerisini sen düşün.
Bende böyle düşünüp ciddi ciddi bitirdim .her gün aradı ağladı verdigimiz sözler dedi affettim ama yine aynı .ben o üzülmesin isterken ben üzülüyorum.

Bende böyle düşünüp ciddi ciddi bitirdim .her gün aradı ağladı verdigimiz sözler dedi affettim ama yine aynı .ben o üzülmesin isterken ben üzülüyorum.

o zaman şimdi bencil olmanın tam zamanı onun için bu kadar çok şey yapmışsın şimdi de kendin için bir şey yap

içinden geliyorsa son şans ver ama son şans olduğunuda belirt.içinden gelmiyorsa hiç uğraşma

Ve

Neye baglayacakmisiz?

Yarin sizi dover, onu da 'sinirden yaptim dayagi verdigim degere baglama' der...

Kufur sozlu siddet, dayak fiziksel ve birbirlerine eslik ederler, 'o kadarini da yapamaz' diye dusunmeyin sorsalar size kufur de edemeyecegini soylerdiniz vaktiyle
ama sonuca bakin...

Ayrik baris lackalasmis, birlik ve saygiya dayanmayan, sonu olmayan iliskileri surdurup 'o ayrilmak istemiyor' diyenleri de anlamiyorum zaten...

Kufrune boyun egen stres atacagi birini bulmus neden ayrilmak istesin?

Sevdiginden degil herhalde, sevse saysa kufreder mi?

Siz onun sizden ayrilmak istemedigini soyleye soyleye devam edersiniz...

Ama o nasil olsa bir gun terk eder sizi...

Ancak o zaman kurtulursunuz o zaman da icinize dert olur vaktiyle neden ben birakmadim diye... :KK14:

Ve

Canim benim. Tabi ki değer kufuru bağlar. Sevgilim bana küfür etse o adami adam yerine koyup yanimda tutmam! Net ol. Korkma. Sevgi saygi denir ya hep. Kufurn olduğu yerde saygi olmaz. Zamanla sevgi de kalmaz.
Yol ver gitsin

Öncelikle iyiki varsınız .Her Üzgün olduğumda burda rahatlıyorum. 2 senelik bir ilişkim var ama sürekli tartışma .Beni çok seviyor biliyorum .Ama sürekli mutsuzluk yeni baristik sayılır ve söz vermişti anlayışlı olucam diye küfür yok artık diye .Dün çok kotuydum ama o yoktu yanımda onun için çok kirgindim bugunde goruntulu konuşuyorduk bulunduğum yerde internet çekmiyor kesiliyor dinlemeden senin yapacağın işi s... diye küfür etti .Aradım bir ton laf saydim o her hatayi yapar ve sus der bana ama ben birsey yapmasamda bu olur .Söz verir sonra sen delirtin der .Bu sene üniversite sınavı var hazırlık falan anlicam seni kavga yok demişti ama her olayda böyle ıyiken bi anda kotuyuz ne yapıcam ben
canım benim sevgilinin sana gerizekalı salak bile demesi kabul edilemeyecek bir şeyken s..eyim nedir..
bunları yutma bak bu sene güzel hazırlan seneye ünide çok insan çıkacak karşına böyle seviyesiz bi ergenle gençliğini harcama aranızda kaç yaş var?

Neye baglayacakmisiz?

Yarin sizi dover, onu da 'sinirden yaptim dayagi verdigim degere baglama' der...

Kufur sozlu siddet, dayak fiziksel ve birbirlerine eslik ederler, 'o kadarini da yapamaz' diye dusunmeyin sorsalar size kufur de edemeyecegini soylerdiniz vaktiyle
ama sonuca bakin...

Ayrik baris lackalasmis, birlik ve saygiya dayanmayan, sonu olmayan iliskileri surdurup 'o ayrilmak istemiyor' diyenleri de anlamiyorum zaten...

Kufrune boyun egen stres atacagi birini bulmus neden ayrilmak istesin?

Sevdiginden degil herhalde, sevse saysa kufreder mi?

Siz onun sizden ayrilmak istemedigini soyleye soyleye devam edersiniz...

Ama o nasil olsa bir gun terk eder sizi...

Ancak o zaman kurtulursunuz o zaman da icinize dert olur vaktiyle neden ben birakmadim diye... :KK14:
Haklısın aynı şeyleri düşünüyorum bende ama bilmiyorum

Back
X