çok yoruldummm artık

minsu

...Kahve Prensim..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
19
0
36
İstanbul
Yine Yalnızım Yine Yalnızımm hep yalnızım Konuşacak İçimdekileri dökebilcek tek bir arkadaşım bile yok yanımda...Artık gözyaşlarım bile unutmuş ağlamayı,uzun bir aradan sonra yine akmaya başladılar, iki seneden beri teklif eden sonra teklifine karşılık alan insan sadece bir hafta içinde nasılda değişiyor...Hergün mesajlar atan son üç gündür arayıp sormuyor bile...bitsin artık dediğimde cevap vermeye bile yetinen biri nasıl benim arkadaşım olmuş onca sene...gururum okadar kırıldıkii sadece ona üzülüyorum...okadarmı sıkıcı bır ınsanım okadarmı çekilmezim yada okadarmı çirkinim...neden kimse yanımda değil neden hep yalnız bırakıyolar...Neden kaçıyorlar...Adam gibi çıkıp karşıma deseki ya sevmedim ben senii ısınamadım böle böle bu kadarmı zor...sadece bi cevap...Belkide sadece sorun benim...bunca zaman inanmamış kalbim keşke şimdide inanmamış olsaydı...keşke yine kalbimi korumak zorunda kalsaydım izin vermeseydım birilerinden hoşlanmasına...Yine kırdı geçtigururumu rezil etti beni kendıme...yine güçlü sapasağlam olabilsem..çok yanıyor canım aldatsaydı belki geçerdi o bırakıp gıtseydı zamanla gecerdı ama hiç bişi yokmuş gibi davranması hıç yokmuşum gibi önemsizzz gereksız bırıymışım gibi ...o kadar kırıldım kii...yazarsam belki geçer sandım içimi dökersem rahatlarım sandım artık o kadar sıkıldım kii hep bana denk gelmelerinden o kadar yoruldumkii....

ne kadardır birlikteydiniz?

dört seneden beri arkadaşımdı haftadan berı ise sevgilimdi çok az bir zaman iki seneden beri bişiler hissettiğini söylüyordu...Hiç inanmıyordum nasıl oldu bilmiyorum inanasım geldi .. Üzüldüğüm tek şey karşıma geçip söylemesi...Arkadaşken daha mutluyduk demesi yapamıyorum demesi ama hiç bir şey söylemiyor hiç umrunda bile değilmiş gibi davranıyor

okadarmı sıkıcı bır ınsanım okadarmı çekilmezim yada okadarmı çirkinim....

Önce kendinize haksızlık etmeyi bir kenara bırakın.

İki sene tabiri caizse peşinizden koşan biri sizi elbette beğeniyor demektir.

Demek ki büyü bozuldu.

Tabii en büyük yanlış,konuşamadan geri çekilmek.Oysa sorun ne ise onu paylaşabilirdi.

Olmayınca olmuyordur çünkü zorlamanın alemi yok.Bunu anlatabilmek zor olmasa gerek.

Önünüzdeki maçlara bakın,kendinizide üzmeyin.

Bi söz var çok severim 'bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için olmuyordur ya da daha iyisi olacağı için.' Hayırlısı böyleymiş, seni üzen o diil zaten incinen egon. Boşveer su akar yolunu bulur arkadaşım:34:

sadece gururum incindi...beni sevip sevmemesi hiç önemli değil...onca yıl tanıdıgım insanın korkak gibi kaçması sadece ona üzüldüm

insanlar istemedikleri bir şeyden sürekli kaçarlar.bahsettiğin şey bana da oldu.neredeyse aynısını yaşadım. bunun sebebini merak ediyorsun biliyorum.bende merak ediyorum. hayal kırıklığı yaşıyorsun çünkü gözünde büyüttüğün kişi sandığın kadar özel çıkmadı. önüne çıkan ilk engele takıldı. bu neyi gösterir biliyor musun? onun buna değmediğini ve senin ona hakettiğinden fazla değer verdiğini gösterir.bence yapman gereken bu olaydan ders çıkarıp önüne bakmak. vakit kaybediyorsun arkana bakma.

insanlar istemedikleri bir şeyden sürekli kaçarlar.bahsettiğin şey bana da oldu.neredeyse aynısını yaşadım. bunun sebebini merak ediyorsun biliyorum.bende merak ediyorum. hayal kırıklığı yaşıyorsun çünkü gözünde büyüttüğün kişi sandığın kadar özel çıkmadı. önüne çıkan ilk engele takıldı. bu neyi gösterir biliyor musun? onun buna değmediğini ve senin ona hakettiğinden fazla değer verdiğini gösterir.bence yapman gereken bu olaydan ders çıkarıp önüne bakmak. vakit kaybediyorsun arkana bakma.

ne güzel anlatmışsın:nazar:

Back
X