Çok yoruldun

Nasıl başlarsa öyle gidiyor sanki evlilikler . Evinize , evliliğinize , size karşı sorumluluk almamış . Çalışmamış bile bu adam .
Bir yıl geçmiş vefatın üzerinden , şimdiye kadar az çok alışmış olmaları lazımdı . Tabi ki evlat acısı , kardeş acısı unutulmaz ama bu kadarı da sorumsuzluk .
Bence oturup konuşun . Önce kocanla , sonra ailesiyle . Ben buna dayanamıyorum deyin . Allah sıralı ölüm versin , yatın bir gün baba- anne vs de ölecek. Eeee o zaman ne olacak ?
Psikolojik destek alsınlar , genel olarak hasta ve yatalak biri ölünce Allah çektirmedi , iki iyilikten birini verdi denilir . Evet zordur ama acı çekmiyor artık deyip gönül ferahlatırlar .
Ben olsam dayanamazdım. Belli bir süre verin konuştuktan sonra , düzelmezse hiç düzelmez . Siz yolunuza bakın.

Ya iyiki yazmışım bana şuanda güç oldu bu konuşmalar çok teşekkür ederim kendimi okadar değersiz hissediyordum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…