- 20 Mayıs 2021
- 66
- 8
- 38
- 39
- Konu Sahibi eylulllll65
-
Kardesi vefat edeli ne kadar oldu?yaklaşık 1 sene oldu
Kardeşi yaştayken sürekli ordaydı onunla ilgileniyordu o vefat edince aynı şekilde devam ediyor..konuşamıyoruz konuşmaya başladığımızda sürekli kavgaya dönüşüyor beni çok sevdiğini söylüyor ama en basit şeylerde kırıyor bağırıyor herşeyin acısını benden çıkartıyor..
Bu nasıl oluyor, bir açsanız?ilk evlendiğimiz aylar kıskançlıktan dolayı döküntü yaşıyorduk
Çok teşekkür ederim profesyonel destek almayı düşündüm çünkü ikimizde çok ağır şeyler yaşadık ama ona göre sorun yok..ben çok şey bekliyormuşum..Öncelikle gecmis olsun. Esiniz de zor zamanlar gecirmis. Lakin bu evliligini yok sayma hakkini ona vermez. Artik evinin sorumlulugunu da almasi lazim. Profesyonel destek almanizi öneririm maddi imkanlar el veriyorsa. Baktiniz yanasmiyor o zaman ayrilmayi göze almalisiniz. Cünkü kimse yok sayilmayi hak etmiyor. Siz elinizden geleni yapmissiniz. Kendi degerinizi de bilin
tamam teşekkür ederimCanim yorumlarin altindaki "cevapla" noktasina basip cevap ver. Hangi soruya cevap yazdigin belli olur o zaman.
İlk evlendiğimizde kıskançlıktan dolayı sıkıntı yaşıyorduk telefon çevirmiş...eşim kıskançtıBu nasıl oluyor, bir açsanız?
Sıkıntı oBu nasıl oluyor, bir açsanız?
Telefon çevirmiş derken?İlk evlendiğimizde kıskançlıktan dolayı sıkıntı yaşıyorduk telefon çevirmiş...eşim kıskançtı
Evet ailesi atlatamadı çok kendilerine dönük insanlar ama bende burda tekim ve yalnızlıktan yoruldum ayrıca bende çok kötü şeyler atlattım eşime ihtiyacım var..konuştuğumda bana ailememi gitmiyeyim diyor oysa tek istediğim orası kalabalıksa karın evde tek karınında sana ihtiyacı var bunu görmesini istiyorum.Ailesimi atlatami acaba... Onlara destek olayim derken ... Size yaptiginin farkinda degil belki ... Ciddi konussaniz... Belki anlar..
Evet onun sıkıntı olduğunu konu sahibinin yorumdan sonra anladım.Sıkıntı o
Benim telefon da öyle düzeltiyor
Bu yorumu yazarken de önce iskonto yazdı düzelttim döküntü yazdı
Sıkıntı olacak o
Evet onun sıkıntı olduğunu konu sahibinin yorumdan sonra anladım.
Telefon sıkıntıyı döküntü diye çevirmiş öyle yazmışımTelefon çevirmiş derken?
Telefon çevirmiş derken?
Çok teşekkür ederim profesyonel destek almayı düşündüm çünkü ikimizde çok ağır şeyler yaşadık ama ona göre sorun yok..ben çok şey bekliyormuşum..
Çok teşekkür ederim haklısınız isteklerim çok değil sadece çalışmasını evle ilgilenmesini bekliyorum..mutlaka gidip bir destek alıcam başka türlü bu bataklıkta boğulucam ya birlikte çıkıcaz yada ben kendimi çıkarıcam..Hic de cok sey beklemiyorsunuz. Hepimizin ailesi var. Hepimiz denge kurmak zorundayiz. Ama esimiz mutsuz ise ve kendini bu evlilikte yalniz hissediyorsa (bu erkek kadin fark etmez) o zaman birseyler ters gidiyor demektir. Esiniz destek almayi reddediyorsa bile siz muhakkak alin kendiniz icin. Ve dedigim gibi esiniz evliliginize yönelik adim atmaya yanasmiyorsa o zaman sizde kendi yolunuza bakin. Ben siddet felan yoksa hep ilk sans verme ve toparlama taraftariyim, ama buda belli bir bilinclenme gerektirir. Esiniz daha bunun evlilik olmadigini anlamamis bile. Belkide hic anlamaz. Ama siz farkindasiniz. Onun icin kendiniz icin gerekli herseyi yapin. Hayat kisa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?