Çok zamanım kalmamış gibi hissediyorum

bu bende de olur ki:) gerçekten
çok üzülünce o acıyı gerçekten kalbimde hissederim o yüzden kalbim acıdı deyimini birebir yaşarım

Hangimizin çocuklarını hep beraber büyütme garantisi var. Bize biçili bir ömür var o günü bekleyene kadar dolu dolu yaşamaya çalışalım canım. Seni üzenlerede çemkir gitsin madem hayat kısa içine atma

Hepimiz her an ölebiliriz. Vade dolduysa hastalik bahane. Bunlari dusunurse hergun ölumden beter olur. Kötu dusunceleri at kafandan. Uzman destegi al muhakkak.
Gecmis olsun.

Keşke içine atmayan insanları umursamayan biri olsaydım.

aslında bak bu sebeple herşeyi umursamaz olmaya çalış. bişey oldu biri bişey yaptı mesela de ki kendine "benim hasssasiyetim bu insanlardan daha önemli". ve boşver herşeyi tüm sana yapılan kötülükleri. umursamamayı öğrenmen lazım hayata yoksa durumun nükseder. üzüntü stres bu durumu tetikler

Haklısınız gerçekten stres birçok hastalığın sebebi. Üzülmemeye çalışsam da elimde de olmuyor genelde. Ama yapmalıyım, üzülmemeliyim.

Haklısınız gerçekten stres birçok hastalığın sebebi. Üzülmemeye çalışsam da elimde de olmuyor genelde. Ama yapmalıyım, üzülmemeliyim.
içine atma. üzülmemeye de çalışma. aslında bak "s...tir et" diye bi kitap var onu oku. o kitabı baya severim

içine atma. üzülmemeye de çalışma. aslında bak "s...tir et" diye bi kitap var onu oku. o kitabı baya severim
Teşekkür ediyorum öneriniz için. Okuyacağım inşallah

Ölüm sadece hastalara yada yaşlılara değil hepimize çok yakın. .bir dakika sonra ne olacağımızı biliyormuyuz?boyle karamsar olup hayatı kendine zehir etme..çok hassas olmamakta aslında senin elindekimseyi takma..

Hastalık herkesin başına gelir, mutlaka ki kötü etkiler de bırakır ama böyle karamsar olmak seni daha kötü yapar mutlaka bi uzmanlar görüşüp terapi almalısın diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun bu arada .

Hiç birimiz kazık çakmıcaz dünyaya, ölüp gideceğiz zaten. Belki 1 dakika sonra. O yüzden takma kafana ölümü filan.
Ben varsam ölüm yok; ölüm varsa ben yokum.

Oyle bi hastaligim yok yada bilmiyorum ama karsidan karsiya gecerken kut araba carpar olurum Allah korusun da bu isler belli olmazki olucem ben deyip hayattan vazgecmek neden ki iyilesme surecindesiniz bi de bi uzmandan yardim alin derim hayat zaten kisa tadini cikarin

Allah razı olsun.

kimin ne kadar yasayacagını ancak Allah bilir.. vesvese yapmışsınız sanırım biraz.. zaman zaman coğu kişide olabilir bu tür korkular.. hem önemli olan ne kadar yasadıgımızdan ziyade, nasıl yasadıgımızdır.. Allah razı olacağı amellerle dolu ömür yaşatsın hepimize.. Efendimiz(asm) ne diyor: 'Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için; yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın.'
siz çokca dua edin ve gerekirse bi uzmana danışın..

Amin amin amin. Çok haklısınız. Allah razı olsun.

Kimseye yüzde yüz givenemezsin Can'ım öncelikle bunu kabullendir yüreğine ve sonrasını Allah'a bırak. Herşeyin hayırlısını dile. Yüzde yu güven aramazsan insanlarda rahat olursun. Kurcalamamalı insan herseyi hayati akısına bırakmalı. İnsan daima korktuğunu kendine çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…