- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
bu bende de olur ki:) gerçektenÇok hassaslaştı kalbim. Eskisi gibi değilim, üzüldüğümde kırıldığımda kalbim gerçekten çok acıyor. Sözle değil gerçekten. Bu sebeple tereddüt yaşıyorum. Ben hiçbir şeyi umursamayan insanlar ne derse desin, ne yaparsa yapsın umursamayan biri olamıyorum
Keşke içine atmayan insanları umursamayan biri olsaydım.Hangimizin çocuklarını hep beraber büyütme garantisi var. Bize biçili bir ömür var o günü bekleyene kadar dolu dolu yaşamaya çalışalım canım. Seni üzenlerede çemkir gitsin madem hayat kısa içine atma
Haklısınız gerçekten stres birçok hastalığın sebebi. Üzülmemeye çalışsam da elimde de olmuyor genelde. Ama yapmalıyım, üzülmemeliyim.aslında bak bu sebeple herşeyi umursamaz olmaya çalış. bişey oldu biri bişey yaptı mesela de ki kendine "benim hasssasiyetim bu insanlardan daha önemli". ve boşver herşeyi tüm sana yapılan kötülükleri. umursamamayı öğrenmen lazım hayata yoksa durumun nükseder. üzüntü stres bu durumu tetikler
içine atma. üzülmemeye de çalışma. aslında bak "s...tir et" diye bi kitap var onu oku. o kitabı baya severimHaklısınız gerçekten stres birçok hastalığın sebebi. Üzülmemeye çalışsam da elimde de olmuyor genelde. Ama yapmalıyım, üzülmemeliyim.
Teşekkür ediyorum öneriniz için. Okuyacağım inşallahiçine atma. üzülmemeye de çalışma. aslında bak "s...tir et" diye bi kitap var onu oku. o kitabı baya severim
Allah razı olsun.Hastalık herkesin başına gelir, mutlaka ki kötü etkiler de bırakır ama böyle karamsar olmak seni daha kötü yapar mutlaka bi uzmanlar görüşüp terapi almalısın diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun bu arada .
Amin amin amin. Çok haklısınız. Allah razı olsun.kimin ne kadar yasayacagını ancak Allah bilir.. vesvese yapmışsınız sanırım biraz.. zaman zaman coğu kişide olabilir bu tür korkular.. hem önemli olan ne kadar yasadıgımızdan ziyade, nasıl yasadıgımızdır.. Allah razı olacağı amellerle dolu ömür yaşatsın hepimize.. Efendimiz(asm) ne diyor: 'Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için; yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın.'
siz çokca dua edin ve gerekirse bi uzmana danışın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?