Bu problemle karşılaşmadan önceki gibi değilim. Üzüldüğümde, streslendiğimde kalbim acıyor. Yine şükür. Sadece beni hüzünlendiren şeylerden bahsetmek istedim.Hastalık kimin başına ne zaman gelir bilemeyiz hiç kimsenin garantisi yok. Bence boş yere takıntı yapıyorsun ameliyat geçirip hiçbişey olmamış gibi uzun yıllar yaşayan insan çok
Çok hassaslaştı kalbim. Eskisi gibi değilim, üzüldüğümde kırıldığımda kalbim gerçekten çok acıyor. Sözle değil gerçekten. Bu sebeple tereddüt yaşıyorum. Ben hiçbir şeyi umursamayan insanlar ne derse desin, ne yaparsa yapsın umursamayan biri olamıyorumVucudun iyilesmis ama beynine yer etmis o korku. Umarim bu korkuyu da uzerinden yakin zamanda atarsin.
Karamsar düşünüyorum bu sebepten haklısınız.Psikologa gorunmelisin. Basta kilay atlattigini sanmissin ama aslinda icine atmissin sanki. Bu korkularin kendine zarardan baska bisey degil. Yardim al ve hayati erteleme daha fazla! Benim de birsuru hastaligim var ama umrumda degil napiyim yani kafaya takip kendimi daha mi kotu ediyim modundayim hep. Herkes biseylerle cebellesiyo. Kucucuk bebekler kalp hastasi doguyor. Sen de kendine gel lutfen bi saglik sorunun var diye hayatin sonu gibi dusunmek nedir?
Bende olamiyorum anliyorum seni. Ama her zaman karsina cok ince fikirli insanlar cikmayabiliyor. Biraz da senin elinde canim.Çok hassaslaştı kalbim. Eskisi gibi değilim, üzüldüğümde kırıldığımda kalbim gerçekten çok acıyor. Sözle değil gerçekten. Bu sebeple tereddüt yaşıyorum. Ben hiçbir şeyi umursamayan insanlar ne derse desin, ne yaparsa yapsın umursamayan biri olamıyorum
Canım ben sağlıkçıyım bu tür vakalarla çok karşılaşıyoruz kalp ameliyatı olan hastalarda bu hissettiklerin çok fazla oluyor genelde bu tür şikayetlerle geliyorlar ama yaptığımız tetkikler temiz çıkıyorBirkaç yıl önce kalbimden ameliyat oldum. Aniden ortaya çıkan bir sorun sebebiyle. Şikayetlenmedim hiç üzülmedim de. Yalnız son zamanlarda iyi hissetmiyorum kendimi. Hiçbir sorun çıkmıyor kontrollerde ama...Korkuyorum hayal bile kurmaktan, en küçük üzüntüde kalbim sancıyor. İnsanların davranışları, hayatın getirdikleri, o kadar hassasım ki. İçime ata ata daha kötü oluyorum. Birinin beni hiç üzmeyeceğine inanmıyorum. Bu yüzden kimseye şans veremiyorum. Çünkü tüm sevinçlerimin yarım kalmasından korkuyorum. Bebeği olan arkadaşlarımı görüyorum, televizyonsa minik bebekleri görüyorum. Bir Bebek sahibi olmaktan bile korkarım onu bir gün yapayalnız bırakma korkusundan. Halbuki ne çok seviyorum çocukları. Kalbim birinin beni hiç üzmeyeceğine güvenip sorumlulukları taşımama, bir çocuk dünyaya getirip onun büyüdüğünü görmeme izin verir mi? Hiç umudum yok... İnsanlar zaten çok garip, düşünceleri başa gelen hastalık kusur demek çoğu için. Halbuki birkaç yıl önce benim de hiçbir sorunum yoktu. Hayal kuramıyorum artık. Çünkü sürekli kalbimin hassaslığının farkındayım. Hüzünleniyorum sadece, yine şükür halime. Herkesin başına bir şeyler geliyor dünyada. Sizin herhangi bir sağlık sorununuz var mı? Benim durumumda olan var mı? Allah herkese uzun sağlıklı bir ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?