zayıf olanların doğumu daha kolay oluyo bence :) korkma bakarsın bebeğe o kendine baktırır zaten hayırlı olsun.Merhaba kızlar ben gebelik testinde pozitif görüp kan verdim 81.87 çıktı 2 haftalık dedi doktorum. Ama asıl derdim çok zayıfım 1.60 boyum ve 38 kilom var. Doğum nasıl olacak bebeğe nasıl bakacağım nasıl büyüteceğim onları düşünüyorum. İnşallah da bu süreçte kilo alırım da benimle kalır kilolar. Bu arada genetik bizde zayıflık bir hastalık vs yok. Aranızda zayıf olup Doğum yapan bebek büyüten var mı?
Bebeğin ve sen sağlıklı sıhhatli olun inşallah gerisinin hiç önemi yok. Her gebelikte bulantı olacak diye bişeyde yok. Biri 12 hafta olmak üzere 3 hamilelik geöirdim hiç bulantım falan olmadı çok şükür. Ayrıc daha bi kaç ay önce eşimin yeğeni doğum yaptı 50 kilonun altında, heöde normal doğummla sağlıklı bi oğlu oldu. Allah başka dert vermesin, bemce kafana tkma, her söyleneni.Ay kızlar sormayın gittiğim her yerde gebe olduğumu söylemiyorum tabii daha yeni diye ama herkes biraz kilo al öyle gebe kal demeye başladı. Sinirlerim bozuluyor alabilsem alırım zaten ama olmuyor inşallah kolay olur Doğum bir de bulantı başlayınca kilo veriyoruz diyorlar burda ben bir kilo bile versem yataklık olurum diye korkuyorum
Senin derdini seveyim canım yaaaa
Ne güzel işte hamilelikte gram gram yediğini olcmezsin.
Yeterki karakterin zayıf olmasin bebek dogarda büyürde....
Ay kızlar sormayın gittiğim her yerde gebe olduğumu söylemiyorum tabii daha yeni diye ama herkes biraz kilo al öyle gebe kal demeye başladı. Sinirlerim bozuluyor alabilsem alırım zaten ama olmuyor inşallah kolay olur Doğum bir de bulantı başlayınca kilo veriyoruz diyorlar burda ben bir kilo bile versem yataklık olurum diye korkuyorum
Gebelikte daha kilo alırsın merak etme bebeğe bişi olmaz sen miden bulanmadan tüm vitaminli seylerden ye çünkü 8.haftadan snra bulanma başlıyor genelde . Pozitif ol doktor ile iltibatta ol gerisi gelir yaa ne güzel işte hamilesin:)Merhaba kızlar ben gebelik testinde pozitif görüp kan verdim 81.87 çıktı 2 haftalık dedi doktorum. Ama asıl derdim çok zayıfım 1.60 boyum ve 38 kilom var. Doğum nasıl olacak bebeğe nasıl bakacağım nasıl büyüteceğim onları düşünüyorum. İnşallah da bu süreçte kilo alırım da benimle kalır kilolar. Bu arada genetik bizde zayıflık bir hastalık vs yok. Aranızda zayıf olup Doğum yapan bebek büyüten var mı?
Bende çok zayıftım canım ilk hamileliğimde o kadar kolay olduki anlatamam senle aynı kilodaydım hiç zorlanmadım kızım şimdi 2buçuk yaşında çokta güzel baktım ve ikinciyi doğurcam şimdi:)
Rica ederim canım evet zayıfların kolay oluyor hiç korkma bak ben ikinciyi bile yaptım düşün yani o derece :)Ah canımmm ne güzel yazmışsın içime su serptin gerçekten çok teşekkür ederim :) zayıfların kolay oluyor diyorlar doğru demek ki. İnanmamıştım
Rica ederim canım evet zayıfların kolay oluyor hiç korkma bak ben ikinciyi bile yaptım düşün yani o derece :)
Evet canim normal yaptimNormal mi Doğum yaptın canımm ?
Bende 43 kiloyum canım bende hamileyim galiba inş öyleyimdirMerhaba kızlar ben gebelik testinde pozitif görüp kan verdim 81.87 çıktı 2 haftalık dedi doktorum. Ama asıl derdim çok zayıfım 1.60 boyum ve 38 kilom var. Doğum nasıl olacak bebeğe nasıl bakacağım nasıl büyüteceğim onları düşünüyorum. İnşallah da bu süreçte kilo alırım da benimle kalır kilolar. Bu arada genetik bizde zayıflık bir hastalık vs yok. Aranızda zayıf olup Doğum yapan bebek büyüten var mı?
Sevilan Merhaba adet dönemim geçti mide bulantısı yok ama acıkma sık idrare çıkma ve karnım biraz şiş sanki acaba hasta olacagımdan dolayımı acaba hamilemiyim ilişkiden bir hafta sonra test yaptım ama tek çizgi lütfen beni aydınlatın teşekkürlerNormal mi Doğum yaptın canımm ?
Merak etme canım herkeste bulantı olmuyor.belki sende de olmaz.Önemli olan kilo değil direnç.kanlı canlı olman önemli keçiboynuzu tozu ile süt icAy kızlar sormayın gittiğim her yerde gebe olduğumu söylemiyorum tabii daha yeni diye ama herkes biraz kilo al öyle gebe kal demeye başladı. Sinirlerim bozuluyor alabilsem alırım zaten ama olmuyor inşallah kolay olur Doğum bir de bulantı başlayınca kilo veriyoruz diyorlar burda ben bir kilo bile versem yataklık olurum diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?