Çok zayıfım

archery00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
70
1
16
Aksaray
Boyum 1.80 kilom 53 yaşım 20 ve günde abartısız 5-6 öğün rahatlıkla yiyorm ama kilo alamıyorum doktor doktor gezdim bir çözüm bulunamadı acaba vitanemin kullansam bir işe yararmı ki işe yararsa hangi vitamini kullanmalıyım bilen varsa beni de bilgilendirsin lütfenn bıktım artıkk (

Allahim neden bu kadar adaletsiz davrandin ki,biz burda kilo vermeye calisirken arkadas zayifim demis :)Canim bendeki yaglari seve seve sana veririm...

bende verebilirim:) tatlım yasın kaç bilmiyorum ama bence en son şikayet etceğin şey bu olsun genelde evlılıkte yada hamılelıkte alınıyo .. benm annem gibi istisanada olabilirsin 40 yasına kadar sıfır bedendı menepoza bi girdi şimdi kocaman göbegi kocaman poposuyla çok mutsuz keşke hiç şikayet etmeseydm zamanında diyo .. yani zaten ilerde elin mahkum alcaksın bence ne kadar zayıf gırersen o dönemlere o kadar karlısın

valla canim bence de hic ugrasmaasenin yerinde olmak icin neler vermezdim bende oyle cok zayiftim noldu bi anda sistim... al sana simdi de gitmiyo istee zayifliginin kime ne zarari olabilir ki cok ciliz degilsen aldirmaa bosver bak Allahin zoruna gider sisiverirsin ha

Kilo vermek isteyenlere doktorlar sik sik yiyin diyorlar ya sende sik sik yiyormussun acaba yemek yeme sayini azaltmayi mi denesen. Hem bosver kilo alipda napcan, bende 54 kiloydum dogumdan once simdi 61 kiloyum veremiyorum yapistilar uzerime(

ben birazcık kiloluydum son bir yılda hormon ilacı kullanmak zorunda kaldım hormonal dengelerim yüzünden 14 kilo aldım 8'i verdim dahada vermem gerekiyor spor ve diyetle gidiyor tabiki bu kilolar arkadaşlar biz kilodan şikayet ediyoruz ama benim iş arkadaşlarım vardı özellikle 2 tanesi kilo almak için yırtınıyorlardı çünkü etek giyerken bacaklar korkunç oluyordu sopa takılmış gibi yada badi giyiyorlardı tşort sanki hiç memnun olmuyorlardı bazen enpati yapınca evet haklılardı kıyafetlerin içindede dolu dolu olmak önemli yakışması biz ince olmayı onlarda kilolu olmayı hayal ediyorlar hayat işte oyyyyy oyy önce tahlillerinizi yaptırın bide çok kilo almayın

vitamini bilmem de canımhormon testi yaptırdın mı tiroitlerin için eğer yatormadıysan bunu yaptırmanı öneririm çünkü bu durumdan kaynaklı da kilo alınmayabiliyor

canım yaa normalde kilom normal ama boyum çok uzun olduğu için dediğin gibi elbise ya da etek giyince sopanın üzerine bez dolanmış gibi duruyor vücudum

ya almak istediğim kilo 10-15 kilo değilki sadece 3-4 kilo daha fazlam olsa dha iyi olurum :) ben sporcuyum okuduğm okul gereğide spor yapıorum vücudum çok sıkı bu hoşuma gidiyor ama biraz daha kilo fena olmazdı hanii :))

bol bol hamurişi yemeyi ve özellikle gece 11den sonra ekmek arası yapıp yiyip yatmayı denedin mi?
Düzenli olarak 10 gün yap gel sonucu yaz

yaptırdım canım değerlerim gayet normal çıktı (

öyle mi ben ondan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm o halde genetik falan da oalbilir yani aile geneli bu şekilde ise hani zyaıflık konusunda

bende birazcık göbeğim gitsin diye uğrasıyorum canım ya sen kilo almaya çalışıyorsun bi ara duyduğuma göre balık yağı hapları varmış şeffaf içinde yağ var arkadaşım kullanmıştı kilo almak için bi araştır istersen.

Onu da denedimmm ( etki etmedi tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…