cok zayıfım

Ergenliğe girdiğinde zaten hem boyun uzayacak hem kilo alacaksın, şu an bunları düşünme.

Daha 11 yasindasin.. vucudun kilon henuz yerine oturmamis durumda. Buyuyorsun, bunu kendine sakin dert ediyim deme.
Ben de kucukken cok zayiftim ama saglikliydim .. sen simdi lutfen yardim demissin.. eger etrafinda aman cok zayifsin, ye biraz kilo al diyen kisiler varsa sakin ama sakin kendine dert edip uzulme.
Herkesin bunyesi, vucudu fakli ve herkesin buyume hizi da farkli... zamanla hepsi yerine oturucak.

çok tşk ederım herkes sen birşey yemıyormusn feln dıyınce cok moralım bozuluyodu

tşk ederim bnmde cok moralım bozuluyodu zayıfsn dıyınce bnde saglıklıyım zaten umursamıcam bundan sonra ama yemek yememe dıkkat ederım genede

Canım banada herkes çok zayıfsın derdi nasıl bir sorun iyi bilirim. Bunun için 11 yaşındada olsan aklından çıkmayacak biliyorum. Ben daha önce kadınlar klübünde okumuştum. Bebe bisküvisi, süt ve pekmez karışımını. Büyük bir kase ye 15-20 Arasında bisküviyi koyup, üzerine bir yemek kaşığı -daha etkili olsun istersen 2 kullan- pekmezi ve yeteri kadar ılık sütü ekleyip mama gibi yiyorsun. Bunu her gece yapıyorsun ve mutlaka karnın tok olacak tatlı yerine yiyeceksin. Bi süre sonra hem tadı bayıyor hemde üşeniyorsun. Ben 15 gün yapabildim, ve 15 gün sonunda 46 kiloydum. Yani 3 kilo almıştım. Ilk önce göbeğim oldu sonra dağıldı. Tabiki bu bünyeye bağlı . Ama şuanda Evliyim ve kocam bana sakın kilo alma diyor. Yani seni eleştiren insanlara kulak verme, seni seven olduğun gibi sever

144 boyundayım 29-30 kılo arası gıdyorm 11 yasındayım nasıl kılo alabılrım nolu yrdm edın
oyyy kuzuuum sen 11 yaşında kadınlar kulübünde sörf mü yapıyorsun..bebişim sen daha çocuksun ergenliğe geç kilo alırsın..hatta burada nasıl kilo veririm diye soruların bile olur...çocukluğunun tadını çıkar..kadınların çoğu yemez yemek..kilo alma korkusundan..sen herşeyi yiyebilirsin dert yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…