Cok zayıfsın pek zayıfsın

53 kilo bir insan gayet normaldir hatta ideal
Ben kilo vermeye çalışıyorum olmuyor
62 kiloyum boyumda var banada kilolusun diyorlar
Yani insanlara kendini beğendiremezsin
Birde şu var onlarun yaşlarındakiler balık etli kadınları beğenir çünkü onların dönemi öyşeymiş
Annemde der çok zayıftım kendimi beğenmezdim diye halbuki çok güzelmiş incecik
Bence daha kiloda alma
Sonra vermeye çalışırsun

53 kilo gayet ideal bir kilo, çok zayıfsın denilecek bir kilo asla değil. Hele ki boyun 160-165 civarında ise. Kim ne demiş hiç takma bile, eminim bu kilonla çok hoşsun..

Annem de çok zayıftır, uğraşanlar olurdu. Birgün kilolu bi teyze bu ne halin dedi biraz kilo al kilo al. Annem de yoo benim kilom iyi sen kilo ver bak yürüyemiyorsun şişmanlıktan diye cevap verdi, kalktı gitti kadın. Biz de arkasından güldük eglendik
Kendilerini eleştirince hemen bozuluyorlar işte

Bos insanlarin sohbet konularindan biri kilo biri evlilik biri cocuktur unutma :))

Boşverin siz halinizden memnunsanız hiç takılmayın bana da çok diyolar kanıksadım sanırsam tepkisizim:kahve:bu arada alakasız olacak ama ayıptır sorması boyunuz kaç bende 44 kiloyum ve tam olmak istediğim kilodasınız yüzüm falan toplandı deyince nasıl özendim:halay:

167 falanim. Ayy neler cektim neler. 26 yildir çöp gibi yasadim resmen. Istiyorsan darisi ins sana olsun. Ama emek olmadan olmuyor asla. Simdi bile devam ediyorum. 100 gr versem psikolojim bozuluyo

53 kilo gayet ideal bir kilo, çok zayıfsın denilecek bir kilo asla değil. Hele ki boyun 160-165 civarında ise. Kim ne demiş hiç takma bile, eminim bu kilonla çok hoşsun..

Kadina fena kuruldum sorma. 167 boyum hedefim 54 aslinda ona da az kaldi ins

İnsan bazen konuşacak birşey bulamayınca kilodan başka bir şey konuşamaz. Bende 45 kg idim. Kilo aldım 53 oldum herkes kilo almışsın der kimileri de zayıfsın der. Amaç sohbet takılma bu kadar.

Derdini seveyim :) Dert edecek başka bir şey bulamadınız mı ? Bu arada ben de sizin boylarda 50 civarıydım. 67 ye kadar çıktım o zaman bile hala zayıfsın diyen vardı. Bi yandan da ne biçim oldun diyen. Bitmiyor yani. Böyle şeyleri dert etmeyin. Allah sağlık sıhhat versin.

167 falanim. Ayy neler cektim neler. 26 yildir çöp gibi yasadim resmen. Istiyorsan darisi ins sana olsun. Ama emek olmadan olmuyor asla. Simdi bile devam ediyorum. 100 gr versem psikolojim bozuluyo

Boyumuzda aynıymış tam hedefimdesiniz şu an sevindim sizin adınıza takmayın kimseyi muhteşem bir kilodasınız :KK200:kilo alamayangillerdenim maalesef alsam bile çabuk veriyorum.Çok teşekkür ederim umarım alabilirim:KK14:

Napayım teyzecim bu yaşta sen kadar kilolu olursam hastalık sebebi maazallah. Kilo iyi bir şey olsaydı diyetisyenlere millet avuç avuç para dökmezdi,diyebilirsin.
Ya da eğer iyice bunaldığın bir an eğer cesaret edebilirsen...
Teyzecim ben hala aynıyım zayıfım ama sen çok değişmişsin yanakların çökmüş,betin benzin atmış gözün toprağa mı bakıyor ne ?!
Diyebilirsin :KK70:

Ayy su lafi duymamak icin hedefim 60 kilo yemin ediyorum:))

Bence zayifligi sevmiyorum hicbir sekilde. Yiyip yiyip kilo alamamak var bi de gercekten cok kötü. Yasamayan bilmez
Bana da kiloluyken, esinin yaninda ablasi gubi durma esi gibi ol , diyen de oldu. Zayiflayincada cok zayifladin , cok cirkinlestin, diyende oldu .Kimseyi memnun edemezsin .En iyisi takmamak , ben de zayiflamaya calisiyorum ,bana cirkinlestin, dedikleri kiloya dusmek istiyorum .:KK70:

Kadin yaşlı mi.bizim de var öyle bir tanıdığımız.hiçbir zaman çok zayıf olmadım hatta basen gogus hep belirgindir.kadın her gördüğünde besili değilsin derdi bana:KK49:bende kurbanlık koyun muyum besili olayım diye dalga geçerdim.63 kilo oldum evlendikten sonra.5 kilo aldım.hala zayıf olduğumu söyler.bana komik tatlı geliyor belki kadını sevdigimden​

Ah ne güzel kilolar:)

Hiç kafaya takmayın, duymayın, çok rahatsız oluyorsanız kalkın gidin yanından, maruz bırakmayıb kendinizi negatif enerjiye

Aaa ne tesadüf ben de 44 kiloydum geçen sene sonra 2 ay içerisinde 53’e çıktım :KK57::-)
Ben de sinir oluyorum bazen bu konuya. Çevremdeki çoğu insan aldığım kilonun farkında herkes soruyor. Bu sene odaya bi kız geldi aynı kilodayız ve bana “sen de bi deri bi kemiksin” dedi :KK62: 53 kilo ya neresi deri kemik hayır yani boyumda kısa ve kendi daha zayıf duruyor çünkü uzun :KK14: Sonra bi baktım başka bi zaman 47 kilo olduğunu söyleyen bi arkadaşa “aa nasıl kilolusun” dedi :sinirli: Ben de “bana zayıf ona kilolu olduğunu söylüyorsan ben daha senin dediğin şeyleri ciddiye almam” dedim. :sopa:
Milletin işi gücü yok herhalde ben de yaşayınca sinir oldum şimdi.

Ben de çok sık bu tarz sözlere maruz kalıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Sinir bozucu gerçekten.
Hatta biri var beni istisnasız her gördüğünde sen kilo vermişsin yine diyo. Bunu her dediğinde bir kilo vermiş olsam şimdi görünmez olurdum heralde. Üstelik kaç yıldır aynı kilodayım.

Bence aldirma. Yasli jenerasyonlarimiz ne yazikki dusunemiyor bazen duzgunce.
Kotu niyeti olmadigini biliyorsan cahilligine ver. Simdi kadina cvp versen o alinir kotu niyeti olmadigindan. Durum karisir iyice.

Hatta bazen insanlarin bize dediklerine degilde kendi verdigimiz tepkilerimize odaklanalim. Yani kendinle barisik ol. Sana bu tarz konusanlari aldirmaman bile lazim.

Bu arada bende cok zayifim. Senden daha az kilom var. Ama bana boyle konusanlar yok. Olanlar oldu tabiki veya arada oluyor. Ama birkere diyenler ikinciye diyemiyor cunki tepkim sifir yani umrumda degil. Bende boyleyim ne yapayim. Yani kilo almak zor birsey kendimi yipratamam kilo almak icin :halay:

Teyze zayıf değilse seni kıskanıyor olabilir :KK48:
Ben bile kıskandım çok zayıfsın :oops:
Bendee çok kıskandım.. bazı insanların vizyonu o kadar.. ben bi keresinde 20 kilo vermiştim beni gören bi akraba ayy hippo kilo almışsın dedi.. o da beni ne zmn görse öyle der..

Back
X