- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Latinachica
Boyun kaç ki bende zayıfları kıskanırım söylerim hatta kıskandığımı:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendee çok kıskandım.. bazı insanların vizyonu o kadar.. ben bi keresinde 20 kilo vermiştim beni gören bi akraba ayy hippo kilo almışsın dedi.. o da beni ne zmn görse öyle der..
Bu kisi ablamin kayinvalidesi
Ayda yilda bir goruyorum zaten
Ama artık sinirime dokunuyo
Ben 44-45 kilodan bu sene icerisinde 53 e ciktim.
Evet cok zayiftim ama kilo alamiyodum
Bu kadin beni her gördüğünde ama istisnasiz her gordugunde 'hala aynisin pek zayifsin cok zayifsin ayni duruyosun' derdi
Kadinla tek sohbetim bu. Pardon monologum. Cunku cevap vermiyodum gulup geciyodum. Halbuki moralim alt ust oluyodu
Ve ben kilo aldim. Beni goren herkes yanaklarin nasil şişmiş falan oluyo.
Dun bu kadini gordum yine bana ne dese begenirsiniz. ' sen napiyon plaa hala ayni duruyon cok zayifsin'
Ufak capta bi şok gecirdim tabi yine. Dedim ayni mi bir suru kilo aldim...kilo mu aldin aynisin dedi yine.
Gercekten tepem atti. Yani bisey de diyemiyosun ki. Kotu niyet yok belki ama ben artik acayip sinir oluyorum. Annemle gozgoze geldik o esnada. Cunku hep sey diyodum kilo aldiktan sonra bu kadın beni gorse ne der acaba diodum. Kadin ayni seyi soyledi saka gibi
Ay boyle insaari nasil tolere ediyosunuz. Bi kez daha bunu soylese cuk diye oturtcak bisi soylemek istiyorum ama onun seviyesine uygun
Nasilsa sizin yasiniza gelince alacagim sizin gibi olacagim siz gencken de mi kiloluydunuz deyin. Senelerdir cok sismansin deyip beni aglatana kadar laf sokan insanlara cevap vermedim. Hicbir ise de yaramadi kimseye yaranamadim. Siz cevap verin.Bu kisi ablamin kayinvalidesi
Bu kadin beni her gördüğünde ama istisnasiz her gordugunde 'hala aynisin pek zayifsin cok zayifsin ayni duruyosun' derdi
Kadinla tek sohbetim bu. Pardon monologum. Cunku cevap vermiyodum gulup geciyodum. Halbuki moralim alt ust oluyodu
Dun bu kadini gordum yine bana ne dese begenirsiniz. ' sen napiyon plaa hala ayni duruyon cok zayifsin'
Ufak capta bi şok gecirdim tabi yine. Dedim ayni mi bir suru kilo aldim...kilo mu aldin aynisin dedi yine.
Gercekten tepem atti. Yani bisey de diyemiyosun ki. Kotu niyet yok belki ama ben artik acayip sinir oluyorum. Annemle gozgoze geldik o esnada. Cunku hep sey diyodum kilo aldiktan sonra bu kadın beni gorse ne der acaba diodum. Kadin ayni seyi soyledi saka gibi
Ay boyle insaari nasil tolere ediyosunuz. Bi kez daha bunu soylese cuk diye oturtcak bisi soylemek istiyorum ama onun seviyesine uygun
Kilon çok iyi keşke benimde öyle bi kilom olsaBu kisi ablamin kayinvalidesi