Bak bence senin başka sorunun yok düşünüp düşünüp kafana takıyorsun. Bak şöyle düşün, sevgilin sana sorsa, sen ezile büzüle hayatım...kem...küm... aslında bişe olmadı... eskiden ben kem küm.... önemli değil...şimdi bak seni seviyorum kem küm... dersen, adam bakar ki ciddi ortada bi durum var. Allah der, bizim hatun bişe yapmış geçmişte! Vay sen naaptın Allah bilir onla neler yaşadın, Allah bilir onun yanında başkasıyla naaptı!!!! Der. Haklı çünkü sen öyle gösteriyorsun.
Ama gel gelelim, konu açılınca sen, umursamaz bi tavırla yüzüne bakıp, ha o mu? Eskiden bi ara arkadaştık der geçersen, yani önce sen önemsiz oldugunu kendine gösterirsen o da önceden yaşanmış der, belki merak eder ama bırak ayrılıgı ertesi güne taşınmaz konuşma.
Psikolojide birşey vardır. Yalan bile söylesen, önce sen kendin inan ki, başkaları da sonra sana inansın. Çok aşırı abartıp büyütüyorsun sanrım sende de benim ki gibi acayip bir takıntı var. Ama takma bak dışardan bakarak söylüyorum hiç üzülecek, kafaya takacak birşey yok :)
Ya işte canım benim çözmüşsün beni :) Derdim yok ya her şey güzel gidiyo ya hani çok şükür, bir terslik çıktı aman Allahim mahvoldum bak kendimi yiyorum kaç gündür gözüm kararıyo ayılıp bayılıyorum.. Ah rahat batıyo işte insana:)
Geçmişimde büyük şeyler yaşayıp ta hani telafisi asla imkansız şeyler yaşayıp o şekilde bugüne gelmiş olsaydım hani adamın gözlerinin içine bakamazdımki ben. Hayatı kendime zindan ederdim en başta. Ama biliyorum kötü birşey yapmadım ben. Dışardan bakıyormuş gibi görüyorum işte, güveniyorum da kendime. Kalbimin temiz olduğuna yüzde yüz inanıyorum. Geçmişi geçmişte bırakmak istiyorum canım ya.. Hani bitsin artık. Mutlu olalım azcık ya.. Nedir bizim bu çektiğimiz vallahi.. Bir mutluluğu doyasıya yaşayamıyoruz.. Bitmek bilmez bi imtihan içndeyim böyle.. Rabbime sığınıyorum bende,bu imtihanda yanımda olsun. Sınasın beni ama,hiçbirşey kaybettirmesin yeter ki bana.. Onu kaybettirmesin,yeter..