cok zor bir durumm.

çok doğruu bnde anlayamıyorummm :26:

İhtiyacım var başkasına mı gideyim diyen tüm erkeklerin piiii pii si düşer inşallah. pis sapıklar.

Son düzenleme:
Açıkçası ben bbirlikkte yaşama konusuna aşamalı bakıyorum. Flört dönemi gecer, çıkma donemi olur, sonra karsındaki insnaa iyice guvenirsin ve onunla aynı evde yaşamak istediğine karar verirsin. Bir bebek sahibi olmak istiyorsan da arkasından evlilik gelir. Hoş, Türk erkekleri de birlikte yaşama olayına çıkma ve cinsel yakınlaşma olarak bakıyorlar sadece. Bu yüzden bir samimiyet ve duygu göremiyorum. Onun için de karsı cıkıyorum.
Sizin erkek arkadasınız da birlikte yaşayalım derken "benim ihtiyaçlarım var" demiş ve sizi cinsel ihtiyaclarını gidereceği bir nesne olarak görmüş yargısına kapıldım ben bir an. Ne kadar doğrudur bilemem tabii.Yani ortada paylaşılan yogun aşk ve güven duygusu yok. Karar sizin elbette ki. Yalnız bunları da gözardı etmeyin bence.

tabii ki evlenmek de garanti değil benim burada anlatmak istediğim, arkadaşımızın bu tip şeyleri yaşamak için acele etmemesi.. öncelikle yaşı daha çok küçük, sonrasında çok yeni bir ilişki, tanıma yok, güvenme yok.. çünkü bunlar için çok erken.. dediğim gibi bu tip şeyleri yaşayacaksa en özel haliyle yaşamalı, en özel kişiyle.. sonrasında pişman olmamalı, belki ayrılsalar bile "iyi ki yaşamışım" diyebilmeli.. tabii ki çoğu insan bu tip şeyleri evlendiği adamla yaşamak ister ama bu her zaman böyle olmalı diye bir şey de yok, ben evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşı değilim, istiyorsan yaşarsın bunu ama SEN istiyorsan.. karşındaki adam istiyor diye değil, yaşamazsan senden ayrılır diye değil. o özel olduğu için.. aksi takdirde hayatımıza giren herkesle birlikte olursak "ayakaltı hatun" denilen tabirden oluruz bunu da hiçbirimiz istemeyiz.. hele ki arkamızdan konuşulmasını, yaşadığımız şeyin önemsiz atfedilmesini hiç istemeyiz.. o yüzden beklemeliyiz.. sizin eşinizle olan durumunuza gelirsek bunun için çok üzüldüğümü söylemek isterim öncelikle; sonrasında da hem bir kız ilk benimle birlikte olsun hem de tecrübeli bir kız kadar bu konularda istekli olsun, becerikli olsun tavırlarını oldum olası hiç anlamamışımdır zaten erkeklerin.. emin olun onlarda kendilerini anlamıyorlardır zaten yoksa bir insan bu kadar tutarsız olamaz ama siz karşınıza böyle bir adam çıktı ve böyle bir adamla evlendiniz diye aşktan da evlilikten de umudunuzu kesmeyin sakın.. sizi siz olduğunuz için seven, geçmişte hayatınıza kimin girdiğini önemsemeyen birileri de elbet çıkacaktır.. cinselliği önem verdiğiniz bir adamla yaşamış olmanız başlı başına onur duyulması gereken bir konu zaten.. bundan sonra hayatınıza girecek olan kişi de bu kafada olur umarım. konu sahibi arkadaşımız da ilk deneyimini sevdiği, güvendiği, gerçekten tanıdığı ve "iyi ki" diyebileceği bir insanla yaşar inşallah. bu insan da şimdiki arkadaşıysa da tadından yenmez ama di mi sadece biraz zaman, tanımak ve güvenmek.. KANMAK kesinlikle değil, gerçekten güvenmek..

daha yeni başlayan bir ilişkide bunların çat diye söylenmesi bana hiç iyi niyetli gelmedi, insanın sevdiği söz konusu olunca dokunmaya kıyamaz, utanır böyle şeylerden çekinir.. inşallah kötü niyetli değildir...

canım sana kendimden örnek vereceğim, nişanlımla çıkmaya başladığımız gün hatta elimi ilk kez tuttuğu o saniye dedim ki ilerde sağa çek bir şey konuşacağım senle. çok merak etti tabi çekti sağa. benden o yönde bi beklentin olmasın, eğer olacaksa başlamadan bitsin dedim. o da hemen hayır bitirmeyelim senin istemediğin hiçbir şey yaşanmayacak aramızda dedi. ben de dedim ki hemen karar vermek zorunda değilsin bir kaç gün düşün, eğer istemezsen böyle bir ilişki, seni anlarım dedim. sen de kendine göre haklısın. şimdi he dersin yarın bu iş böyle olmaz dersin o zaman problem yaşarız. eğer ilerde böyle bi beklentin olucaksa ben istemiyorum bu ilişkiyi dedim. sonuç, evet benim istemediğim hiç bir şey olmadı ve birkaç aya evleniyoruz.

bence her şeyi açık açık konuşmalısın. o seninle konuşmuş, sen de konuş. net bir şekilde ben böyle düşünüyorum de. ama açık kapı bırakma sakın, işine gelirse gelir gelmezse de gitsin zaten öyle bir adam istemezsin hayatında.

her şey gönlünce olsun canım...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…