• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zor bir durumm.

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Merhabalar.. iyi anlastigim biri var hayatimda duygularima, bana hitap eden. .. daha yeni basliyoruz bir iliskiye.. fakat soyle bir sorun var .. sevgili doneminde iliskiye yani beraberlige sicak bakan biri. Bnde 21 yasindayim suana kadar birlikte oldugum biri olmadi. İhtiyaclarimizin oldugunu eger bnmle beraberse bnmle yasamasi getrktigini soyluyor ben boyle birseye evt demeuecegm. Ama deger verdigim de biri.bu durumun ortasi, izahi karsi tarafa ne sekilde olmalidir.. onceden iliski yasamis biri 25 26 yaslarnda..

Son düzenleme:
bence açıkça söyle. ufak tefek kaçamaklar sanırım bi çok ilişkide olur ama daha ileri yaklaşımlar pek çok bayanın kaçındığı bişeydir.sen onun düşüncelerini biliyorsun onun da senin düşüncelerini bilmesi en doğrusu canım...

Bu erkeklere ne kadar basit bir durum. Benim ihtiyaçlarım var deyip işin içinden çıkıyor. olmaz dediğin de de e bunu başkasıyla mı yaşayayım sevdiğim kadın varken derler ya bide.. :47::47:

Herkesin kendine göre değer yargıları,inançları, düşünceleri var. Sana saygı duymak zorunda. Zaten o da sana değer veriyorsa senin düşüncelerine değer verecektir ve ona göre davranacaktır. Yoksa gerisi hep hikaye diye düşünüyorum ben.

bence açıkça söyle. ufak tefek kaçamaklar sanırım bi çok ilişkide olur ama daha ileri yaklaşımlar pek çok bayanın kaçındığı bişeydir.sen onun düşüncelerini biliyorsun onun da senin düşüncelerini bilmesi en doğrusu canım...

çok saolun cevap yazdığınız için. duygusal bana yakın olan biri. yani sevgili anlamında birşeylere başladık.. tamam sarılır öpersin edersn ama. yarın ayrılmayacağmız ne malum ve ona bir şekilde izah etmem gerek çok can sıkıcı bir durum

Bu erkeklere ne kadar basit bir durum. Benim ihtiyaçlarım var deyip işin içinden çıkıyor. olmaz dediğin de de e bunu başkasıyla mı yaşayayım sevdiğim kadın varken derler ya bide.. :47::47:

Herkesin kendine göre değer yargıları,inançları, düşünceleri var. Sana saygı duymak zorunda. Zaten o da sana değer veriyorsa senin düşüncelerine değer verecektir ve ona göre davranacaktır. Yoksa gerisi hep hikaye diye düşünüyorum ben.

dimi cnım ya bende öyle düşünürüm. eğer deger veriyorsa böyle bir durum karşısında bitirmez.. umarım... daha yeni alışmaya başladm birine..

Kendi hayatın doğrultusunda bazı kuralların olduğunu ve bu kuralların yıkılmasından hoşlanmadığın söyleyeceksin

Daha yeni başlanmış bir ilişkide bu ne lalobalilik, niyetin masumane bir sevgi olmadığını düşündürttü

İyi düşün karar ver sonrasında üzülme.

Canım bu meseleler ciddi meseleler, gördüğüm kadarıyla sen de zaten ciddiyetinin fazlasıyla farkındasın.
Kendi düşüncelerini söyle, konuşun bu konuyu.
Sonuçta seni seviyorsa olduğun gibi düşüncelerinle kabul edecektir.
Eğer etmiyorsa zaten sana değer vermediğini anlarsın, kendine bir çizgi belirlersin.

Ama daha yeni birliktelik yaşıyorsunuz, bu tarz şeyler yaşansa bile bir ilişkide kişiler arası belli bir güven oturmuş düzen olmalı.
İyice düşün, konuşun en sağlıklı kararı sen vereceksin..

Moral bozmak gibi olmasin ama bence bu cok buyuk bir sorun. Ilk basta anlayisla karsilayip onem vermedigini soyler belki. Ama uzun vadede mutlaka bekleyecektir bu tarz seyler. Cunku ona normal gelen yasanmasi. Bir gun sabreder iki gun sabreder ama bu konu ilerde mutlaka onune getirilecektir. Daha onceki iliskilerinde yasadiysa ve normal goruyorsa kacinilmaz yani bu.

Canım bu meseleler ciddi meseleler, gördüğüm kadarıyla sen de zaten ciddiyetinin fazlasıyla farkındasın.
Kendi düşüncelerini söyle, konuşun bu konuyu.
Sonuçta seni seviyorsa olduğun gibi düşüncelerinle kabul edecektir.
Eğer etmiyorsa zaten sana değer vermediğini anlarsın, kendine bir çizgi belirlersin.

Ama daha yeni birliktelik yaşıyorsunuz, bu tarz şeyler yaşansa bile bir ilişkide kişiler arası belli bir güven oturmuş düzen olmalı.
İyice düşün, konuşun en sağlıklı kararı sen vereceksin..

evt daha çok yeni bir birliktelik. . ya ben bu tarz şeyler yaşamadan şu yaşıma gelmişsem ne biliyim o da yaşamayabilir.

bu doğrultuda en önemli şey sanırım sevgi .. sevgisi ağır basarsa bırakmaz. öyle umuyorum :26:

Moral bozmak gibi olmasin ama bence bu cok buyuk bir sorun. Ilk basta anlayisla karsilayip onem vermedigini soyler belki. Ama uzun vadede mutlaka bekleyecektir bu tarz seyler. Cunku ona normal gelen yasanmasi. Bir gun sabreder iki gun sabreder ama bu konu ilerde mutlaka onune getirilecektir. Daha onceki iliskilerinde yasadiysa ve normal goruyorsa kacinilmaz yani bu.

Haklısınız. hem de çok.. bende öyle düşünüyorum.. önceden yaşamış . ve bu ihtiyacının sevdiği insanla yaşanması görüşünde. onun için bir sınır yok.. ama benm için farklı. tamam insan ister ama ileriyi düşünüyorum. ya ayrılırsak ? ..

evt daha çok yeni bir birliktelik. . ya ben bu tarz şeyler yaşamadan şu yaşıma gelmişsem ne biliyim o da yaşamayabilir.

bu doğrultuda en önemli şey sanırım sevgi .. sevgisi ağır basarsa bırakmaz. öyle umuyorum :26:

Canım bende erkekler ve cinsellik adlı bir konu açtım burada bayağı çalkantılı bir konu oldu.
Erkeklerin içlerinde var, daha öncede başka kızlarla yaşadıysa senden de bekliyor olabilir.
Hatta senin istememen ona garip bile gelebilir..
Dediğim gibi seni seviyorsa bence her şey çözülür.
Takma güzel kafana :34:

Canım bende erkekler ve cinsellik adlı bir konu açtım burada bayağı çalkantılı bir konu oldu.
Erkeklerin içlerinde var, daha öncede başka kızlarla yaşadıysa senden de bekliyor olabilir.
Hatta senin istememen ona garip bile gelebilir..
Dediğim gibi seni seviyorsa bence her şey çözülür.
Takma güzel kafana :34:

çok teşekkür ederim cevabınız için.. umarım öyle olur :16:

Haklısınız. hem de çok.. bende öyle düşünüyorum.. önceden yaşamış . ve bu ihtiyacının sevdiği insanla yaşanması görüşünde. onun için bir sınır yok.. ama benm için farklı. tamam insan ister ama ileriyi düşünüyorum. ya ayrılırsak ? ..

Ya ayrilirsak diyorsan, eger seni ayrilmayacaginiza inandirirsa ikna edebilecek demektir. Yada cumlelerden ben oyle anladim bilmiyorum. :)
Bence burada asil mesele yasayip yasamayacaginiz degil, su an istemedigin halde onun tavri. Israr etmemesi yada en basindan acikca soylemesi yapmasi gereken. Bakalim ne yapacak..

doğru söyledin canım eşimle sevgili olduğumuzda daha öpüşmeyi bilmiyodum beni ilk öptüğünde o kadar kızmıştım ki çok şaşırmıştı eşim ama istemediğim hiçbişey olmadı umarım sizin de çok güzel bi beraberliğiniz olur

bence bu konudaki fikrini bilmeli, daha sevgiliyiz bile diyemiyorsun sen yeni ba$ladik diyorsun ama onun ici gayet rahat galiba
biraz kaba olcak ama her tani$tigi kizla yatiyorsa bu çocuk i$in var senin bunle
bence yol yakinken dön BU Yoldan,sebebi seninle birliktelik istemeside deil, zina nedir bilmemesi ve kizlari elinin kiri olarak gordugu için ..

Merhabalar.. iyi anlastigim biri var hayatimda duygularima, bana hitap eden. .. daha yeni basliyoruz bir iliskiye.. fakat soyle bir sorun var .. sevgili doneminde iliskiye yani beraberlige sicak bakan biri. Bnde 21 yasindayim suana kadar birlikte oldugum biri olmadi. İhtiyaclarimizin oldugunu eger bnmle beraberse bnmle yasamasi getrktigini soyluyor ben boyle birseye evt demeuecegm. Ama deger verdigim de biri.bu durumun ortasi, izahi karsi tarafa ne sekilde olmalidir.. onceden iliski yasamis biri 25 26 yaslarnda..

Bu tuzağa düşme,eğer sana değer veriyorsa dokunmaya kıyamaz..

bana, baştan seninle böyle bir konu konuşması ters geldi.bence bu kişiyle bir ilişki düşünmek çok doğru değil ama sen bilirsin.sen bunu kabul etmediğini söylediğinde sorun etmediğini gösterse bile bence sürekli sana bu konuda ısrarı olacak .bu konu açılmış artık kapanmaz söyleyim ben sana.

sana daha önce başka bir konuya yazdığım bir şeyi yazacağım, ne kadar aklına ve kalbine yatsa da sakın onun bu laflarına kanma.. seni gerçekten seven değer veren bir erkek senden senin yapmayacağın şeyler beklemez zaten

"erkekler "cinsellik erkeklerin ihtiyacıdır ya,ihtiyaçlarım var benim bunları karşılamam lazım" derler sürekli ama bu tamamen onların uydurdukları bir şey: cinsellik nasıl bir ihtiyaç olabilir ya. cinsellik yaşamadığı için ölen birini gördün mü sen hiç? hayır! cinsellik ihtiyaç ise dondurma da ihtiyaç o zaman. Ne biliyim bir çikolata da ihtiyaç. Canın ne çekiyorsa işte. Telafisi olmayan hatalar sakın yapma.Hiç bi’şey için acelen yok, bekle.. Bu gerek cinsellik, gerek aşk olsun, hepsini zamanı gelince sindire sindire yaşayacaksın zaten. Kendini bu anlamda asla ayağa düşürme...Sen özelsin -değilsen bilemem, o senin problemin asghfhhsa- ve her ne yaşamak istiyorsan en özel haliyle yaşa.. Şimdi çok boş konuşuyorum gibi gelebilir bir çok kişiye ama ilerde “iyi ki!” diyeceğinin teminatını verebilirim. Sözün özü, 10 sene sonra adını dahi hatırlamayacağın adamla gidip en özelini yaşama. Çünkü sen de bunu göreceksin ki biten her ilişkinin ardından “iyi ki buna ekstra 1 ay daha zaman vermedim” diyeceksin, kaldı ki en özelini onunla paylaşmak…Sakın ! Muhtemelen ya arkandan konuşacaktır, ya seni ölesiye karalayacaktır, ya da övünecektir. Prim verme bu tip insanlara.

Son düzenleme:
sana daha önce başka bir konuya yazdığım bir şeyi yazacağım, ne kadar aklına ve kalbine yatsa da sakın onun bu laflarına kanma.. seni gerçekten seven değer veren bir erkek senden senin yapmayacağın şeyler beklemez zaten

"erkekler "cinsellik erkeklerin ihtiyacıdır ya,ihtiyaçlarım var benim bunları karşılamam lazım" derler sürekli ama bu tamamen onların uydurdukları bir şey: cinsellik nasıl bir ihtiyaç olabilir ya. cinsellik yaşamadığı için ölen birini gördün mü sen hiç? hayır! cinsellik ihtiyaç ise dondurma da ihtiyaç o zaman. Ne biliyim bir çikolata da ihtiyaç. Canın ne çekiyorsa işte. Telafisi olmayan hatalar sakın yapma.Hiç bi’şey için acelen yok, bekle.. Bu gerek cinsellik, gerek aşk olsun, hepsini zamanı gelince sindire sindire yaşayacaksın zaten. Kendini bu anlamda asla ayağa düşürme...Sen özelsin -değilsen bilemem, o senin problemin asghfhhsa- ve her ne yaşamak istiyorsan en özel haliyle yaşa.. Şimdi çok boş konuşuyorum gibi gelebilir bir çok kişiye ama ilerde “iyi ki!” diyeceğinin teminatını verebilirim. Sözün özü, 10 sene sonra adını dahi hatırlamayacağın adamla gidip en özelini yaşama. Çünkü sen de bunu göreceksin ki biten her ilişkinin ardından “iyi ki buna ekstra 1 ay daha zaman vermedim” diyeceksin, kaldı ki en özelini onunla paylaşmak…Sakın ! Muhtemelen ya arkandan konuşacaktır, ya seni ölesiye karalayacaktır, ya da övünecektir. Prim verme bu tip insanlara.

yazınızı cok begendım..arkadaşa cok gusel ogutler vermıssınız..pekı ben bıse sormak ıstıorum sıze? ben evlıydım boşanmadayım sımdı..esım bnımle çıkarken krıterı evlenıcegı kızın daha once hıc erkek arkadaşı olmucaktı..yanı bu onun ıcın onemlıydı..benı tercıh ettı bende onu evlendık ama yurumedı..evlenince cınsellık anlamında fazla beklentılerı oluor..ee be adam benım daha once hıc sevgılım olmamış elele tutuşmak ne onu bıle sende ogrendım..yanı erkekler saf temız kızla evlenıolar onu ıstıolar bızde kendımız kullanılmış olmak ıstemedıgımız ıcın ılerı seylerı yasamıoruz..ama evlenince senı boşaması kadar tuhaf bıse yok..nası yanı dıorum onun benı boşaması benı başka erkeklerle paylasabılecegı dusuncesını doguruo...yanı gözden çıkarıyor...e ben sımdı napayım evlılıgı bıdaha dusunmuorumkı bırıyle flört edıyım zaman gecıreyım...cunku sonu evlılıktır bı ılıskının eger anlaşıyorsan..evlılık son nokta yaşanması gereken..ama erkeklerın beklentılerını anlayamadım..sımdı arkadasmızın erkek arkadaşı cınsellıgı normal karsılıor.ee tabıkı arkadaşımızda bızler gıbı rvlenıcegı ınsanla bırlıktelık yasamak ıstıo yaa ayrılırsam dıe...evlen ama ya boşanırsan? evlılıkte garantı getırmıor..yıne olan bız bayanların yıpranan dusuncelerıne oluor..ıste bu kısıden kısıye deısıor erkeklerın kımı bakırelıge onem vermıo..evlenmeyı dusunmuo..ama evlenmesıde sana değer verdıgının gostergesı olmuor.......

Back
X