sana daha önce başka bir konuya yazdığım bir şeyi yazacağım, ne kadar aklına ve kalbine yatsa da sakın onun bu laflarına kanma.. seni gerçekten seven değer veren bir erkek senden senin yapmayacağın şeyler beklemez zaten
"erkekler "cinsellik erkeklerin ihtiyacıdır ya,ihtiyaçlarım var benim bunları karşılamam lazım" derler sürekli ama bu tamamen onların uydurdukları bir şey: cinsellik nasıl bir ihtiyaç olabilir ya. cinsellik yaşamadığı için ölen birini gördün mü sen hiç? hayır! cinsellik ihtiyaç ise dondurma da ihtiyaç o zaman. Ne biliyim bir çikolata da ihtiyaç. Canın ne çekiyorsa işte. Telafisi olmayan hatalar sakın yapma.Hiç bi’şey için acelen yok, bekle.. Bu gerek cinsellik, gerek aşk olsun, hepsini zamanı gelince sindire sindire yaşayacaksın zaten. Kendini bu anlamda asla ayağa düşürme...Sen özelsin -değilsen bilemem, o senin problemin asghfhhsa- ve her ne yaşamak istiyorsan en özel haliyle yaşa.. Şimdi çok boş konuşuyorum gibi gelebilir bir çok kişiye ama ilerde “iyi ki!” diyeceğinin teminatını verebilirim. Sözün özü, 10 sene sonra adını dahi hatırlamayacağın adamla gidip en özelini yaşama. Çünkü sen de bunu göreceksin ki biten her ilişkinin ardından “iyi ki buna ekstra 1 ay daha zaman vermedim” diyeceksin, kaldı ki en özelini onunla paylaşmak…Sakın ! Muhtemelen ya arkandan konuşacaktır, ya seni ölesiye karalayacaktır, ya da övünecektir. Prim verme bu tip insanlara.