Çok zor durumdayım. Aileme de anlatamıyorum. Lütfen yardım.. :(

SCS0427

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
17
5
32
Merhaba arkadaşlar. Bundan 9 ay önce sevdiğim adamla çıkmaya başladık. Birbirimizi tanımaya başlamamız ciddi adımlarla oldu. O direk evlilik amacıyla tanımak istediğini söyledi.Birbirimizi çok sevdik. Bu 9 ay içinde hiç küslüğümüz, dargınlığımız olmadı. Bana hep beni hiç bırakma çok seviyorum seni derdi. Gel gelelim hızlı ilerledik. Geçtiğimiz yıl başında ailemle tanışmaya geldi. Normalde annesi ile birlikte gelecekti, sağlık probleminden kaynaklı gelemedi.
Geldiğinde her şey çok güzeldi. Gittiğinde de... Ailemle tanışmaktan çok memnun kaldığını, çok sevdiğini, ailesine de anlattığını ailesininde çok mutlu olduğunu söyledi. Bizdeyken ailem ile yazın nişan diye de konuşuldu.
Sonra aradan 1 hafta geçti. Tuhaf konuşmalar başladı.Ne zaman arasam meşgul. Arkadaşlarıyla konuşuyor falan filan.
Sonra 2. haftasında evliliğe hazır olmadığını benden uzaktayken beni aldatmaktan korktuğunu (farklı şehirlerdeyiz) söyledi. Beni istemediğini mutsuz olduğunu söyledi.
İçki içiyorum şu bu bir sürü laf fazlası... Neyse onun yanına gittim. İlk gün güzeldi, 2. gün yine ayrılık lafları. Tutamadım kendimi yalvardım ayrılmayalım diye..
Elimde değildi...
Şimdi ayrılmadık ama neyiz o da belli değil. Aileme de söyleyemiyorum. Ne yapcam, bana yardım edin :KK43:

9 ayda bana biraz fazla ciddi şeyler olmuş adam da bundan tırsmış gibi geldi canım kendini geri çekmiş baktı iş ciddi kaçıyo sanki

9 ayda bana biraz fazla ciddi şeyler olmuş adam da bundan tırsmış gibi geldi canım kendini geri çekmiş baktı iş ciddi kaçıyo sanki

Ama kendi evlilik amaçlı başladı. Annesi mesaj attı konuştu.. Evet bana da aynı şeyi dedi ama benim günahım ne? ben şimdi napcam :KK43:

neysiniz söyleyeyim,sen yalvardığın için seni bırakmamış bir adam var ne sevglisiniz ne arkadaş..

seni istemeyen biri için gururunu ayaklar altına almaya değer mi?

Benim için her şey o kadar güzeldi ki... Ben o 2 haftayı yaşamadım. Bir anda bulutların üstünden attı beni. Çok severken bir anda neye uğradığımı şaşırdım :KK43:

ailesi sağlık problemi yüzünden gelmemezlik etmedi bence, haberleri bile yoktur senden...tanışmaya tek başına gelmesinden belliki seni evlenicez diye kandırmış en başından beri yoksa seni nasıl aşık edecekti ki kendisine?

Yok olur mu vardı haberleri annesi ile kaç kere görüntülü konuştuk. Sonra bizdeyken aradı konuştuk...

Benim için her şey o kadar güzeldi ki... Ben o 2 haftayı yaşamadım. Bir anda bulutların üstünden attı beni. Çok severken bir anda neye uğradığımı şaşırdım :KK43:
son günlerde bu tarz vakalar ne kadar çoğaldı farkında mısınız?

ozaman desenenize ömür boyu hayatınız yalvararak geçecek.
bugün ayrılmadı yarın evlenince yine ayrılmak isteyecek.
Adamı zorlamı tutacaksınız yanınızda?
Giden gider belki böylesi daha hayırlıdır.ayrılmak istediğini evlenince söyleseydi dahamı iyi olacaktı?

Ve bana seni seviyorum diyor ama böyle de davranıyor :KK43: ayrılalım derken sımsıkı sarılıyordu. yanaklarımdan öpüyordu.. Beni attığı duruma bi bakar mısınız :KK43:
yani hayatımda kal, ama benden çok şey bekleme demiş.. bencil şey kendini böyle tatmin ediyor işte

kiz sen nick mi degistirdin ki?

Ayrica konu sahibi resmen adamin hayatinda baskasi var. .
Kendi yoluna baksan iyi edersin..
İvit, eski deli deli laleliyim ben biraz değişiklik yapım dedim canım nasıl olmuş :KK53:
Ve maalesef konu sahibi arkadaşım hayatında bıri var yoksa birden bir erkek neden değişir boyle..

İvit, eski deli deli laleliyim ben biraz değişiklik yapım dedim canım nasıl olmuş :KK53:
Ve maalesef konu sahibi arkadaşım hayatında bıri var yoksa birden bir erkek neden değişir boyle..

Guzel olmus ama kurk mantolu madonnaya Turkan Şoray avatari pek yakismamis sanki :KK53:
Ben bu kitabi niye okumadim ki ya. Ilk isim bunu okumak olacak.

X