hergün görüyorum ama slm vercek csareti bulamıyorum kendimde hafif biri gibi algılmasın beni diye.. ama çokta beğeniyrum ve sürekli bana bakıyorbi kaç 2 kere bnm çalıştğım yere geldi ama bilmiyorum nasıl açılcam konuşcam hergün görüyorum heran ama offffmafoldumben
ya sürekli bakıyor ama onların ordaki cafeye gittğimde gülümsesem mi acababi gün otururken bide bnmle konuşan arkadaşı evli üstüne üstlük allahım tam bi aşkı memnu wakası napıcam hiç blmiyorum
kızlar o benden hoşlanıyor ddğim çocuk msne adresini verim mi dedi bnde eğer çok istiyorsa o bnm adresiimi alsın dedim msjla yolladm bğendğim çocuk beni eklemiş msne konuştuk bayah senden ilk geldğinde etkilendim beğendim falan dedi htta seni görmek için çalştğın yere bile geldim ama snra bana bakıyor muhabbetini duyduğumda senden uzaklaştım falan dedi..ben dedim benden hoşlanıyorsun ama adın çıksın istemiyorsun öylemi dedim oda ZOR SORULAR SORUYORSUN DEDİ ( burda ne demek istedi anlamadım ))) hoşlanmıyorum bğeniyorum falan dedi keşki ilk geldğinde kouşup arkadaş olsaydık böyle dedikodular çıkmazdı dedi senle birbirimizi görsekte hergün hiç konuşmadık 5 yılda aynı yerd çalışsaydık konuşmycaktık dedi ee sonuç dedim bnde seni tanımak güzel dedi üç nkta koydu şimdi bu çocuk benden gerçekten hoşlanıyor v çıkmak istiyormu anlamadım !!!
nasıl yani oyun dönüyor yok nişanlı sözlü falan değİl 2 ay önce falan sevgilisinden ayrılmış hayatında kimse yokmuş kendisi öyle söyledi hatta bana dün ılk geldıgın gun tanıssak arkadas olsak bole seyler ortaya cıkmazdı gerı cekıldıkce ıc ıce olduk resmen
dedi hani beğeniyor ama öyle yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?