çok zor durumdayım biraz yardım :(

yllka

UMutlarım yeşeriyor
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.129
9
116
37
İstanbul
mrb kızlar benim durumum çok karışık hemen konuya gireceğim :gitme: .. aynı yerde çalştğım bi çocuk war faklı işyerlerindeyiz ama neyse sürekli bana bakıyor ama yemek aralarında faln filan bayah bakıyor ama neyse bi gün onun arkadaşı yanıma geldi muhabbet etti benimle sonra arkadaşının benden hoşlandığını söyledi. çok beğeniyormuş falan ne zmn onların ordan geçsem kitleniyor bana resmn ama bi adımda atmıyor neyse arkadaşı bi gün gelip yine benden numaramı istedi verdim o hoşlandığım çocuğa verir diye vermedi ki çocuğa sordum vermedin mi diye oda bana hayır neden vereyim dedi şok oldumakannehir dedim onu numarasını ver bana saçma sapan bi cwp ile konuyu geçiştirdi tamam söyledim bakalım dedi verecekl tamam diye msj çekti ama sürekli o bana msj atıyor ne ouyor anlamıyorum ama hoşlandığım çocuk sürekli bakıyor ama tık yok sanki yolladğı arkadaşı beni beğeniyor gibi bnm arkadaşlarımda bakma artık seviyorsa gelir diyor ama çok zor ya bnm eski sevgilimn nereli oldğunu bile söledi arkadaşı çünkü bni sormuşlar bi kaç kişiye kafam çok karşık nolur yardım edin bana:uhm:

bu senden telefon isteyen arkadaşı büyük ihtimalle senden hoşlanıyo,sana bu şekilde yaklaşma yolunu seçmiş...
belki de arkadaşına aranızı yapcam dedi oyalıyo çocuğu...
bu elemanın hareketleri hoş değil...
bence görüşmeyin onunla...

hala arkadasi benden hoslaniyor galibaa diye düsünüyorsan
resmen hoslaniyor senden,büyük bi adilik yapmis yani yuh

ayrica canim senin yanina gelip sana acilma cesareti bile olmayan,cocuk gibi baska arkadasini yollayan adama niye umut bagliyorsun sen? yani sen öyle oldugunu düsünüyordun ve numarani verdin.

arkadaslarin cok hakli, seviyorsa sana gelir.sende o arkadasiyla kesinlikle irtibatini kes. bir daha yanina gelirsede, söyleyecegi vaesa kendisi söylesin baskasini yollamasin de bence.

o arkadasiyla görüsmeni kesinlikle dogru bulmuyorum, adam hem seni kandirmis hemde arkadasinin hoslandigi kiza sulanarak onada adilik yapiyor

ya bende öyle düşünüyorum ama o çocukta olanlardan haberi yok bnm o çocuğla konuşmam lazım ama korkuyorum yanlış anlar diye o çocula daha şmdi msjlaştım moralim bzuk hoşlandğım çocuk pas vermiyor bana diye sana hayır diyecek salak kim diyor senin gibi kız benden hoşlanıcak ve ben ona hayır diycem yok artık diye msjla yanıt verdi bende o salağı tanırsın yakında dedim söyle falan dedi boşwer dedim ben gidip sizce o çocukla konuşsam mı yoksa bu sevgi oyununu kalbimemi gömeyim. çocuk bana arkadaşım senden hoşlanıyor dedi sonra1 haftasonra o bana demedi bn sana gelip söyledim dedi sonra döndü dediki oda eski sevgilisi ile barışcak nolur akıl verin cesaretimi toplayım gdip konuşsam mı çocukta değiliz o 27 yaşında bende 22 yaşındayım..

hoşlandığın çocuğa gördükçe selam ver sende
cesaretde vermiş olursun böylece
bu devirde aracılıkmı kaldı canım
medeni iki insan gibi selamlaşırsınız sonra bir iki sohbet etmeye başlarsınız
olacaksa olay açılır zaten

hergün görüyorum ama slm vercek csareti bulamıyorum kendimde hafif biri gibi algılmasın beni diye.. ama çokta beğeniyrum ve sürekli bana bakıyorbi kaç 2 kere bnm çalıştğım yere geldi ama bilmiyorum nasıl açılcam konuşcam hergün görüyorum heran ama offffmafoldumben

ne açılması canım açılmıcan ki
sabah rastlaşırsın günaydın der geçersin
çok basit bi kelime, kasma kendini sadece bi günaydın yanından geçip giderken
akşam görürsen iyi akşamlar dicen gelip geçerken

zaten bundan cesaret alıp o sana döner bence

ya sürekli bakıyor ama onların ordaki cafeye gittğimde gülümsesem mi acababi gün otururken bide bnmle konuşan arkadaşı evli üstüne üstlük allahım tam bi aşkı memnu wakası napıcam hiç blmiyorum

keşke o adama numaranı falan vermeseymişin büyük hata yapmışsın, ya hoşlandığın çocuğa seninle ilgili yalan yanlış şeyler anlatırsa
bence numaranı değiştirmeli ve o adama vermemelisin bi daha, eski numaranıda kapattır
bence sen o çocuğa şirketteki bi iş arkadaşınmış gibi selam ver, doğal ol yani, kasarsan karizman gider, ona selam vermen normal bişeymiş gibi olmalı, bundan cesaret alacaktır

numaramı değiştiremem senelerdir kullandğım bi numara.. aynı zmnda bu konuştuğum çocuk bni rahatsız edecek bi tip değil yakın zmndada işinden ayrılıyor başka bi yere gidiyor.. ben hoşlandğım çocuğa numaramı verir diye düşünerek numaramı verdim zaten ama o çocuk yani hoşlndğım çocukla hep gözgöze geliyoruz tamam yarın onların ordaki cafeye gidip gülümsiycem ona bakalım ne teki verecek ??

bence sadece gülümseme, ya şok geçirip karşılık olarak gülümsemezsesempatiksalakcinni
direk meraba, yada günaydın artık neyse selam ver o zaman kesin selamını alır, karşılık verir

mrb diyecek kadar cesartim yok desem :))):kedi: ya bilmiyorum offf artık msj falan atmıycam ona yani o çocuğa ve kendim bişeyler yapıcam ama dalga geçmezlrmi benimle kıza bak flan diye..biraz havalı bi çocuk bu ama beni gördümüde salaklaşıyor bn her geçen kıza bakıyor arkadaşın diyorum oda hayır bi tek sen geçince dibi düşer giibi bakıyor diyor evet hoşlnıyor benden bu bi kesin ama elinde sürekli telefon vwar gerçi bnde sürekli tel ile konuşuyorum ama bilmiyrum kafam karışık

Son düzenleme:
merhaba demek cesaret gerektiren bi olay değil
he desen ki mezarlıktan geçerken selam vermem gerek
anlarım cesaret ister
bi merhaba dicen alt tarafı
gerçi bana kalsa durumu gidip direkt anlatırım çocuğa
şaka yollu numaramı kaybettin herhalde arkadaşla gönderdim
ama aradığın yok felan diye.

:)))) haklısın ama ben biraz bu konularda utangacm hani sayılı ilişkim oldu ve uzun soluklu oldu en son 4 yıllk bi ilişkim bitti ve bi senedir yanlızım pek cesaret edip bi erkeğe gitmedim ama bilmiyorumda nasıl yapacağımı yada benmi büyütüyorum belki ben bakıyorum diye bakıyordur oda bana ?? aa hep mi bakar bi insan

kızlar o benden hoşlanıyor ddğim çocuk msne adresini verim mi dedi bnde eğer çok istiyorsa o bnm adresiimi alsın dedim msjla yolladm bğendğim çocuk beni eklemiş msne konuştuk bayah senden ilk geldğinde etkilendim beğendim falan dedi htta seni görmek için çalştğın yere bile geldim ama snra bana bakıyor muhabbetini duyduğumda senden uzaklaştım falan dedi..ben dedim benden hoşlanıyorsun ama adın çıksın istemiyorsun öylemi dedim oda ZOR SORULAR SORUYORSUN DEDı ( burda ne demek istedi anlamadım ))) hoşlanmıyorum bğeniyorum falan dedi keşki ilk geldğinde kouşup arkadaş olsaydık böyle dedikodular çıkmazdı dedi senle birbirimizi görsekte hergün hiç konuşmadık 5 yılda aynı yerd çalışsaydık konuşmycaktık dedi ee sonuç dedim bnde seni tanımak güzel dedi üç nkta koydu şimdi bu çocuk benden gerçekten hoşlanıyor v çıkmak istiyormu anlamadım !!!

istiyor olsaydı direk karşına çıkıp söylerdi. konuşmaması için geçerli sebebi vardır, mesela etrafı tarfından bilinen sevgili,nişanlı,sözlü...

bence ortada felaket bir oyun dönüyor

dikkatli ol

nasıl yani oyun dönüyor yok nişanlı sözlü falan değıl 2 ay önce falan sevgilisinden ayrılmış hayatında kimse yokmuş kendisi öyle söyledi hatta bana dün ılk geldıgın gun tanıssak arkadas olsak bole seyler ortaya cıkmazdı gerı cekıldıkce ıc ıce olduk resmen
dedi hani beğeniyor ama öyle yanii

2 ay çok uzun bir zaman değil. belki o kızla barışacaklardır,barışmak istiyordur. seninle görünürse o kızın geri adım atacağını düşünüyor olabilirCADIARZU

ikinci kısımda da sanki şunu demiş, ilk geldiğin gün tanışsaydık normal arkadaş olurduk ama biz uzak durdukça çekim oluştu aramızda.

sana diyeceğim tek şey, böyle kişilerle uğraşma. yapacağı şeyde kararlı olsun , seninle çıkmak niyetindeyse gelsin teklif etsin. imalara gerek duymayan biri olsun. şimdi bu sana bugün sıcak davranıyo olabilir ama yarın "ben öyle bir şey demedim,sen öyle düşünmüşsün" diyebilir ve için içinden rahatlıkla çıkar. canı yanan, üzülen, hayalleri yıkılan sen olursun.

telefonunu isteyecek adam aracı koymaz,gelir kendi ister. yeter ki "istesin"
gamyoncuiremsu

görünme gibi bi durumu olamaz çalştğı işyerindeki herkes bilio benden hoşlandğını hani bilmeme gibi durumları yok zaten yüzyüze konuştukça daha ii anlıycz amacının ne olduğunu vs tabiki dikkatli olucam bu konuda teşekkürler fikirlerin içinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…