çok zor durumdayım biraz yardım :(

valla senin yapman gereken gidip bu hoşlandığın çocukla konuşman.ama nasıl konuşacaksın. dün arkadaşın benimle birşey konuştu sen konu hakkında biligin var mı.. bakalım tepkisi ne olacak sonra sende söylersin benden tel. istedi ben sana güvenerek verdim ama şu anda farklı bir durum sergiliyor derdim... bakalım sana nasıl davranacak. kohaoldumsmile

güzelim faka basmak üzeresin... boşver cesaret eden gelirse gelsin kimseyi cesaretlendirmeye çalışma. yada ay benden hoşlanıyor diye kapılma... UMURSAMA herşey senin istediğin gibi gitsin ikiside senden hoşlanıyorsa madem ikisine de yüz verme boşver koşsunlar peşinden hangisin ilgisi gerçekse o kalıcak vazgeçmeyen seninle kalır diğeri gider boşver...

Bu erkekleri ben de anlamıyorum bir türlü. Madem o kadar bakıyorsun bir adım at. Eee hoşlanmıyorsan ne diye bakıyorsun o zaman.. :dilcikar:
Nasıl bir saçmalıktır çözemedim ben hala..kafamçokkarıştı

bu tarz bakışlamalara tek anlam mı cevp.. bakmakla adam olunsaydı .... makinist olurdu.. bakışlar pek bir anlam ifade etmez size yakın bri hareket olmadıkça umutlanmayın

bncede beğenen gelir söyler:)
ne bu böyle soru işaretli konuşmalar falan..
sn ayanı sağlam bas caım akışına bırak bnce...
haydi kolay gele

evet sana yaklaşmaya çalışan çocuğun dediği doğrudur, senden hoşlandığın 27 yaşındaki çocuk değil artık adam, eski sevgilisiyle barışacaktır canım. doğrudurr, hiç uğraşma sakın.

aslında zor durumda degılsın..
sadece bıkac degısıklık yap sana baktıgını gordunde basını sallayıp selam ver gulumse .bırlıkde yemek yeme fırsatın varsa masasına otur..herseyı bı merhaba ıle baslatabılırsın..
aracı olan kısınınde ılgısı oldu bellı ..senın hakkında gıdıpde o sana bakan cocuga farklı sozler soyleye bılır dıkkat et derım..

napıcağmı bende bilmiyorum dün gece konuşruk seni çok beğendm ilgimi çektn falan dedi akışına bıraktım zaten bişeyler olucaksa olur biz arkadaş olmak için adımlaı dün attık eğer sevgilisi ilede barışcak olsa beni msne eklemez kimse onu zorlamadı ekledi die kendi o aracı olan çocuktan bnm adesimi alıp eklemiş keyfi bilir ben yoluma bakarım hoşlanyorsa ki öyle yolunu bulur o umarım :))

bu arada karcım artık oda afedersin öküz deĞıl bni gördümü slm verir yemek yediğimz yer aynı cafe gördümü çıkıp gelir gelmesse o zmn bi garipli ararım )

Zaten 3.kişiler girdi mi herşey allak bullak oluveriyor biranda.

Bu 3.kişi nasıl da ortalığı karıştırmış birden.

Senin hoşlandığın çocuğa gidip kimbilir neler diyordur da çocuk konuşmaya gelemiyordur bence.

Keşke baştan güvenmeseydin dicem ama sen de arkadaşı diye güvenmişsin işte.

Ayrıca ilk adımı da sen atma sakın bırak madem bu kadar bakıyor kendi gelir çok istiyorsa zaten.

demogoji yapıyor bnm moralim bozuk dedim bni dinlemey çalışan erkek moduna girdi hadi anlat ne oldu diyor bana

senle dalgamı geçiyor ne bu ya.Sakın kendinle ilgili şeyleri şimdiden paylaşma bununla.Kaçan kovalanır bunu unutma.Kendini bi halt zannetmesin.

yapmıyorum havadan sudan konuşuyoruz ama bnmle bayah ilgileniyor beyfendi

çok uzatma konuşmaları mesela yarın iş var artık yatmam lazım de çık.her istediğinde msn açma.Ağırdan al herşeyi.Karşındakini iyice tanımadanda sakın bişeylere başlama.ıyice tanımaya çalış yani.

giderim ama tabiki öyle bişey yapmm maksat tanımak konuşsun bakalım tanıyalım onu

kızlar biz çıkıyoruz :))) aşkını itiraf etti şuan pazartesiden bu yana çıkıyoruz resmn inanılmaz ii birisi ve çok mutluyum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…