- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
mrb kızlar benim durumum çok karışık hemen konuya gireceğim :gitme: .. aynı yerde çalştğım bi çocuk war faklı işyerlerindeyiz ama neyse sürekli bana bakıyor ama yemek aralarında faln filan bayah bakıyor ama neyse bi gün onun arkadaşı yanıma geldi muhabbet etti benimle sonra arkadaşının benden hoşlandığını söyledi. çok beğeniyormuş falan ne zmn onların ordan geçsem kitleniyor bana resmn ama bi adımda atmıyor neyse arkadaşı bi gün gelip yine benden numaramı istedi verdim o hoşlandığım çocuğa verir diye vermedi ki çocuğa sordum vermedin mi diye oda bana hayır neden vereyim dedi şok oldumakannehir dedim onu numarasını ver bana saçma sapan bi cwp ile konuyu geçiştirdi tamam söyledim bakalım dedi verecekl tamam diye msj çekti ama sürekli o bana msj atıyor ne ouyor anlamıyorum ama hoşlandığım çocuk sürekli bakıyor ama tık yok sanki yolladğı arkadaşı beni beğeniyor gibi bnm arkadaşlarımda bakma artık seviyorsa gelir diyor ama çok zor ya bnm eski sevgilimn nereli oldğunu bile söledi arkadaşı çünkü bni sormuşlar bi kaç kişiye kafam çok karşık nolur yardım edin bana:uhm:
şuanda bana yazıyor kızlar msnden konuşuyor ilk o yzdı yine
bana sinamaya gielim diyor film warmış korku filmi beraber gidelim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?