Çok zor durumdayim,boşanma arefesinde

asumanmeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
73
0
36
İstanbul
Merhaba..İçim yaniyor yuvami ellerimle dağitmak zorundayim şu siralar...Yaklaşik on gùn evvel eşimin beni aldattiğina şahit oldum.Aldatmadan cok bir sapkinlikti şahit olduğum...cunku karsi taraf bir travestiydi :-( boyle bir sıkıntiya derde maruz kalmis ya da duymus arkadaslardan destek ve oneri bekliyorum.lutfen yardim edin

Son düzenleme:
Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

öneri ve destek.
tek kelime
boşanın...

Cok zor bir durum.. Ne diyecegimi bilemedim.. Bosanmalisin
Sapiklik bu resmen .. Kabul edilecek birsey degil
Allah yardimci olsun canim

Aldatmakla kalmamış bir de işi sapkınlık boyutuna taşımış. Rezil adam.

Dik duruşunuz için ayrıca kutlarım sizi. Aldatılmak başlı başına bir tramva sebebi.

ilk mesajınız olması dikkatimi çekti eşiniz travestiyle birlikte oldu sizde ilk iş kadınlar kulübüne mi üye oldunuz

Nasıl şahit oldunuz, o kısmı anlamadım da,
aldıgınız karar güzel...

Allah yardımcınız olsun...

uye olmadan siteyi takip ediyordum bu olay basima gelince ve cevremdekilerle rahat paylassmayinca solugu konu acmakla aldim

kaç yıllık evlisiniz ve çocuk var mı acaba? severek mi evlendiniz eşinizle? ve aldatma olayı ilk kez mi başınıza geliyor yoksa daha öncekiler kadın olduğundan sorun çıkmadı şuan travesti olduğundan mı soğudunuz, detay verirseniz yardımcı olabilir arkadaşlar sanırım.

ilk mesajınız olması dikkatimi çekti eşiniz travestiyle birlikte oldu sizde ilk iş kadınlar kulübüne mi üye oldunuz

Neden olmasın, zaten takip ediyordur, derdi olunca ben de derdimi paylaşayım diye üye olmuştur bunda ne var ki anlayamadım? Zaten bu yeni üye olupta derdini ilk mesajda paylaşan kişilere karşı bu forumda ilginç bir yaklaşım söz konusu,bu hiç hoş değil dile getirmek istedim epeydir dikkatimi çekiyor bu garip durum..

nasıl anladınız peki. merak ettimde. travesti olayını

Bunu anlatmak biraz zor benim icin..kendisi o travestiyle onu gormemden hoslanacagimi zannetti daha dogrusu Allah yardim etti ve bunu ben sagladim.boyle ortaya cikti sonra telefonun arama kayitlarina ulastim tanimadigim bir cok numara tespit ettim tek tek aradim cogu travesti cikti :-(

Esimde bipolar bozukluk rahatsizligi var bu olayi ortaya cikardigim gece sanirim atal geciriyordu ikna ettim sahit olmama neden oldu ayrintiya girmek istemiyorum

ayrıntıya neden girmek istemiyorsunuz. madem yardım istiyorsunuz,açıklayın ki ona göre fikir vrsinler size.
insanların olayı tam olarak bilmeden yorum yapması sizi yanlışa sürükler ayrıca
belki sizin vesveseniz. belki yanlış düşünüyorsunuz.belki şüphelerinizde haklı değilsiniz.
biz net olarak bilmeden nasıl yorum yapacağız ki size..

nasıl yanii. ne şekilde ve nerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…