- Konu Sahibi asumanmeryem
-
öneri ve destek.Merhaba..İçim yaniyor yuvami ellerimle dağitmak zorundayim şu siralar...Yaklaşik on gùn evvel eşimin beni aldattiğina şahit oldum.Aldatmadan cok bir sapkinlikti şahit olduğum...cunku karsi taraf bir travestiydi :-( boyle bir sıkıntiya derde maruz kalmis ya da duymus arkadaslardan destek ve oneri bekliyorum.lutfen yardim edin
Merhaba..İçim yaniyor yuvami ellerimle dağitmak zorundayim şu siralar...Yaklaşik on gùn evvel eşimin beni aldattiğina şahit oldum.Aldatmadan cok bir sapkinlikti şahit olduğum...cunku karsi taraf bir travestiydi :-( boyle bir sıkıntiya derde maruz kalmis ya da duymus arkadaslardan destek ve oneri bekliyorum.lutfen yardim edin
Merhaba..İçim yaniyor yuvami ellerimle dağitmak zorundayim şu siralar...Yaklaşik on gùn evvel eşimin beni aldattiğina şahit oldum.Aldatmadan cok bir sapkinlikti şahit olduğum...cunku karsi taraf bir travestiydi :-( boyle bir sıkıntiya derde maruz kalmis ya da duymus arkadaslardan destek ve oneri bekliyorum.lutfen yardim edin
ilk mesajınız olması dikkatimi çekti eşiniz travestiyle birlikte oldu sizde ilk iş kadınlar kulübüne mi üye oldunuz
Belki zaten üyedir ve tanınmamak icin yeni bir üyelik almıştır.
Aldatmakla kalmamış bir de işi sapkınlık boyutuna taşımış. Rezil adam.
Dik duruşunuz için ayrıca kutlarım sizi. Aldatılmak başlı başına bir tramva sebebi.[/QUO cok zor durumdayim ama dokuz aylik bebegim var dayanmam gerek
ilk mesajınız olması dikkatimi çekti eşiniz travestiyle birlikte oldu sizde ilk iş kadınlar kulübüne mi üye oldunuz
Cok zor bir durum.. Ne diyecegimi bilemedim.. Bosanmalisin
Sapiklik bu resmen .. Kabul edilecek birsey degil
Allah yardimci olsun canim
Belki zaten üyedir ve tanınmamak icin yeni bir üyelik almıştır.
Nasıl şahit oldunuz, o kısmı anlamadım da,
aldıgınız karar güzel...
Allah yardımcınız olsun...
uye olmadan siteyi takip ediyordum bu olay basima gelince ve cevremdekilerle rahat paylassmayinca solugu konu acmakla aldim
nasıl anladınız peki. merak ettimde. travesti olayını
Esimde bipolar bozukluk rahatsizligi var bu olayi ortaya cikardigim gece sanirim atal geciriyordu ikna ettim sahit olmama neden oldu ayrintiya girmek istemiyorum
nasıl yanii. ne şekilde ve nerde..Bunu anlatmak biraz zor benim icin..kendisi o travestiyle onu gormemden hoslanacagimi zannetti daha dogrusu Allah yardim etti ve bunu ben sagladim.boyle ortaya cikti sonra telefonun arama kayitlarina ulastim tanimadigim bir cok numara tespit ettim tek tek aradim cogu travesti cikti :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?