- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi asumanmeryem
-
Esim manik depresif BebeQ61 tedavi de goruyor ama bu kotu aliakanliklardan vazgecemiyor.Sadece travesti degil kadinlarla da birlikte olmus Rabbim kapilari kapatmasin o ve onun gibiler icin..Bense onca seyden sonra namusuma leke gelmedigi icin hamdediyorum cok olmasa da iyi hissediyorum krndimi hic dusunmedim bir psikologa gitmeyi
Tabi ki Rabbimden umut kesilmez hep iyi düsün cünkü bu zamanlarda seninde psikolojin önemli canım o yüzden ben tekrar öneririm psikologa gitmeni. En azından kendi psikolojini garantilemis olursun ki daha sağlıklı kararlar verebilirsin.
Nedense psikologa gitmeye cekiniyorum beni psikiyatra yonlendirir diye sanirim...ilac kullanmaktan korkuyorum
Böylede delirip akıl hastanesine yatmakta var ama
Ama kendimi o derece kotu hissetmiyorum ki.Evet cok sarsildim ama o sehirden ayrilali daha bir huzurluyum.İbadetimi aksatmamak da iyi geliyor.Sonra bebegim ve isim de iyi geliyor bana eskisi gibi cok aglamiyorum da.Sadece bu surecte biraz fazla kilo aldim 10 kilo fazlam var kiyafetlerim olmuyor buna cok takiliyorum.insaallah Ramazan dan sonra dikkat ederek vermeye calisicam.Hamdediyorum.halime ki Rabbim beni korudu gozumu acyi
Ne güzel canım seni demek ki hayata bağlayan bir cok sebebin varmıs bunları farketmis oldun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?