öncelikle okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve anlatmaya başlıyorum 5buçuk yıllık bir ilişkim vardı herşey güzeldi ben ona sonsuz güvendim o benim bir dediğmi iki etmedi annem babam kadar çok ilgilendi ben de aynı şekilde onunla.. farklı şehirlerde okuyoruz ama lisede beraberdik 5 hafta önce arkadaşlarıyla gittiği bir piknikte kızlarla çekindiği samimi fotoğraflar yüzünden tartıştık ben abartıyomuşum gibi davrandı madem bunda bişey yok ben de öyle fotoğraflar çekineym dedim ve bana cehenneme kadar yolun var ozaman gibisnden bi söz söyledi daha sonra pişman oldu hatalı olduğunu kabul etti ama o günden sonra bir daha aramız hiç düzelmedi ben de biraz kafama göre yaşamak istedim karışmasın istedm gidip geldiğim yerleri haber vermedim görüşmemi istemediği insanlarla görüştüm ( burda da hatayı ben yaptım) aramız iyice açıldı yine bağrış çağrış ve numarasını değiştirdi bittiğini söyledi hiç bir şekilde ulaşamıyorum ona şuanda kesin kararlı bi yalvarmadığm kaldı gitme diye ama sana güvenemem artık diyor. günlerdir deli gibi ağlıyorum her saniye aklımda öyle pişman oldumki son yaptıklarım yüzünden bana geri dönsün istiyorum ama dönmüyo ne yapacağım hiç bilmiyorum öyle boş geliyoki her şey çıkmazda gibiyim anılarımızı onu unutamam sanki kimse onun gibi sevemez gibi geliyo ki zaten istemiyorum da bir başkasını.. lütfen önerilerinizi fikirlerinizi rica ediyorum sizden...
Canım küçük bi olayı çok abartmış elbette kıskanırsin yani çok doğal bu...yaptığın hoş olmamış ama numara değişmek de ne oluyor??? Bence o zaten ayrılmak istiyordu fotoğraflar bahane oldu...zaten seviyorsa o arar...üzülme derim...
kendisi kızlarla samimi fotograflar çekilsin sen çekilcem diyince cehenneme gönderiliyosun. Yani yanlış bişe olduğunu biliyo ve senin tepkının uzerıne onun tepkisi sadece SUÇ BASTIRMA. Keşke damarına basmasaymışsın inan ozaman tıpış tıpış gelicekmiş. ama madem o 5 buçuk yıllık ilişkiyi bi anda bitirebiliyo dönmesinide bilecek. bırak seni cepte bilmesin arama sorma mesaj atma yoluna çıkma bi süre bak seviyosa nasıl kendi gelcek kaybetmeyeyim diyee yeterki sen dönmesini istediğini belli etme
Haklıyken haksız durumuna düşmüşsün ... ama yinede o yaparken iyi,sen yapınca kötü olmuşve pisman olanda sizsiniz yok yaaa! bırakın numarasını felan bulmaya calısmayın sakın 5 yıllık iliskiyi böyle bi sebep yüzünden bitirdiyse zaten coktan bitirmis demektir
babamın izin vrdiği her şeyi giyerim dedim 5 yıldır evli gibi hissediyorum karışma dedimo da gitti işte bugün gizli numaradan aradı konuştuk o kadar kararlı ki evet onu üzdüm ama bunca yıl nasıl silinir bir anda...
Aramış işte bugün dönecek merak etme en fazla ki o kadar sürmez bir aya döner. Tamamen bitiren insan asla aramaz. Boşa üzülüyorsun.
öncelikle okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve anlatmaya başlıyorum 5buçuk yıllık bir ilişkim vardı herşey güzeldi ben ona sonsuz güvendim o benim bir dediğmi iki etmedi annem babam kadar çok ilgilendi ben de aynı şekilde onunla.. farklı şehirlerde okuyoruz ama lisede beraberdik 5 hafta önce arkadaşlarıyla gittiği bir piknikte kızlarla çekindiği samimi fotoğraflar yüzünden tartıştık ben abartıyomuşum gibi davrandı madem bunda bişey yok ben de öyle fotoğraflar çekineym dedim ve bana cehenneme kadar yolun var ozaman gibisnden bi söz söyledi daha sonra pişman oldu hatalı olduğunu kabul etti ama o günden sonra bir daha aramız hiç düzelmedi ben de biraz kafama göre yaşamak istedim karışmasın istedm gidip geldiğim yerleri haber vermedim görüşmemi istemediği insanlarla görüştüm ( burda da hatayı ben yaptım) aramız iyice açıldı yine bağrış çağrış ve numarasını değiştirdi bittiğini söyledi hiç bir şekilde ulaşamıyorum ona şuanda kesin kararlı bi yalvarmadığm kaldı gitme diye ama sana güvenemem artık diyor. günlerdir deli gibi ağlıyorum her saniye aklımda öyle pişman oldumki son yaptıklarım yüzünden bana geri dönsün istiyorum ama dönmüyo ne yapacağım hiç bilmiyorum öyle boş geliyoki her şey çıkmazda gibiyim anılarımızı onu unutamam sanki kimse onun gibi sevemez gibi geliyo ki zaten istemiyorum da bir başkasını.. lütfen önerilerinizi fikirlerinizi rica ediyorum sizden...
Sanki neden sadece bu değil gibi...
Sanki eksik anlattığın birşeyler var gibi..
Gibi gibi...
birakin nasil gittiyse geri dönsün sakin yalvarmayin,sizin öyle büyük bir hataniz olmamiski
terketmek icin gecerli sebebde yok ortada,birakin kendi haline siz yalvardikca dönecegi varsada dönmez egosu iyi tavan yapar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?