çok zor durumdayım :( geri dönmüyor:(

Önce bir sakin ol..
Çırpınmayı bırak.
Çırpındıkça batacaksın çünkü, her anlamda.

Çok acı çekiyorsun evet.
Çekeceksin de.
Ama çırpınmak ve bir şeyler yapmaya çalışmak sana hiç bir şey kazandırmayacak, aksine kaybettirecek.

Sakin ve sessiz kal.
Artık ona ulaşmak adına tek bir hareket bile yapma.
Kendine bir zaman belirle, bir kaç hafta ya da bir kaç ay gibi.(2 ayı geçmesin mümkünse)
O zamana kadar sessiz bir şekilde bekle, ulaşmak isteyen adam ulaşır, aşık adam sevdiği olmadan nefes alamaz. Bunu unutma.
Bu süre içerisinde hala bir ses çıkmazsa, bittiğini, seni istemediğini ve seni artık sevmediğini kabullen.

Ancak bu şekilde en kısa sürede ve zararsız atlatabilirsin. Kabullenerek.
Allah yardımcın olsun.

Samimi fotograftan kastın nedir ? Öncelikle bunu sormak istiyorum sana .
Mesela ,kız arkadaşları ve erkek arkadaşlarıyla hep birlikte fotograf çektirmiştir , birebir kız arkadaşlarıylada çektirmiştir,erkek arkadaşlarıyla da . Eğer sen bunu görüp , ''bende çektireyim '' lafını ettiysen suçlusun ..

Eğer ki , resimlerde bir sevgilinin yakın olabileceği tarzda yakınlık kurup , fotograf çektirmiş ise, o zaman kızmakta haklısın derim . Ama ettiğin lafın doğruluğunu savunmam..

Belki durumu abartmış olabilirsin ..
Bi ihtimal yani..

Bu durum geçmiş gitmiş. Peki ya sonrası . Senin yaptıkların , sana ne kattı . Hiç bir şey . Bunun farkındasın .

Ben erkek olsam , görüşme etme dediğim insanlarla benim sevdiğim insan sözümü çiğneyip konuşursa ederse , ben ona yapmadığımı bırakmam.
Ayrılmak için sebeb aradığını düşünmüyorum ben.

Çocuk sana gittiği yeri söylemiş etmiş.Piknikte olacağınıda biliyorsun.Bilmiyorum arkadaşları birlikteliğinizi biliyor mu . Ha bilipte ,hala fotografların muhabbetini yaptıysan,ayrılmak için sen sebeb bulmuşsun. O değil ..

Ama dediğim gibi,şu fotograf işini belki abartmış olabilirsiniz.
Biz kızlar yanında bir kız görsek , o kim bu kim niye yan yana durdunuz niye aynı masada oturdun gibilerinden biraz dırdır edip,abartılmayacak konuları abartırız.Belki sende bunu yaşamışsındır.

Eğer haklıysanda kendini haksız konumuna düşürmüşsün.
Çabalamanın alemi yok bence..

amin canım teşekkür ederim çok güzel konuşmuşsun sen nasıl unutacaksın beni dediğimde -ne kadar acı çeksem de kezzap olup yaksa da şu yüreğime taşı basar unuturum- diyor. evli gibiyim diyodun değilsin işte artık falan diyor. o zaman benim de unutmayı denemekten bşka çarem kalmıyor ama çok zor bilmiyorum deniycem umarım arar beni...

samimi fotoğraftan kastım omzuna kol atmalar falan.. arkadaşları da birlikteliğimizi biliyordu ama benim zoruma gitti görünce yine de.
yaptıklarımı savunmuyorum zaten haklısın hiçbir şey katmadı aksine kaybettirdi. kattığını düşünseydim geri dönsün diye sızlanmazdım

Dönüşü yok bana kalırsa ..

Sızlanmayı bırakıp,hayatına bakmalısın ..

uzun süredir beraber olduğunuz için biraz birbirinizi yıpratmış olabilirsiniz
sana bi ders vermek istiyor olabilir
sen hatanı kabul edip pişman olmuşsun gerisini zaman gösterecek
seni dayanamayıp aramış bu birinci adım.....
ikinci adımı atmasını bekliyorum ben.
birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız bundan sonra

Sen uzaklıktan dolayı bu kadar büyütmüşsün olayı, haklısın da yani.
Erkek arkadaşın senden uzakta arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor yanında olamıyorsun, böyle tepki vermen gayet doğal.
Ha tabi sende ona inat istemediği kişilerle görüşmüşsün sende hatalısın ama onun hattı kırıp herşeyi bitirmesi çok abartı olmuş.
Olayı güç savaşına çevirmişsiniz. 5 yıllık ilişkiyi bu kadar kararlı bitirmesi de gerçekten tuhaf.
Yok ciğerim yansada taş basarım unuturum bunlar fasa fiso. Bahane aramış bitirmek için.
Şimdiye kadar erkekler için emin olduğum bir şey var ki, gerçekten seven erkek sevdiğini hiçbir koşulda bırakmaz.
Ne yapar eder bi yolunu bulur ama ayrılığı düşünmez. Bence çabalama ayrılığı kabullen.
2 ay sonra bile dönse hiçbir şey eskisi gibi olamaz, acaba'larla dolar kalbin.
Sen beklentide olma en iyisi.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

yıprattık gerçekten de..
ders vermek isteseydi dünkü halimi gördkten sonra dönmezmiydi, dönmedi zaten benim zorumla aramıştı...
bundan sonrası olursa tabii...

sevgili arkadaşım o zaten seni sevmemiş senle sadece vakit geçirmiş sen sevmişsin onu seven adam bu kadar kaçarmı? mantıklı ol kendini boşa üzme memlekette adammı kalmadı?

Sanirim,arkadasiniz kararini vermis birseyleri bitirmek icin bunlarda bahane olmus,telefonunu degistirmesi bunu gösteriyor.biraz yanliz kalip hayatini yasiyacak eger sen hala ayni yerdeysen geri dönecek,bence hic arama sormada sen gurur yap.yillarca evli kalip cocuk sahibi olanlar ayriliyorda bunun icin zararin neresinden dönersen kardir.simdi üzülürsün sonrada iyiki ayrilmisim dersin.

Bitirmek istemiş, yalan dolan yapıyor. Seni o raddeye getirmiş, hiç pişmanlık duyma.

Aynen katılıyorum..bitirmek istemiş ve bitirmiş..gerisi bahane..adam tel nosunu bile değiştirmiş.. yol ver gitsin.. kimse senden daha değerli değil..
zaten başkasını bulmuştur bile

Son düzenleme:
Canım içinde kopan fırtınaları anlayabilmemiz mümkün değil ancak yaşayan arkadaşlar anlar. Allah sabır versin versin diyebiliyorum. Eğer hayırlı olacaksanız inşallah bir araya gelir barışrıesınız bir an önce de yok yere kendini üzmezsin bu kadar. Ama barışmayacak iseniz yada ümidin yoksa (ki vardır illaki bekliyorsundur) aklını meşgul edecek birşeyler bul. Dizi izle mesela sürükleyici bir dizi, yabancı dilini geliştirmeye çalış aklına geldikçe düşünmeye başldıkça hemen oyalanacak bir hobi bul ki atlatma sürecin biraz daha az sancılı olsun. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

teşekkürler canım... inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…