Üzülme ama biraz bahane etmiş. Sanırım artık sana karşı sevgisi kalmamış
Önce bir sakin ol..
Çırpınmayı bırak.
Çırpındıkça batacaksın çünkü, her anlamda.
Çok acı çekiyorsun evet.
Çekeceksin de.
Ama çırpınmak ve bir şeyler yapmaya çalışmak sana hiç bir şey kazandırmayacak, aksine kaybettirecek.
Sakin ve sessiz kal.
Artık ona ulaşmak adına tek bir hareket bile yapma.
Kendine bir zaman belirle, bir kaç hafta ya da bir kaç ay gibi.(2 ayı geçmesin mümkünse)
O zamana kadar sessiz bir şekilde bekle, ulaşmak isteyen adam ulaşır, aşık adam sevdiği olmadan nefes alamaz. Bunu unutma.
Bu süre içerisinde hala bir ses çıkmazsa, bittiğini, seni istemediğini ve seni artık sevmediğini kabullen.
Ancak bu şekilde en kısa sürede ve zararsız atlatabilirsin. Kabullenerek.
Allah yardımcın olsun.
Samimi fotograftan kastın nedir ? Öncelikle bunu sormak istiyorum sana .
Mesela ,kız arkadaşları ve erkek arkadaşlarıyla hep birlikte fotograf çektirmiştir , birebir kız arkadaşlarıylada çektirmiştir,erkek arkadaşlarıyla da . Eğer sen bunu görüp , ''bende çektireyim '' lafını ettiysen suçlusun ..
Eğer ki , resimlerde bir sevgilinin yakın olabileceği tarzda yakınlık kurup , fotograf çektirmiş ise, o zaman kızmakta haklısın derim . Ama ettiğin lafın doğruluğunu savunmam..
Belki durumu abartmış olabilirsin ..
Bi ihtimal yani..
Bu durum geçmiş gitmiş. Peki ya sonrası . Senin yaptıkların , sana ne kattı . Hiç bir şey . Bunun farkındasın .
Ben erkek olsam , görüşme etme dediğim insanlarla benim sevdiğim insan sözümü çiğneyip konuşursa ederse , ben ona yapmadığımı bırakmam.
Ayrılmak için sebeb aradığını düşünmüyorum ben.
Çocuk sana gittiği yeri söylemiş etmiş.Piknikte olacağınıda biliyorsun.Bilmiyorum arkadaşları birlikteliğinizi biliyor mu . Ha bilipte ,hala fotografların muhabbetini yaptıysan,ayrılmak için sen sebeb bulmuşsun. O değil ..
Ama dediğim gibi,şu fotograf işini belki abartmış olabilirsiniz.
Biz kızlar yanında bir kız görsek , o kim bu kim niye yan yana durdunuz niye aynı masada oturdun gibilerinden biraz dırdır edip,abartılmayacak konuları abartırız.Belki sende bunu yaşamışsındır.
Eğer haklıysanda kendini haksız konumuna düşürmüşsün.
Çabalamanın alemi yok bence..
samimi fotoğraftan kastım omzuna kol atmalar falan.. arkadaşları da birlikteliğimizi biliyordu ama benim zoruma gitti görünce yine de.
yaptıklarımı savunmuyorum zaten haklısın hiçbir şey katmadı aksine kaybettirdi. kattığını düşünseydim geri dönsün diye sızlanmazdım
yıprattık gerçekten de..uzun süredir beraber olduğunuz için biraz birbirinizi yıpratmış olabilirsiniz
sana bi ders vermek istiyor olabilir
sen hatanı kabul edip pişman olmuşsun gerisini zaman gösterecek
seni dayanamayıp aramış bu birinci adım.....
ikinci adımı atmasını bekliyorum ben.
birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız bundan sonra
öncelikle okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve anlatmaya başlıyorum 5buçuk yıllık bir ilişkim vardı herşey güzeldi ben ona sonsuz güvendim o benim bir dediğmi iki etmedi annem babam kadar çok ilgilendi ben de aynı şekilde onunla.. farklı şehirlerde okuyoruz ama lisede beraberdik 5 hafta önce arkadaşlarıyla gittiği bir piknikte kızlarla çekindiği samimi fotoğraflar yüzünden tartıştık ben abartıyomuşum gibi davrandı madem bunda bişey yok ben de öyle fotoğraflar çekineym dedim ve bana cehenneme kadar yolun var ozaman gibisnden bi söz söyledi daha sonra pişman oldu hatalı olduğunu kabul etti ama o günden sonra bir daha aramız hiç düzelmedi ben de biraz kafama göre yaşamak istedim karışmasın istedm gidip geldiğim yerleri haber vermedim görüşmemi istemediği insanlarla görüştüm ( burda da hatayı ben yaptım) aramız iyice açıldı yine bağrış çağrış ve numarasını değiştirdi bittiğini söyledi hiç bir şekilde ulaşamıyorum ona şuanda kesin kararlı bi yalvarmadığm kaldı gitme diye ama sana güvenemem artık diyor. günlerdir deli gibi ağlıyorum her saniye aklımda öyle pişman oldumki son yaptıklarım yüzünden bana geri dönsün istiyorum ama dönmüyo ne yapacağım hiç bilmiyorum öyle boş geliyoki her şey çıkmazda gibiyim anılarımızı onu unutamam sanki kimse onun gibi sevemez gibi geliyo ki zaten istemiyorum da bir başkasını.. lütfen önerilerinizi fikirlerinizi rica ediyorum sizden...
Bitirmek istemiş, yalan dolan yapıyor. Seni o raddeye getirmiş, hiç pişmanlık duyma.
teşekkürler canım... inşallahCanım içinde kopan fırtınaları anlayabilmemiz mümkün değil ancak yaşayan arkadaşlar anlar. Allah sabır versin versin diyebiliyorum. Eğer hayırlı olacaksanız inşallah bir araya gelir barışrıesınız bir an önce de yok yere kendini üzmezsin bu kadar. Ama barışmayacak iseniz yada ümidin yoksa (ki vardır illaki bekliyorsundur) aklını meşgul edecek birşeyler bul. Dizi izle mesela sürükleyici bir dizi, yabancı dilini geliştirmeye çalış aklına geldikçe düşünmeye başldıkça hemen oyalanacak bir hobi bul ki atlatma sürecin biraz daha az sancılı olsun. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?