Fırsatları kaçırmıyor anlaşılan.. Hem sarılıyor öpmeye çalışıyor..Hem sevmiyorum bilmiyorum diyor olur mu öyle şey.. Sevmiyorsa eğer bu yaptıklarının açıklaması nedir.. Ama sen kaptırmış gibisin sanki.. Dikkatli ol derim ben şu aşamada güvenme ona.. Kendinden emin değil belli ki.. Bırak biraz zaman geçsin sen çok üstüne düşme.. O sana bi adım attıkça sende ona bir adım at.. Ama asla ilk adım atan sen olma.. Sonradan pişman olabilirsin.. Sende kendinden emin ol.. Umarım üzülmezsin kaydirigubbakcemile5
Seviyorum diye düşünme bak şimdiye kadar sadece arkadaşınmış senin kafanı karıştıran onun hareketleri olmuş.. bırak bundan sonrasınıda onun hareketleri belirlesin.. ben fazla güvenme diyorum erkeklerin dengesizliği katlanılabilir gibi değil inanki.. hayatını mahvetme mutlu olmayı hak ediyorsun sen.. bence sen ona arkadaş gözüyle bakmaya devam et ondan ciddi bir adım gelirse düşünürsün.. ama gerçekçi ol seviyorum aşığım diyip hayaller kurarsan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin canım.. hem gerçekten aşık olabileceğin ilişki yaşayabileceğin bir insan olsaydı bunu çok önceden fark ederdin diye düşünüyorum şu an sadece kafan karışık.. fazla düşünmemeye çalış oluruna bırak.. sonucundada ne olursa olsun üzülmezsin bu şekilde hayırlısı buymuş dersin tatlım.. :1hug:
bir kere ben olsaydım orayı o dakika terk eder onla da görüşmeyi keserdim.adam hem beni öpmeye kalkacak bunu bikaç kez yapacak.beni seviyor musun deyince de sevmiyorum diyecek ve hala eski sevgilisini unutamadığını söyleyecek.Allah aşkına size bunu yapan adama siz ne sevgisinden bahsediyorsunuz.o sizi ne sanıyor isteyince öpecek sarılacak ama hala eski sevgilisinde olacak aklı.o sizi karşı cinsten başka bir şey görmüyor.öp sarıl hatta izin veririse daha fazlasını da yap ama o kadar.biraz mantılı olun ya bu erkekelrin gönlüne göre maymun olmayın.
cok karisik gibi görünüyor pismanliklari var galiba ama bi yandanda gözü sende demekki ne desem bilemiyorum hos bi durum olmuyor fiziksel yakinlasmalara izin vermeyin bisi olcaksa duygusal manada o sekilde baslamamali yanlis bi yöne ilerler duygular devreye girmez
bence fazla üsteleme bakalim napicak hareketlerinde ne degisiklik olacak ?
neyin mücadelesini edeceksin?
seni sevmediğini,başka bir kızı unutamadığını söyleyen bir adamın mı?
hiç mi akıl fikir yok sende?
akışına bırak bence herşeyi
tam anlamıyla sevmiyorum dememiş ama kafası karışık gibi umarım beklediğin şeyler olur
ya neden bu kadar sertsiniz bu konuda, eğer "aşıksan" bak seviyosan demiyorum, mücadele etmeye değer ve senin kankan olabildiğine göre senin yanında olmayı hakedecek biridir heralde...Bence Olaya Fazla Kaptırma Kendini Ama Akışınada Bırak..
Yani Bişeyler Olsun Diye Çabalama.. Bakalım Karşı Tarafın Tepkisi Ne Olacak boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?