Ben 4 yillik evliyim 11 haftalik hamileyim mutsuz bir evliligim var esimle anlasamiyoruz evlendigimizden beri tek sikintimiz ailesi ilk gunden beri hep problem cikartiyorlar. Esim ailesinin hicbir istegine hayir diyemiyor ikimiz de calismamiza ragmen onlar yuzunden hala borclarimiz var. Ne zaman tartissak ayni konular hep ailesi baska bir konuda tartismiyoruz. Ondan biseyler koparmak icin ona iyi davraniyolar.onunla konusmak istiyoruz ozledik falan diyolar.ben de onu kandirmak icin beni kullanmalarini istemiyorum artik gecen sene esim atamadan dolayi sehir disindaydi bir sene arayip sormadi ailesi simdi mi kiymete bindim. En son kavgamiz annesiyle konusmak istemiyormusum. Her kavga ettigimizde de etrafi kirip dokuyo huy edindi kendine biktim artik cocugu aldirmayi dusundum onun icin de cok gec artik biktim bunaldim artik ne yapacagimi bilmiyorum..yardimlarinizi bekliyorum fikirlerinize cok ihtiyacim var..
Ben 4 yillik evliyim 11 haftalik hamileyim mutsuz bir evliligim var esimle anlasamiyoruz evlendigimizden beri tek sikintimiz ailesi ilk gunden beri hep problem cikartiyorlar. Esim ailesinin hicbir istegine hayir diyemiyor ikimiz de calismamiza ragmen onlar yuzunden hala borclarimiz var. Ne zaman tartissak ayni konular hep ailesi baska bir konuda tartismiyoruz. Ondan biseyler koparmak icin ona iyi davraniyolar.onunla konusmak istiyoruz ozledik falan diyolar.ben de onu kandirmak icin beni kullanmalarini istemiyorum artik gecen sene esim atamadan dolayi sehir disindaydi bir sene arayip sormadi ailesi simdi mi kiymete bindim. En son kavgamiz annesiyle konusmak istemiyormusum. Her kavga ettigimizde de etrafi kirip dokuyo huy edindi kendine biktim artik cocugu aldirmayi dusundum onun icin de cok gec artik biktim bunaldim artik ne yapacagimi bilmiyorum..yardimlarinizi bekliyorum fikirlerinize cok ihtiyacim var..
Bunu da denedim olmuyor hic duzeltmiyor hareketlerini ailesinden cok cekiniyor ben de odama cekildim dun tartistik kirip doktu her tarafi artik cok yoruldum uzun bir sure sessiz kalmayi dusunuyorum konusmamayi dusunuyorum belki bu ise yarar ne dersiniz...Şuan tek yapman gereken şey eşini karşına alıp sinirlenmeden konuşmak canım. Bize yazdığın gibi ama daha sakin cümlelerle derdini söyle. Tabi ailendir at sat demiyorum ama dengeleri kur de hamileyim bak iki gün sonra doğuracam sorumluluklarımız artacak arkamda ol de. Bu böyle bağırıp çağırıp hallolacak bi konu değil unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Bunu da denedim olmuyor hic duzeltmiyor hareketlerini ailesinden cok cekiniyor ben de odama cekildim dun tartistik kirip doktu her tarafi artik cok yoruldum uzun bir sure sessiz kalmayi dusunuyorum konusmamayi dusunuyorum belki bu ise yarar ne dersiniz...
lütfen biraz bebeğini düşün diye klasik bir giriş yapıyorum ama düşünülmeyi o şuan çok hak ediyor biliyorsun.
değişmeyecek bazı şeyler var maaelesef , onlardan biri de aileler.ne sen ailenden vazgeeçbilirsin ne de o.
yeri geliyor kendi ailemizde de çıldırmaya ramak kalacak hadiseler yaşıyoruz önemli olan burada sana karşı tutumu.
kırıp dökmesi hiç hoş değil ama o ateşin en üst seviyede olduğu zamanlarda sen uzaklaş,o uzaklaşsın.
sakin bir anda da artık farklı bir sorumluluğunuz olduğunu ona açıkça söyle.yarın bir gün çocuğun yanında da
bu şekilde bir tavır sergileyemez.konuştum olmuyor diyebilirsin,demişsin ama sadece konuşmak değil bazen
gerçekten neler yaşadığını hissetirmek gerek.
Yazmistim daha once gecen bir yil boyunca ben koca sehirde yalniz kaldim esim baska bir ilde calisiyordu bir yil boyunca nasilsin diye aramadilar bir kere bile simdide sirf sirin gorunmek icin onunla her konustuklarinda konusmak istiyorlar benle ben de bu iki yuzluluklerine dayanadigim icin surekli konusmak istemiyorum onemli birsey olmadigi surece..Gecmis olsun canim. Biz eslerimizden ozelliklede hamilelikde daha saygili davranmalarini bekleriz,ama bazen hamile oldugumuzu unutabiliyorlar. Ilk once bebegin icin sakin olmaya calis.Sonrada esin sakinlesince onunla konusmaya calis,ama sakinlesince. Suclamadan,kendini anlatmaya calis.Yumusarsa, ona, onu da anladigini soyle ve bu donemde ondan daha cok saygi bekledigini soyle,sonucta ikimizin de bebegi de, stresden dolayi onu kaybedebiliriz de. Yalnislarini gorsun biraz.
Peki esiniz neden annesiyle konusmak istemediyinizi iddia ediyor?
Yazmistim daha once gecen bir yil boyunca ben koca sehirde yalniz kaldim esim baska bir ilde calisiyordu bir yil boyunca nasilsin diye aramadilar bir kere bile simdide sirf sirin gorunmek icin onunla her konustuklarinda konusmak istiyorlar benle ben de bu iki yuzluluklerine dayanadigim icin surekli konusmak istemiyorum onemli birsey olmadigi surece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?