çok zor durumdayım yardım edin

arsetina

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
41
23
288
32
MerhabalaKüçükte bir kardeşim var 2 yaşında...

Son düzenleme:
Hemen evlenmeyi düşünmüyoruz bir tanışun deseniz?

Arada yaş farkı da varmış. İstersen yaş farklı evliliklere biraz göz gezdir. Annen haklı olabilir...

31 ile 24 itici durmuyor bence makul aralıklar ..
Annen ikna olabilir ya bastır birazcık , rızalarını al
Senin de onayını almak istiyorum görüşlerin benim için çok değerli,bi kere tanışmayla görüşmeyle birşey kaybetmeyiz dersin
Ağzından gir burnundan çık

dedim kabul etmıyor eger beni dinlemezsen evlatlıktan reddederm diyor napacagımı şaşırdım

Biraz daha zaman tanıyabilirsiniz.
Aileniz devam ettiğinizi görünce kabul eder.
Erkek arkadaşınızda hemen resti çekmiş.
Beklesin biraz

Seneye evlenmeyi planliyorsaniz tanisma olayini ilkbahara birakin, hem biraz daha zaman gecmis olur hem de tanismadan sonra dugune kadarki sure az olacagindan fazla yuzgoz olunmaz

erkek arkadasın kel göbekli yaşlı gösteren biri değilse 31 yasta ne var ya, öyle 31 yasında erkekler var ki genç duruyorlar bende 24 yasındayım koca kızız be neyımız küçük? annen amma da abartmış belasını arıyor herhalde ikinizde öğretmensiniz işte ne güzel uygunsunuz, bi görsün tanışsın ya ikna et sen telefonda konuşsunlar erkek arkadasın yalakalık yapsın biraz olur yani bu iş.

Bence 2 yaşındaki kardeşinden ötürü kaynana olmayı psikolojik olarak kabul edemiyordur.
Yoksa 24 yaş evlilik için, hatta 25 26 olur o taa evlenene. Küçük bir yaş değil.

Aranızdaki yaş farkı çok deseydi bir nebze anlarım da, küçüksün demesi saçma olmuş.
Gercekten seviyorsan güveniyorsan ayrılma sevdiğinden.
Eninde sonunda tanışacak mecburen.
Baban hayatta mı? O ne düşünüyor? Kimi zaman erkekler daha makul davranabiliyor.

25 yaşındayım öğretmenim 2. Çocuğuma hamileyim :) yaşın küçük değil daha kararlı konus annenle istememe sebeplerini söylesin

Ben de öğretmendim 24 de evlendim. Acaba maaaşın gitmesi gibi bir konu olabilir mi?

Sadece tanışmanı istiyorum, 4 yıl evlenmicez zaten öyle karar aldık de zarf at.

Babam olumlu bakıyor arkandayım dıyor ama annem başka hergün kavga çıkarıyor... Karsı taraf her yönden iyi durumda ailesi merakla beni bekliyor

Yaşınız nişanlanmak için vs küçük değil.
Bana anneniz maaş evden gitmesin düşüncesinde olabilir gibi geldi. Söylediği yaş makul bir sebep değil çünkü.

Annenizin yaş mazereti çok saçma küçük kardeşine senin bakmanı büyütmeni bekliyor tabii o büyüdükçe senin turşunu kurar artık böyle annelerde var kızının mutlu olmasına köstek olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…