• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım..

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Söylediğim her şey doğru neyin kafasını bulacamda o kadar aeyi anlatcam ya eşimi evlendikten sonra sevdim hem de çok Sevmiştim, size dediğim gibi kendime bunu hiç yediremediğim için severek evlendim diyordum herkese çünkü çok zoruma gidiyordu öyle evlenmek, tüp bebeğe gelince eşim için değil ben kendim her zaman çocuk istiyordum zaten yuvam kurtulsun diye değil, kendi canımdan bi parca istiyordum hep..

Biri bişey atmış ortaya diğerleri de alakasız yorum yapmış, kimisi öğretmen olduğumu kimisi boşanmış olduğumu söylemiş güya ben böyle demişsim , kesinlikle öğretmen ne oldugum konusu hiç geçmedi bile ayrıca bosandım da demedim hiç bi zaman bosanıyorum dedim ben size basımdan gecen bi olayı anlattım yargılayın diye değil su konuda böyle demiştim diye de değil sadece destek için..

İnanın zor günler yaşıyorum karakoldan yeni geldim çok kötüyüm, kaç gündür karakollardayım destek olacak insanlardan yorum istiyorum köstek olanları kayle bile almıyorum, İstanbul da çok iyi bir aile avukatı arıyorum yardımcı olmanızı bekliyorum.

Söylediğim her şey doğru neyin kafasını bulacamda o kadar aeyi anlatcam ya eşimi evlendikten sonra sevdim hem de çok Sevmiştim, size dediğim gibi kendime bunu hiç yediremediğim için severek evlendim diyordum herkese çünkü çok zoruma gidiyordu öyle evlenmek, tüp bebeğe gelince eşim için değil ben kendim her zaman çocuk istiyordum zaten yuvam kurtulsun diye değil, kendi canımdan bi parca istiyordum hep..

Biri bişey atmış ortaya diğerleri de alakasız yorum yapmış, kimisi öğretmen olduğumu kimisi boşanmış olduğumu söylemiş güya ben böyle demişsim , kesinlikle öğretmen ne oldugum konusu hiç geçmedi bile ayrıca bosandım da demedim hiç bi zaman bosanıyorum dedim ben size basımdan gecen bi olayı anlattım yargılayın diye değil su konuda böyle demiştim diye de değil sadece destek için..

İnanın zor günler yaşıyorum karakoldan yeni geldim çok kötüyüm, kaç gündür karakollardayım destek olacak insanlardan yorum istiyorum köstek olanları kayle bile almıyorum, İstanbul da çok iyi bir aile avukatı arıyorum yardımcı olmanızı bekliyorum.
Bu nedir bi konunun devamı midir nedir anlamadım.

Hoşlanmıyorum böyle konulardan ya eski konularını bilmeyenler ben gibi bir şey anlamıyor.

Ee açıp tek tek okuyacak zamanım ve ist.da avukat tanıdığım olmadığına göre ben gideyim bari.

Valla canım öyle normalde çok büyük bi aşkla evlendik ama bi erkek olarak cvb vereceği konularda bile ailesine cvb vermekten kaçtı hep eşim 4 yıla yakın evliyim ama sırf bu savunamamazlığı susması laf konuşamaması içşmdeki sevgiyi aldı götürdü.
Şimdi sen sana tecavüz eden adamla çok büyük bi aşkla mı evlendin yoksa yukarıda yazdığın gibi zamanla mı sevdin?
Zeki olmayan insanlar yalan söylemeyin bence. Bi yerde tilkilerin kuyrukları dolanıyo çünkü.

Şimdi sen sana tecavüz eden adamla çok büyük bi aşkla mı evlendin yoksa yukarıda yazdığın gibi zamanla mı sevdin?
Zeki olmayan insanlar yalan söylemeyin bence. Bi yerde tilkilerin kuyrukları dolanıyo çünkü.
Sonradan sevdim diyom böyle yorum yaocakaanız yapmayın

Allah Allah ben karıştırdım o zaman farklı şehire okumaya gelen boşanma davası süren siz değil miydiniz?
Neyse sağlık olsun, burası sanal alem o kadar takmayın.
Benim olduğum yere tayini çıkmıştı ama gelmemişti, ben okulu kazanınca evi neyi göndermiş İstanbula kendi sonradan gelmişti

Sadece 3 degisik konunuza baktim. Birinde esinizin daha once evlenmis oldugunu ogrendiginizdeki soku anlatmissiniz. Ne kadar gozunuz bir sey gormeden severek evlendiginizi.
Birinde sizinle evlenebilmek icin tecavuz ettigini.
Digerinde karakola (esinizin isyeri imis) gidip onu rezil ettirip kovdurdugunuzu...
Nasil ciddiye alinabilirsiniz ki... Gercekten konulara neden sahte gozuyle bakildigini buradaki kisa gecmisimle ben de anlamaya basladim. Sizin gibiler sayesinde.
Haa bu arada bir konunuzda da kk da konularin sahte oldugunu dusunenlere elestiri getirmissiniz...
Uzulerek sizi ciddiye alamayacagimi soyluyorum.
Peki neden yorum yapiyorum? Yeni uye oldugum zamanlarda ya iyi bir sey soyle ya da sus diye dusunurdum, ama okudukca insan bir yerde susamamaya basliyormus, ogrendim!
Hangi derdiniz gercek bilmiyorum. Onceden actiklarinizdan biri mi yoksa yeni acacaklarinizdan biri mi? Allah yolunuzu acik etsin yardimciniz olsun ne diyeyim...

Back
X