çok zor durumdayım :((((((

simge91

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
34
0
16
Kocaeli
1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

simgecim daha küçüksün ..ve bu dünyaya kendin için geldin.sen nasıl istiyorsan öyle yap.ama bence ilerde pişman olucağın şeyler yapma..zor durumda olucağın birşey yok bir ilişkiye başlamak ne kadar doğalsa ayrılmakta öyle..ben senin yerinde olsam gerçekten istiyormuyum bu ilişkiyi bana artıları neler eksileri neler düşünürüm..yada bir kağıda yazar dilersem sonra yakar atarım..umarım herşey gönlünce olur...:10:

Konuyu bir de buraya acmış. Yazdıklarımızı okumadın ya da okuyup eğleniyorsun herhalde.

bu ilişkinin herşeyi yanlış bana çok ters bi durum ortada bir çocuk olabilir baba çocuğuna düşkün olabilir normal seninle ilişki yaşıyor fakat başka bir kadınla başka bir kadında demiiym bir zamanlar aşık olduğu kadınla aynı yatağı paylaşıyor yani o kadının durumunda sende olabilirdin elalemi veya aileni boşver kendi ahlak değerlerini ölç bence 3 kez red etmişsin ama net red etmemişsin adam hep peşine düşmüş ne diyebilirimki benim için hiç hoş olmayan şeyler bunlar nasıl yapabiliyorsun böyle birşey o kadının habeir varmı bu durumdan hiç utanmıyormusun aynaya baktığında miden bulanmıyormu ben böyle birşeyi nasıl yapıyorum diye yada adama boşan öyle gel diyemedinmi hiç ben böyle bişey yapsam kendimden nefret ederim iyi hala kendinden nefret etmiyosun .

Ailen mi biliyor :33:
Ne biçim anne-babalar var,nasıl çocuk yetiştiriyolar böyle

farkında mısın bilmem ama yuva yıkan adayısın.. ve yine farkında mısın bilmem bir kadın senin yüzünden aldatılıyor!!! sen de işin içindesin.. hem nasıl miden alıyor ki 2 . kadın olmayı hem de bu gencecik yaşta.. karısını seninle aldatan seni de aldatacaktır sen onun karısı olduğunda..

kızlar yorum yazmayın bence.
bu ıkıncı ve aynı konu.

diğer konuyuda açtı ve çıktı.

şimdi bunada aynı şeyi yapmış, herşey ortada aslında saf olmak lazım ciddeye almak için.

O adam karısını hayatta boşamaz!! YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok seviyordun madem boşan gel diyecektin!!! Yemezler

1-evli bir adam sana ne vere bilirki
2-o kadının yerine kendini koy
3-o çocuğun hayatına ..... edicen
4- anne babana yüzüne nasıl bakıyorsun
ve en kötüsü o adam seninle biraz zor evlenir senin hayatın 2. kadın ve yuva yıkandan başkada bişey olmaz bence bir abla tasiyesi geç kalmadan kurtul bu iğrençlikten ve yaşın çok küçük kim bilir seni nasıl güzel bir hayat bekliyo kendini hayatını maf etme..........

yargılamak istemiyorum ama Allah rızası için az bi sirkelenip kendinize gelin ve kendinize dışardan bi bakın

bahaneler bahanelerrrr.......
aslinda sana ne demis bence;
gel biraz takilalim bakalim evlenelim fln da karistirma
illa da bana asik olursan cocuk kozum var cok da ustume gelemessin!!!

Back
X