Davranış Bozuklukları çok zor durumdayım :(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ebru ozalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
4
0
1
34
mrb arkadaşlar.. benim 6 aylık kızım var yaklaşık 2 aydır kendini çok kasıyor. ilk zamanlar fazla değildi ama şimdi çok artmış durumda geceleri kasılmalar yüzünden uyuyamaz duruma geldi. ayaklarını çapraz yapıyor elleriyle de bacaklarını tutuyor o şekilde kendini çook sıkıyor. bildiğiniz odun gibi oluyo nefes almakta zorlanıyor.. önceden elini tuttugumda, öptüğümde, kucağıma aldığımda kendini bırakıyordu şimdi bırakmıyor. onun için çok üzülüyorum. başına böyle bi sorun gelen varmı ne yaptınız. tşk ederim..

Bence siz iyi bir çocuk nöroloğuna gidin. Üniversitelerin çocuk bölümlerind oluyor. Sizin söylediğiniz çok ciddi birşey olabilir.

canm istanbulda iyi bir çocuk doktoruna gittik. rivotril damla verdi ama başka bi doktorda önermiyor

Nörolog görmesi çok daha uygun çapada yada cerrahpaşada bence bulabilirsiniz. Çocuk doktoru genele bakıyor; fakat çocuk nörologları bu kasılmaların nedenini araştırıyor.

seni çok iyi anlıyorum bizde yaşadık aynı durumu sabır ve ilgiyle çözebilirsiniz. bu söylediğiniz ilaçla falan çözülmüyor. çocuk psikiyatristinin önerisiyle onunla uyumaya başladım. kızmadan ilgisini dağıtmak için sırtını kolunu kaşıyordum uyuyana kadar. ani bir travmayla olduğunu söyledi. tatilde babadan ayrı memlekete gitmiştik ondan olduğunu söylemişti. şimdi üç yaşında ve beraber uyuyarak atlattık çok şükür. ve emin ol o kadar çok çocukta var ki anlatılmayan,tırnak yeme saç yolmanın buda farklı bir şekli, sakin ol, sevdiğini belli et geçiyor inşallah. geçmiş olsun.

Back
X