cok zor

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
32nci haftanin icindeyim arkadaslar cok sukur geldik ama ne kalkabiliyom ne yatabiliyom zorla geceleri bir yanimdan diger yanima donuyom ayaklarim ellerim sis parmak uclarim uyuysuk hissetmiyom bile hep yorgun hep dizlerim agriyo ayaklarim yaniyo gece 2 de 3 de sizip kaliyom gunduz aksama kadar yatakta bi ara uyuyom onun disinda hep inilti cok sukur rabbim bana bu nimeti bu mucizeyi verdi ama gecmiyo artik gunler bi 34 olsam allahim hem asgari sure kizlarim icin hem ondan sonra zaten 36 olur cok sukur herseyimiz normal diyo dr simdilik gecermi kizlar bu iki hafta sonra iki hafta daha kavusurmuyum kizlarima bakarmiyim sagliklimi saclari varmi gozleri ne renk kime benziyolar dayanamiyoooooom yaprak dokumu dizisinin finaline 11 hafta vardi oyle diyodu fragmanda bi gelse o gun diyodum 32 hafta olcam diyodum o da geldi gecti yilbasida 4 haftada gecermi dayanamiyoooom cok sukur RABBIME tek derdim bu olsun gurbette yurt disinda tek basimayim cok canim sikildi sanirim

Allah kolaylık versin. Sağlık şekilde bebişlerini kucagına almayı nasip etsin rabbim..

bugünler gelir gecer aylarını sayarsın sonra benim gibi aaa 6 gün sonra 22 ci aya gireceğiz dersinn

ben 27 haftamda yattım hastaneye 33 cü haftamda da doğum yaptım
o haftalarda doğurmamak için neler çektimmm anlatamammmmm

dua et cnm 34 değil 36 yıda görün........duacınım sağlıcakla al kucağına

her geçen gün için şükret ne güzel 32 ye gelebilmişsin zorluklar oluyor tabi ama dayanmak zorundasın ben 28 haftada doğurdum 4 ay yoğunbakımlarda kaldık hala bir ayağımız hastanede
günler bitermi yerine ALLAHIM BİR GÜN KALSINLAR diye dua et senin sıkıntılarından çok onların sağlığı önemli hayırlı zamanda kavuşun inşallah sağlıkla hastanelerde yatmasınlar

valla ben senin haftandayken Şükürler etmiştim Allahım'a bu haftayı görebildim diye..seninde tek düşündüğün bu olmalı..gerisi boş..İnşallah doğacaklar ve o zaman bütün merakın giderilecek:))..hiç birimiz kolay taşımadık yavrularımızı,sen yine iyisin..rahim ağzı açık olup da bu haftalara kadar dayanan annelerimiz oldu,neler yaşayanlar oldu bilsen inanamazsın...bugünlerde geçer tatlım,az kalmış sabır..

saglikla kavus bebislerine insallah 36 da gorursun
benimde ucuzlerim var bende 33 haftada dogum yaptim simdi kizlarim 4 aylik oldu bile rabbim saglik versin bende son haftamda hastanede kaldim ondan once de kalmistim sukur et evindesin hastanede daha zor vakit geciyor
dua et canim bol bol
ve de yat dinlen sonra hic vaktin olmicak uykusuz geceler seni bekliyor

canın gececek inş zaten a kalmıs ALLAH ın izniyle ..

Uykusuzlukdan gözlerim dönmüştü kucagın aldıgında bütün hersey bitecek artık büyütme derdine düşeceksin neden yemiyo neden böyle vs.. Rabbim hayırlı zamanda kucagına almayı nasip etsin...

ayyyyyy canım yaaa.o günler geldi aklıma... yuvarlanıyordum resmen yaaaaaaaaa........hakkaten zor ama geçecek.. hayırlısıyla al kucağına inşallahhh

ben 32+3 de dogum yaptim..2 ay bobreklerime vurarak buyuttukleri icin sanci cektim hastanelerde kaldim..dusunmek bile istemiyorum artik..32 . hafta cok iyi bir hafta moralini bozma

Back
X