Çok zormuş

Napim bende açarım bayramlık ağzımı hadi ordan bilmem ne mi diyeyim :KK70:
Herkes kendine yakışanı yapar
Benim ağzımın açık hali bu, ötesi yok
Kendi zor tutuyo herhalde açsın rahatlasın madem
Madem boyle düşünüyorsun o zaman konu acmaya gerek yokmuş :) saglikli olsun da en önemlisi o tabi . Sevgilim kısa dönem yapmıştı o zaman bi gün aramayinca acayip merak ediyordum. Suan ki duygularini az cok anlayabiliyorum .
Evet gerek yok ama insanların dediklerini çok takıyorum bazen yoksa mantıksız bi davranışımın olduğunu düşünmüyorum bu huyumu da degistiricem zaten

:KK53: bdv herkesin kayışları koparmak üzerine kurulmuş bence :KK70: .. Neyse sakin :) ortalık yumuşasn pazar pazar gerilmeyelim
İnsan bi an düşünemiyor ve ben bayanın o lafi için demedim genel olarak sert tavrı için o cümleyi kullandım ama gereksiz ve kendime uymayan eleştirileri umursamamam gerek, evet herkes kendine yakışanı yapar ama kaliteli insan rolü de yapmaya gerek yok

Benım kardedım hakkarı semdınlı tekelı karakolnda yaptı merak etme su an tum derdı bugun olecekmıyım dıye dusunmek uyurken tek gzu acık uyur baskın yıyecekmıyız dıye dusunmek olur. Senden sgumak aklına gelmez yanı...

şimdi şöyle düşün. gece 4 te nöbete kalkıyorlar. saatlerce nöbet tutuyorlar. akşama kadar talim yapıyorlar. yorgunluktan biçareler. bırak senden soğumayı belki aklına bile gelmezsin. ama bunu kötü anlamda düşünme. kimseye bakacak hali yoktur çocuğun. için ferah olsun, gelince kaldığı yerden devam edersiniz

benim sevgilim de hakkari semdinli de kobra nisancisi.. 3 gün öncesine kadar haber alamiyorum diye ortalığı ayağa kaldırmıştım 1 hafta konusmamistik cok endiselenmistim ama aklimda hic benden sogur mu, beni sevmeyi unutur mu diye dusunce olmadi aksine ben kendimden korktum ya yokluguna iyice alisirsam vs. diye. zaten orda can derdindeler tek dayanaklari güç aldiklari biziz. lütfen böyle düşünüp aklinizi ve kalbinizi bulandirmayin, bol dua ve moral..

Back
X