• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce terbiyesizin teki olduğunu söylemeli miyim?

Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Asıl konu bunu size söyleyen kim?Bir insanın yüzüne seni paran için kullanıyordu kolay söylenebilecek birşey değil,önce sorun emin olun bence ben herzaman 3. kişiye şüpeyle yaklaşırım.

Borcu kaldıysa paranı geri al sonra ikisini de sepetle. Kimseye de zırt pırt borç verme bankamatik misin sen

Yüzüne vursan ben söylemedim diyecek hayatinda kaos arıyorsan uğraş tabii ben olsam muhatap olmazdım sanırım.

Zor zamanlarinda yaninda oldugum arkadasim benimle param icin arkadas oldugunu soylemis. Borc veriyordum zor durumda diye. Soyledigi seye cok sinir oldum.
Buluş 10 TL çıkar al parayı seni aç yaratık peşimi bırak de bu da çok kilişe oldu be parayı borç olarak mı aldı kanıtların varsa bir güzel dava aç

Buluş 10 TL çıkar al parayı seni aç yaratık peşimi bırak de bu da çok kilişe oldu be parayı borç olarak mı aldı kanıtların varsa bir güzel dava aç
Parami aldim, param kalmadi ama soyledigi sey cok cirkin.
haaa e o zaman bir güzel dersini ver kimse sizi salak yerine koymasın haddini bildir

Back
X