• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zoruma gidiyor onu böyle görünce:(

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
nişanlımla 7 ay once ayrıldık bır kac konuştuk yüzüğü ben attım aılesı onu 400 milyar borca sokunca maaşı ıyı ımıs nısanlımın 4.250 işte bende kabul etmeyince yüzükler atıldı aılesıne ev araba aldı ödüyor kendısı 35 yasında:) kendı evıde yoktu sureklı bırı ıle tanıştırıyorlar sımdıde bır avukat varmış 23 yasında evlenmek ıcın gorusecekmıs kızın bunun parasına ıhtıyacı yokmuş benım gıbı para derdınde degılmıs gencmıs avukatmış falan:( borcu soyleyecekmısın dedı ılerde soylerım dedı.. 2 yllık ılıskım son bır yıldır bu Marmaray projesınde calısıyo harıta muhendısı ama okadar degıstıkı okadar havalandıkı ınanamadım kendını hıc begenmezdı sen benı begenmıyorsun derdı.. bu arada sarısın kız takıntısı vardı ben sıyah saclıydım bunu kac kez dıle getırdı nusanlıyken sımdı avukat bulmuşlar hafta sonu bulusucak resmen nisbet yapıyo ınce tatlı kız dıyo narin dıyo resmımıde begendı dıyo paramada ıhtıyacı yok dıyo .. ben bu adamı nasıl tanıyamadım ınsan bu kadarmı ıgrenclesır .allahım dılerım bin türlü bela gelır basına bense çıldırıyorum burda

Ayrildiginiz nisanlinizla neden hala gorusuyorsunuz anlamadim.
bitmiş gitmis, bu detaylari konusabilmeniz cok enteresan

Kendine baktiracak kadin ariyormuş kendi parasinida ailesine yedirecek 400 bin lira borcu duyunca kiz ammman bosver ben ikimizede bakarim mi diyecek ?? :D biyle sacmaligi yaparsa onun basi yanar sende kurtulmus oldun bosuna cildirma

arayıp bi de sana mı anlatıyor hey allahım ya dinleme sende acı çekmekten hoşlanıyorsun bence açma engelle

nişanlımla 7 ay once ayrıldık bır kac konuştuk yüzüğü ben attım aılesı onu 400 milyar borca sokunca maaşı ıyı ımıs nısanlımın 4.250 işte bende kabul etmeyince yüzükler atıldı aılesıne ev araba aldı ödüyor kendısı 35 yasında:) kendı evıde yoktu sureklı bırı ıle tanıştırıyorlar sımdıde bır avukat varmış 23 yasında evlenmek ıcın gorusecekmıs kızın bunun parasına ıhtıyacı yokmuş benım gıbı para derdınde degılmıs gencmıs avukatmış falan:KK43: borcu soyleyecekmısın dedı ılerde soylerım dedı.. 2 yllık ılıskım son bır yıldır bu Marmaray projesınde calısıyo harıta muhendısı ama okadar degıstıkı okadar havalandıkı ınanamadım kendını hıc begenmezdı sen benı begenmıyorsun derdı.. bu arada sarısın kız takıntısı vardı ben sıyah saclıydım bunu kac kez dıle getırdı nusanlıyken sımdı avukat bulmuşlar hafta sonu bulusucak resmen nisbet yapıyo ınce tatlı kız dıyo narin dıyo resmımıde begendı dıyo paramada ıhtıyacı yok dıyo .. ben bu adamı nasıl tanıyamadım ınsan bu kadarmı ıgrenclesır .allahım dılerım bin türlü bela gelır basına bense çıldırıyorum burda

birincisi beddua etmeyin, beddua döner dolaşır sahibini bulur :KK20:
2. si anneler babalar çocuklarını senelerce büyütüyorlar, kendilerine almıyorlar çocuklarına alıyorlar, herşeylerini çocuklarına veriyorlar
çocuklar anne babalarına 1 ev 1 araba alamaz mı?
bu neden gelinlere bu kadar batıyor? kaç örneğini gördüm.
sen yokken onlar vardı, sen yoksun yine onlar var...

ben de şu anda ödeyebilecek durumda olsam hiç düşünmem anneme evini arabasını alırım.

orda ip kopmuş zaten.
nispete, avukat kıza birşey diyemeyeceğim.

Avukat 400.000 TL ile borçla, ailesine ev araba almış biriyle evlenecek öyle mi? Külahıma anlatsın onları. Boşa üzülme :D

nişanlımla 7 ay once ayrıldık bır kac konuştuk yüzüğü ben attım aılesı onu 400 milyar borca sokunca maaşı ıyı ımıs nısanlımın 4.250 işte bende kabul etmeyince yüzükler atıldı aılesıne ev araba aldı ödüyor kendısı 35 yasında:) kendı evıde yoktu sureklı bırı ıle tanıştırıyorlar sımdıde bır avukat varmış 23 yasında evlenmek ıcın gorusecekmıs kızın bunun parasına ıhtıyacı yokmuş benım gıbı para derdınde degılmıs gencmıs avukatmış falan:KK43: borcu soyleyecekmısın dedı ılerde soylerım dedı.. 2 yllık ılıskım son bır yıldır bu Marmaray projesınde calısıyo harıta muhendısı ama okadar degıstıkı okadar havalandıkı ınanamadım kendını hıc begenmezdı sen benı begenmıyorsun derdı.. bu arada sarısın kız takıntısı vardı ben sıyah saclıydım bunu kac kez dıle getırdı nusanlıyken sımdı avukat bulmuşlar hafta sonu bulusucak resmen nisbet yapıyo ınce tatlı kız dıyo narin dıyo resmımıde begendı dıyo paramada ıhtıyacı yok dıyo .. ben bu adamı nasıl tanıyamadım ınsan bu kadarmı ıgrenclesır .allahım dılerım bin türlü bela gelır basına bense çıldırıyorum burda

Sen ruh hastasımısın ayrıldığın adamın hayatını dikizliyorsun ?

birincisi beddua etmeyin, beddua döner dolaşır sahibini bulur :KK20:
2. si anneler babalar çocuklarını senelerce büyütüyorlar, kendilerine almıyorlar çocuklarına alıyorlar, herşeylerini çocuklarına veriyorlar
çocuklar anne babalarına 1 ev 1 araba alamaz mı?
bu neden gelinlere bu kadar batıyor? kaç örneğini gördüm.
sen yokken onlar vardı, sen yoksun yine onlar var...

ben de şu anda ödeyebilecek durumda olsam hiç düşünmem anneme evini arabasını alırım.

orda ip kopmuş zaten.
nispete, avukat kıza birşey diyemeyeceğim.

ÖDEYECEK DURUMU YOKKI AMA CUNKU HER AY 4 MILYARA YAKIN BORC ODEYECEK YANI CALISIP EVE BEN BAKICAM KIRA ODE EVE BAK ONUN MAASI DIREK ORAYA KENDIME GUVENEMEDIM

iyi de sana ne bunlardan? yüzüğü atan da sensin, arkadan saydıran da sensin.. bırak kiminle görüşürse görüşsün ömür boyu bekar kalmayacak zaten..

karısının parasını yiycek görüntü budalası çulsuz bir herften ayrılmak hiç koymasın sana ve hala görüşmen ilginç

Ayrildigin nisanlinla niye konusuyorsunki ben bunu anlamadim.benim kardesimde nisan atti ertesi gun numarasini degistirdi.siz muhabbet ediyosunuz nasil nisan atmak bu anlamadim anlayan olursa banada anlatsin

nispet yapıyor p...k .
belki öyle biri bile yoktur .
Sen de de kız borçsuz bir herif buldum çok da yakışıklı üstelik avukat de :)Ne tesadüf de .

Bela dönüp dolaşıp sizi bulacak galiba bu adama dönecek gibisiniz.

Back
X