- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
nişanlımla 7 ay once ayrıldık bır kac konuştuk yüzüğü ben attım aılesı onu 400 milyar borca sokunca maaşı ıyı ımıs nısanlımın 4.250 işte bende kabul etmeyince yüzükler atıldı aılesıne ev araba aldı ödüyor kendısı 35 yasında:) kendı evıde yoktu sureklı bırı ıle tanıştırıyorlar sımdıde bır avukat varmış 23 yasında evlenmek ıcın gorusecekmıs kızın bunun parasına ıhtıyacı yokmuş benım gıbı para derdınde degılmıs gencmıs avukatmış falan
borcu soyleyecekmısın dedı ılerde soylerım dedı.. 2 yllık ılıskım son bır yıldır bu Marmaray projesınde calısıyo harıta muhendısı ama okadar degıstıkı okadar havalandıkı ınanamadım kendını hıc begenmezdı sen benı begenmıyorsun derdı.. bu arada sarısın kız takıntısı vardı ben sıyah saclıydım bunu kac kez dıle getırdı nusanlıyken sımdı avukat bulmuşlar hafta sonu bulusucak resmen nisbet yapıyo ınce tatlı kız dıyo narin dıyo resmımıde begendı dıyo paramada ıhtıyacı yok dıyo .. ben bu adamı nasıl tanıyamadım ınsan bu kadarmı ıgrenclesır .allahım dılerım bin türlü bela gelır basına bense çıldırıyorum burda