ay aman agirliginizi koyun bu ne laubalilik...
ayrica size karsi bir ofkeleri varmis gibi geldi bana bu ne ya hicbir kadina boyle seyler soylenmez..
arada hepimiz saliyoruz onemli olan toparlanmak.
benimde kucuk bir bebegim var inan yirtiniyorum bakimli olacagim diye biz kadinlara dinlenmek cok zaten.
evet fiziksel olarak anam aglasada bakimli olunca ruhsal olarak cok enerjik hissedersin kendini
herkes laf soylüyo ama sinir oluyorum yaaa. bende iş yerinde 3 yılda şiştim 59 dan 78 e çıktım allahtan boyum uzun birazda belli etmiyorum.. iş yerinde imkanı yok kilo vermenin. oturuyosun akşama kadar . hareketsiz kalıyosun. bu durum çok normal . ama o arkadaşlarının öyle demeleri çok kabaca.. çok kırıcı... azmini onlara ikna et ve bi an önce kendin için kilo vermeye çalış. yaz geliyor. akşamları yürüyüş yapabilirsin. birazcık da yemeni düzene koysan düzenli yesen olur aslında. olmucak diye bişey yok. bende yapıcam çünkü . düğünüm var ve aile hekimim eger kilo vermek istiyorsan gel dedi. işten çıkıcam bu ay ve diyet spor ve bakım yapmaya başlıcam
Hic uzulme tatlim her insanin inis cikislar olur seninkide boyle bir donem ve inan dibe vurduktan sonraki yukselisin herkese kapak olacak
Ben de 1.65 e 57 kg yum.Çalıştığım bayanlardan birisi '' ben eskiden senin gibi şişkoydum ''dedi.Yani milletin diyeceği varsa diyor.Takma o kadar. Sen kendini toparlamaya bak.Moralini iyi tutarsan her şeye vaktin olur.
Biraz yaşama sevinci, biraz kendine saygı, biraz kendini kandırmaya çalışmaktan vazgeçme, biraz evin erkeği gibi ev geçindirme sorumluluğunu bırakıp bu sorumluluğu eşe devretme
Hem omuzlarınızdaki ağırlığı hem kg bazında vücudunuzdaki ağırlığı alacaktır diye düşünüyorum.
Kendin de spor yapabilirsin belediyelerin de spor salonu var. Yalnız doğum kontrol hapı o derece kilo aldırmaz imkansız bir sey. Doktora girmenizi öneririm. Sağlıkla ilgili değilse bile hareket azlığından veya sağlıkksız beslenmeden kilo almıssınız.
.
3-5 yıl doğum kontrol hapı kullanan bir bayan aldığı kiloları doğum kontrol hapına bağlamamalıdır. Çünkü hiçbir hap kullanmayan bir insan bile bu geçen 3-5 yıl yaş büyüdükçe bazal metabolizma zayiflar ve kilo alabilir. Yani kilonuzun doğum kontrol hapı ile alakası yok. O kadar kilo yapmaz bir kaç kilo belki o da nadiren görülür. Bence sağlığınız için bol bol yürüyüş yapın parklarda bile spor aletleri var. Sabah erken çıkın bir kaç durak yürüyün Ise giderken. Bu söylenenler sizi hırslandırmalı.
iki ayım var .. bol bol su içmeyi ihmal etmeyin... stres yapmayın birde ben stres yaptıgımda daha fazla kilo alıyorum.. teşekkürler ederim ayrıca iyi dilekleriniz içinYeme konusunda kendimi tutabilirim ama tek korkum spora zaman ayıramamak. Akşamları beraber yürüyüş yapalım dediğimde eşim beni yalnız bırakmazsa çok güzel olur, saat 10'da da çıksam, 1 saat yürür geliriz. Ama tek başıma kalırsam evde kendi kendime spor yapmayı ihmal ederim gibi geliyor. Umarım siz de düğüne kadar kilo verir ve muhteşem bir gelin olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?