çokk acil yardımınıza ihtiyacım varr lütfen bakarmısınız:((

kanunist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
62
0
96
İzmir
Herkeze merhabalar,hemen konuya giricem 25 yada 27 günde bir adet olan birisıyım7 şubart adet başlangıcım 12 şubart! da çatlatma iğnesi oldum (bu arada 3. çatlatma iğne kullanışım) 13,14,15 ilişki oldu adetime 6 yada 9 gün var ama dün akşam rahim içinde yanma,yumurtalıklarımda ağrı ile vede sık idrara çıkarak pembe kan geldi ama 5 dk sonra geçti ağrılarda.Bu sabah yine aynı şekilde rahım içinda yanma (oyma gibi) sancı ve idrarla yine bembe kan geldi doktorumu ardım ve bana mantar olduğumu söyledi!!! FAkat ne kaşıntım nede akıntım var araştırdım hiç mantar belirtilerinde bunlar yokk offf bu nedir arkadaşlar kafam çook karıştı? bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden herkeze çok teşekkürler(

arkadaşım doktora gidip ultrasyona girmen gerekir bence, öyle tlfonla belli olabilecek bir durum değil. kanda beta hcg ye baktır ve usg ye gir bence

canım senden gelen leke yerleşme kanaması gibi geldi bana.yerleşme kanaması da aynen senin dediğin gibi olur ve adete yaklaşık bir

hafta kala olur.ben daha önce iki gebelik geçirdim ve ikisinide kaybettim ama ikincisinde senin tarif ettiğin şekilde leke görmüştüm ve sonuç

hamileydim.

tabiki ümitlendirmek istemem ama sen yinede doktora git adet olmazsan yada bir kaç gün bekle git iyice belli olsun.

inşaallah hamilesindir.

birde gebelik oluşmuşsa ultrasonda belli olmaz daha çok küçüktür.kanda bile bir kaç gün sonra çıkar.

Son düzenleme:
doktorunuzun telefonla mantar teşhisi koyması biraz enteresan olmuş. Oldu olacak telefonda hamile olup olmadığınızı da söylesin, ne doktorlar var yahu.... Arkadaşım sen biraz bekle regli tarihin gelsin sonra beta hcg ne baktırt ama öncesinde baktırtma çünkü çatlatma iğnesi olduğundan dolayı pozitif çıkma ihtimali var. Umarım istediğin gibidir sonuç :)

cevap verdiğiniz için çok teşekkürler:) evet doktorum kafamı çok bulandırdı bu zaten 2. doktorum sanırsam bununlana yollarımızı ayırıcaz gibi,hiç mayene etmeden cevaplandırması çok enteresan.Ama neticeyi mutlaka bildiririm inşallah bebişim benimledir...

insaallah canim Rabbim gonlune gore versn.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…