Selam hanımlar
Size birşey danışmak i,stiyorum ne olur yardımcı olun çok bunaldım
Ben 3 aylık evliyim daha çok yeniyiz ve borçsuz evlendik çok sükür ikimzde çalışıyoruz durumumuz çok iyi değil ama bize yetiyo ki zaten daha çok yeni evliyiz. Benim derdim şu eşim çok cimri oldu evlenmeden önce gayet iyidi ki ben cimri insandan nefret ederim azıcık hissetmiş olsam evlilik için biraz daha beklerdim. Ama nişanlılık döneminde böyle değildi. ne istesem zor geçiniyoruz zaten der bana. Ben çalışan bi insanım ona rağmen asla evimin işini yemeğimi boşlayan biri de değilim ama maaşımla yapıcağım harcamama bile izin vermiyo alışveriş yapıcam eksiklerim var ben biraz para ayırıcam maaşımdan dedim ve hiç beklemediğim bi tepki aldım hayır dedi bana zaten toparlayamıyoruz senin paran benim param mı var dedi şok oldum ben alışık değilim böyle şeylere. ortak maaşımız faturalar kira falan derken ödemeleri beraber yaparız. evlendiğimden beri belki 1 belki 2 kere yemek yedik dışarda oda özel biyer falan değil normal fastfood yemek yani gözüm yüksekllerde değil asla ama insan değişiklik istiyo bazen yemek için değil sadece değişiklik olsun diye dışarda yemek istiyo geçenlerde işten çıktık dedim ki bugün dışarda yiyelim değişiklik olur dedim ne gerek var dedi bende bugün yorgunum hiç yemek yapmak istemiyo canım dedim gerek yok evde tost yapar yeriz madem dedi. doğlazgaz yüzünden çok tartışıyoruz üşüyorum diyorum ona rağmen petekleri en düşük ayarda açıyo fatura çok geliyomuş kalın giyin diyo hırkamıda alıyorum ama evin içi gerçekten soğuk ben açıyorum o kısıyo ben açıyorum o kısıyo. çok bunaldım ben çalışmama rağmen kendime bişey almaya çekiniyorum ve şaunda çocuk yok gezip tozmak istiyo insan ama haftasonları çok para harcıyoruz diye dışarı çıkmak istemiyo çıksada benim zorumla yada çıkıyoruz yemeği evde yeriz boşver makarna yapar yeriz diyo. ben mi abartıyorum bilmiyorum kafam allak bullak bir iki defa konuştum anlamadı içime atıp duruyorum ama ne zamana kadar işi bırakıyım diyorum madem maaşıma mudahale ediyo onu da yapmak istemiyorum bu sefer de tek başıma yetişemiyorum bu kadar oluyo diye bana söylencek daha .ok bunaltıcak beni bunuda biliyorum ne olur fikir verin ben mi abartıyorum yada ne yapmam lazım ailemede anlatamıyorum üzülürler diye