- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
Aynı anlattığınız gibiydi...
Eşim.. eski kız arkadaşlarıyla evli olmasına rağmen konuşur ama onlar artık arkadaşım derdi, tabii kıyamet kopardı evde, telefon numaralarını silmez, hala irtibatı koparmak istemezdi, sadece kavga etmekle kalmışım ve çok kötü yapmışım! 1,7 ay dayanabildim, bir cuma vakti gözyaşlarıyla dualar ettim, ve duam kabul oldu, onu yakaladım, bir dul kadına gittiğini öğrendim. Önceden de bu kadın vardı ve bitti diyordu bana.
Sonra boşanma davasını açtım, ve pişmanlık.. tüm aileden özür diledi, yerden yere attı kendini hep ağladı. Bir şans verdim 6 ay oldu ama hala dün gibi yaşıyorum o yaşattığı kötü günleri.
Benim yaşadıklarımı inşallah yaşamazsın. Tavuğun bacağını baştan ayırmak gerek, resti çek, bitir görsün gerçeği. anlasın seni kaybedeceğini, yoksa anlamıyorlar.
senin de durumuna gerçekten çok üzüldüm evet haklısın onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor beni ne kadar çok sevdiğigini görüyorum ve hissediyorum diyor. sürekli tehdit ediyor herşeyi yapıyor yapıyor ben sinirlenincede üstüme gelme giderim gelmem bugün eve sende konuş sen sanki yapmıyormusun gbi ithamlarda bulunuyor. hep alttan aldım ayrılcam dediğimde seni seviyorum istiyorum lafları havada uçuşuyor ama gerçekten artık ne olacaksa olsun çünkü önümü de göremiyorum bir gelecek planı yapamıyorum onunla